Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 2
dayanara spune:
Bravo child! felicitari si bun venit pe lume, Albert!
Hai Freedelia

Hai Stefanna 

Hai Andreea 

roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nibi_niki spune:
FELICITARI CHID.REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC

BINE AI VEIT PE LUME BEBE ALBERT

37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
dayanara spune:
castelana de sarbatori o sa mergeti in romania cu bebe? :)
nu spal sau fac curatenie pt ca trebuie sau nu ar avea cine, ci pt ca nu am stare, nu.mi place sa ma menajeze nimeni :) daca nu.s probleme eu imi vad starea ca pe ceva normal nu ca si cum as fi bolnava sa zac in pat
iar pt bebe deja consider ca am luat cam multe, mai ales ca eu si la ivan am cumparat dupa ce s.a nascut :)
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
stefimic spune:
Salut mamicute si gravidute, ieri ne-am intors si noi acasica si este asa de bine.
va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere, a contat foarte mult.
felicitari noilor mamicute si sa aveti copii sanatosi si papaciosi.
nu prea pot sta mult pe forum dar am sa incerc sa intru cate un pic in fiecare zi.
va pun cateva poze cu bebelina mea iubita, sunt topita dupa ea.
STEFANNA, CHILD, DELIA, ANDREEA
Nastere usoara si bebelusi sanatosi!
http://community.webshots.com/album/576888028AgCBFS
va pups si sa aveti o zi linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
mihaelagrosan spune:
BRAVO CHILD! BINE AI VENIT BEBE ARTHUR!
Mihaela
35+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
dayanara spune:
cata, ioana e superba! sa creasca sanatoasa si fericita alaturi de stefan :)
ce zice stefan de ea?
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara castelana de sarbatori o sa mergeti in romania cu bebe? :) nu spal sau fac curatenie pt ca trebuie sau nu ar avea cine, ci pt ca nu am stare, nu.mi place sa ma menajeze nimeni :) daca nu.s probleme eu imi vad starea ca pe ceva normal nu ca si cum as fi bolnava sa zac in pat iar pt bebe deja consider ca am luat cam multe, mai ales ca eu si la ivan am cumparat dupa ce s.a nascut :) roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
de sarbatori? care sarbatori?
noi avem in plan daca este tot bine si bebe sanatos sa mergem in iunie, atunci il si botezam, mergem si in Romania, etc, va fi un pic de tur de forta dar toti ne asteapta ca painea calda.
fata si nici eu nu am stare dar m-am obisnuit asa cu coordonatul si acum sunt in plin proces de creatie sa cos ceva de pus pe usa la spital.
Inca nu am luat carut, nici cadita, dar mai am o luna deci timp berechet, zic eu!
si mai vreau sa fac un cosuletz frumusel sa pun ceva de servit la spital pentru cine vine sa ne vada, un fel de marturii ( in lb romana) dar am fixul asta sa le fac cu mana mea, apui sa iau si dulciurile, sa le ambalez, deci ca sa fiu mai explicita cai verzi pe pereti
castelana fericita
35+
CoriMami spune:
Buna mamici,
desi imi era cam frica sa ies (de cand cu dopul...imi vine sa stau numai in pat cu picioarele in sus, sa o mai tin pe bebitza acolo) am facut o plimbare la medicul de fam dupa concediu.
E ff frumos afara, si azi e baba mea![]()
Toata lumea imi saluta burta
pe strada, necunoscuti, vanzatoare, chiar si niste araboaice cu batic.
Ma cuprinde o nostalgie, dar si un sentiment de mandrie si implinire. E super sa faci copii...dar sa nu ma laud ca inca nu am facut "hop" si am emotii.
Va pup!
37+
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Oana sa stii ca si a mea tot asa program de mancat are. Nu te mai mulge o perioada dar vezi ca vin puseele de crestere, unde papa in nestire. crezi ca e o problema ca ii vine tare in gurita? eu am observat acuma cand ma mai mulg ca vine serios. Adica, numai sa tin vid la pompa fara sa apas curge in continuu din vreo 3 canale macar un minut. Si eu cred ca le vine marea majoritate a laptelui in primele 5 minute ca prea se linistesc. inccearca sa pui ceva f cald intre burtica ta si burtica bebeului pt colici. eu am o chestie speciala pe care o foloseam cand ma durea spatele, de puneam apa calda in ea. vezi sa nu arda da? auzisem pe mamici ca incalzesc prosoape la microunde.
Vladi esti o norocoasa ca ai ajutoare si ti le poti permite. eu multumesc lui dzeu pt mama, tata si sotul care ma scutesc de marea majoritate a lucrurilor din casa. eu sunt ca si gravida, trebe sa mentin in forma adapatoarele:) (bidonasele cum le mai alintam). cu sutienul nu am priceput. daca se ridica la spate e de la cupa nu de la circumferinta? fa-ti bagajul ala odata ca m-am saturat eu de cand zici:) de nu, striga ajutoare:)
apropo de sutiene si bustiere. va luati bustiere de alaptat da? mai ales noaptea, da-te jos din pat, da alea jos, hai inapoi, copilul urla, vrea titi, te pui langa el, iti ingheata spatele... musai sa fie din alea de alaptat.
si de paduri. eu mi-am luat de la medela paduri de sani care se spala. bestiale!!!! nu mi se raceste sfarcul (ingheta in alea de unica folosinta), sunt mai moi si se muleaza f misto pe san. Plus ca mi-am asigurat stocul cu 8 bucati pt toata perioada.
eu cred ca scap de perioada nasoala. nu mai transpir asa tare, mi-am intrat in ritm si dorm si eu mai linistita. Prima luna a fost un chin cu caldurile. imi venea sa imi dau jos si pielea de pe mine in spital.
Kossir vad ca si tu esti mai relax. In privinta sotului.....
si al meu zici ca s-a bolunzit. Mi-a dat martisorul in masina ieri: uite ti-am luat martisor. In punga mi l-a dat! 
cred ca si la femei si la barbati exista o limita care nu o pot trece! cum noi nu putem sa ne gandim la nush ce, nici ei nu pot si basta! of si cat chef de dragalit am acuma. I-as lua pe amandoi si i-as tine langa mine toata ziua.
Trebe sa o inregistrez odata pe asta mica. scoate niste sunete de ma prapadesc de ras. Se schimonoseste ea sa faca kaka si face ca un ponei sau viseaza rauri de lapte si face ca o muzicuta.
de fetele noastre cu bebei pe vine nu se stie nimic??
Haideee feteleeeeee...!!!! oleeee olleeeeeeee
Rebiana stiu prin ce treci cu biliara. pe mine atata m-a pocnit bucuria in fiere de am facut staza biliara si piatra. mananca ceva sa iti verse fierea. stiu ca sucul de grepfruit era bun. nu sta asa ca tragi mai rau dupa aia. eu nu ma puteam ridica din pat. si sa suflu imi era frica. trece miraculos cu injectii cu no spa si algocalmin. sa tii minte daca faci si dupa nastere! ioi, ma doare numai cand imi aduc aminte!
Castelana multumim de cuvintele frumoase! suntem asa artisti ca ne invartim in jurul fetei. toata axa vietii noastre se invarte in jurul ei. sufletica lu mama...
Honey tu nu mai nasti ? ca ai fost Jane in toata sarcina. m-ai ametit profund cate ai facut:):):)::)
Dayanara ce faci draga mea? ce ai mai gasit de spalat? vezi ca tu ziceai ca sindromul cuibului a fost exagerat la tine cand l-ai nascut pe Ivan.. !
Andira esti mai bine?
Miria:) utrogesten DYE ar trebui sa scrie pe steagul ala! greu ma greu...
fug ca urla poneiul!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic Salut mamicute si gravidute, ieri ne-am intors si noi acasica si este asa de bine. va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere, a contat foarte mult. ![]() felicitari noilor mamicute si sa aveti copii sanatosi si papaciosi. nu prea pot sta mult pe forum dar am sa incerc sa intru cate un pic in fiecare zi. va pun cateva poze cu bebelina mea iubita, sunt topita dupa ea. ![]() STEFANNA, CHILD, DELIA, ANDREEA![]() Nastere usoara si bebelusi sanatosi! http://community.webshots.com/album/576888028AgCBFS va pups si sa aveti o zi linistita. cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010) |
bine ati venit acasa!!!!
este superba!!!!!! ma topesc si eu acum, gata sunt hotarata, cum pot de repede facem o fetita!!!!!!!!!

castelana fericita
35+