Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Multam tare Crina!
Klarisse, tu ai fost la cardio de rutina sau te-a trimis medicul tau pt o anumita patologie pe care tu o ai deja? Ca nu prea am auzit sa se faca de rutina...

Cristina 9+

Eu am fost in principiu ca sunt paranoica, mai ales de cand am ramas insarcinata, insa si oboseam in prima luna destul de tare, abia urcam 2 etaje si am vrut sa fiu sigura ca la inima e totul in regula.

Klarisse graviduta 8+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Apropo de sare, al meu m-ar tine fara sare deloc, numai pentru ca a auzit el ca a zis medicul... Bine ca eu am hipotensiune, asa ca mici sanse de hioertensiune de sarcina, tocmai de-aia am voie sa beau cafea... dar al meu m-ar tine fara cafea, fara sare, fara nimic... mai exact, ar inventa un loc numai pentru mine si alte femei gravide, ne-ar inchide in globuri de sticla...

Pe de alta parte, hormonilor mei nu le mai ajunge atentia data, vor mai multe, vor altfel...
Ieri mi s-a nazarit ca de ce mi-a adus flori de doua feluri! Si nici snurul de martisor nu mi-a placut...
Dar m-a impresionat inimioara acre ma pupa si imi spunea Te iubesc! si mi-a trecut!

Diagnostic oficial: ma stradui sa fiu nebuna!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dizica spune:

Buna ziua burtici,
sa fiti sanatoase si voi si bb vostri.
Azi am fost la eco dar din pacate nu am avut un "martisor" prea frumos: sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani, confirmata in doua locuri diferite si cu doi medici diferiti (Polizu si Euroclinic).
Ce sa ma zic... abia ma inscisesem si eu ieri pe acest forum sperand sa pot vorbi cu voi de-a lungul acestei "calatorii" care se cheama sarcina, dar din pacate n-am avut noroc
Joi am programare pentru interventie ... a mai trecut cineva prin asa ceva? Parca madutza?

Ce sa mai zic ... MULTA SANATATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Liliana super tare..Al meu cam la o saptamana dupa ce am aflat de sarcina nu ma lasa sa traversez strada decat langa el ca sunt multi nebuni in trafic..de parca acum au aparut nebunii.
Eu sunt multumita ca e intelegator cu toate toanele mele, schimbarile de stare etc.

Klarisse graviduta 8+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Chiciutza felicitari ptr samburica si sa cresteti mari
Crina tu ai facut analizele de genetica inainte de sarcina?dac da poti sa-mi spui si mie care ca trebuie sa le fac si eu
Magdy esti o femeie puternica te admir.Sa ai o sarcina usoara
si prietenelor dragi
Bun venit burticilor noi sarcini usoare si la termen
O primavara frumoasa tuturor si plina de lucruri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Liliana, nu esti singura si eu aseara cand a venit sotul meu cu o orhidee in ghiveci (florile mele preferate) si o cutie mare de Rafaelo in loc sa-l pup si sa-i multumesc eu i-am spus: " Ai innebunit?!" Dupa care mi-am dat seama de prostia pe care am spus-o, saracutul facuse fetze, fetze la mine, si m-a intrebat: " De ce nu iti pace? Sunt florile si bomboanele tale preferate ! Ce am facut gresit?" L-am pupacit mult mi-am cerut iertare de prostioara si situatia s-a rezolvat

Asa ca nebunia se ia in perioada asta

Ioana, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Chichiuta . Bravo !!
Mai 2 ore si plec si eu spre cabinet.
Vremea frumoasa de afara ma face sa fiu optimista

Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mai ce frumos, bravo sotiorilor.
La noi in Suceava e traditia ca de 1 Martie barbatii sa primeasca martisoare... de 8 martie e ziua femeii, e de-ajuns o singura zi. Ei se simt si ei bagati in seama o data pe an...
Oricum, al meu de 1 Martie a fost practic: mi-a adus o cobza (daca stiti ce e aia: pastrav afumat in cetina). Stia ca-mi place la nebunie si a facut comanda (trebuie sa faci comanda cu vreo 2-3 zile inainte ca sa-ti poata pregati)... si uite asa m-am desfatat..

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Iony si Kiti multumesc din suflet! Iony, mai ai putin si intri in "probe" nu? :P
kiti, va fi bine, n-am nici un dubiu!

Cristina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Kiti tinem pumnii!

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput