Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Fetele multam mult de primire .

La termen nu o sa fie, dar macar usoara sa fie caci am nevoie.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 7+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Buna fetele!

Ne primiti si pe noi la odiseea voastra???
Am tot ezitat daca sa scriu sau nu si iata ca mi-am luat inima in dinti si am aterizat aici. Iata si datele mele:

DN: 25.10.1975
UM: 06.01.2010
DPN: 13.10.2010

Maine schimbam si noi semnatura in 8+.

Tinem si noi pumnii fetelor care merg azi la eco

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 7+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Magdy, bine ai venit si o sarcina cat mai usoara
am citit povestea ta si mi-au dat lacrimile

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Klarisse - eu am pus link pe semnatura cu tickerul...

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Klarissa, multumesc pentru raspunsul tau.

Sunt monitorizata de un endocrinolog de la Parhon, de la sectia oncologie. Cred ca trebuie sa am incredere in medicul meu pana la urma si sa las lucrurile sa curga, fara sa ma panichez.

Am mai citit ca si suplimentele cu fier reduc absorbtia eutyroxului, dar o sa o sun maine pe doctorita sa o intreb si sa ii comunic si rezultatele mele de azi.

Oricum tinem lagetura in aceasta problema
Multumesc inca o data.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Magdyi2001 bine ai venit! Iti doresc o sarcina si o nastere usoara. Dupa ce ai trecut prin ce ai trecut sunt convinsa ca esti o luptatoare in fata careia ma inclin!

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Despre babe:
Era o poveste [e care o citisem de copila, ceva cu baba Dochia care cobora sa-si scuture cojoacele... si le scutura 12 zile, la inceputul lui Martie, la inceput de primavara.
Nu mai retin de ce si cum, cert e ca inainte de martie ne alegeam o zi care sa ne reflecte cum avea sa ne mearga in anule care incepea (incepea sa revina la viata).
Daca e soare, daca ploua, fiecare ii dadea ce configuratie credea zilei respective. Nu era decat o regula: sa-ti alegi aleatoriu. fara sa afli prognoza meteo (mai trisam, sincer!).
Daca ziua era urata, eu ma uitam cum mi-a mers in ea. La urma urmei, ideea era despre ziua respectiva, desi legenda zicea de vremea din ziua respectiva. Dar eu mi-am adaptat legenda la timpuri moderne.
CRred ca sunt mai multe variante de legende, ca eu sigur am citit una cu daci si baba Dochia si una fara nicio implicatie istorica. Or fi variind si zilele, ba 9, ba 12; la mine in zona stiam de 12.

Mai intreb o data: stiti ce poate insemna "amnios incomplet lipit"? Ma enerveaza faptul ca nu stiu mai mult, ca dac era ceva grav imi spunea.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Bun venit Magdy, sarcina usoara si la termen, multa sanatate iti doresc si un "fluturas" jucaus si sanatos.

Am citit povestea ta, care m-a emotionat enorm, parca traiam prin ea, am vazut si pozele cu minunile tale, esti o mamica norocoasa cu un ingeras care vegheaza asupra voastra si cu un alt ingeras care iti umple viata de fericire. Multi si multe pentru voi !

Ioana, 11+

Mergi la inceput

Liliana, si eu ma gandesc ca daca ar fi fost ceva grav ti-ar fi spus. Eu is pe langa tema total, insa dintr-o scurta cautare pe net am inteles ce e ala amnios. Ma gandesc ca placenta nu e total formata la varsta asta a sarcinii(sau e???) si poate amniosul ala nu s-a lipit cu totul. doamne, cred ca bat campii.....
Uite eu ce am gasit despre placenta:

"Configuratia externa = placenta are un aspect discoidal, diametrul 12 cm, greutate 500 g. are o fata materna si una fetala
Fata fetala este acoperita de amnios, este neteda si lucioasa si de pe ea pleaca cordonul ombilical.

Fata materna = (cea care priveste spre uter) este formata din 50 – 60 lobi sau cotiledoane separate prin santuri intercotiledonare. Fiecare cotiledon este format din 1 – 6 sisteme tambur. Un sistem tambur este reprezentat de o vilozitate tertiara cu toate ramnificatiile ei. Placenta are o parte fetala(cotiledonara cotiledoane + sis tambur) si o parte materna a placentei numita placa obturanta, aceasta formeaza septuri intercotiledonare incomplete care nu ating partea fetala."

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Salut burtici! In sfarsit apar si eu!
Magdyi, bine ai venit! Sarcina usoara si frumoasa sa ai!
Madutza... O sa iasa el soarele ala!
Ati avut ceva spor la degete azi nu ma pot plange! Cand sa vin si eu si sa ma laud stai sa vedem mai intai ce evenimente sunt pe ziua de azi!
Deci am fost la eco, avem un samburila de 2,1 cm :), tare haios si nazdravan. Toate arata foarte bine, deci schimbam semnatura in 9+!
Kiti, pumni stransi pentru mai tarziu! Hai ca poti! Stiu cum e ca si eu ce stresuri am avut...Dar va fi foarte bine, bebe-ti va face cu manuta si uite asa incepe primavara!
In sfarsit soare in Bucuresti...nu-mi mai vine sa stau in casa lata in pat/canapea. Am auzit ca vin ploile din nou?
Va pup pe toate

Cristina 9+

Mergi la inceput

Chichiutza felicitari!

Cat despre primavara de-ar veni mai repede. Cica la noi in nord va ninge sambata...numai gandul la asa ceva ma face sa innebunesc.

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput