Hai Carmita!!Bv Lorex!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Salutare fetelor!

Ma vad nevoita sa intru si eu acum, pentru ca mesagerul meu, Lorex, a intrat in paine, sa zicem asa.

Am mai prins curaj, putere si parca de cand a venit primavara am si eu o stare mai buna. Fetita mea e o dulce, o sa pun si eu cateva poze pe mailul comun, e cumintica, doarme bine, creste, sambata face o luna. Suntem foarte fericiti dupa aproape 2 luni de stat in Munchen, cautam pediatru aici (Pitesti), dar si in Bucuresti unul foarte bun, dar cel mai important ... ne trebuie un SUPER cardiolog pediatru ca sa ii faca Mariucai ecografie cardiologica.

Noi asteptam rezultatul biopsiei facute in Germania, pentru care nu va spun ce emotii avem. Sper sa ne ajute Dumnezeu si sa vina un rezultat bun.

Acum ca m-am mai linistit o sa intru si sa fie ca pe vremuri. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Am uitat sa va multumesc din tot sufletul pentru gandurile bune pe care le-am simtit din plin atunci cand eram in Germania si orice gest, cuvant bun mergea direct la inimile noastre triste.

Mami de Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Hello fetele!

Am revenit in forta! Multumesc muult de tot de suport! Promit sa va vizitez mai des acum. Sa stiti ca am lipsit motivat, febra laptelui, inceput de mastita etc asa ca sper ca sunt scuzata la...catalog, nu Plateea?

Va pup si ne "auzim" maine.

pup toate fetele!

ps am pus poza cu irina pe mailul comun.

Catalutza 39+ Irina

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dragi pufoase.....
va rog sa ma iertati ptr absenta indelungata... n-am avut net mai bine de o luna fiindca ne-am mutat la casa noua si a mers greu tare cu p...ii astia la care ne-am abonat pana au venit sa ne faca conexiunea
Am si plans.....zau!

Felicit cu drag toate proaspetele mamici si doresc celor ce urmeaza, nastere usoara si bebei sanatosi!!!!

Vad ca ati avut vesti despre noi........mmm, Mirik scumpa!!! Trebuie s-o cinstesc!!!

Danyelana nu mai stiu nik de tine si nici pe mess nu te-am mai vazut...... Sper ca sunteti bine

Carmyta tin pumnii ptr maine sa fie cu succes provocarea si Lorena sa vina repede si usor!!!

Andrelina zici ca numa sabu functioneaa la Rudor? I-am facut si eu rost cu kiu cu vai de infacol lui Nicolas si azi i-am dat prima oara numai ca refuza....il scuipa afara..... Maine gust un pic sa vad de ce nu-i place

Nu mai tin minte ce-am vrut sa spun.....;

Noi suntem bine, sanatosi si colici avem si nu prea
Adica sunt zile si zile. BB e bun si vesel! Nu doarme el noaptea prea legat dar eu sunt multumita caci stiu ca se putea si mai rau! Dormim impreuna si poate nu e bine dar asta e! Nu ma tin balamalele sa stau in fund sa-l alaptez peste noapte! De 4 ani nu stiu ce e aia sa dormi un somn pana la ziua.......poate de aceea nu reusesc sa stau treaza cat il alaptez! La prima trezire il iau langa mine si il mufez de cate ori vrea.....nu-l mai pun la el in patutz
Da!!! Spunea Miri de piticii mei cu kilogramele...;;pur si simplu mi-e sila de mine cand ma vad in oglinda....Incerc sa am grija ce pap ca sa ajung incet, incet la greutatea de alta data.....sau macar pe-aproape!!! Sa vedem ce-mi iese

Va imbratisez pe toate si incerc sa mai apar desi nu prea reusesc eu sa tin pasul

de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Alexia LA MULTI ANI iti doresc numai bine si multa fericire in noua viata de mamica x 2

Cristies multumesc pentru agitate, abia astept sa facem maine cunostinta cu gazulita noastra mica Imediat cum reusesc pun si eu poza la pufuleti.

Catalutza imi pare rau ca ai avut probleme cu mastita, sper ca s-a rezolvat ma bag si eu acum sa vad poze cu bebelina ta

Sanda, chiar ma gandeam ce s-a intamplat de nu mai aveam nici o veste despre tine, dar m-am gandit ca oricum nu e usor sa fi mamica de 3 flacai, asa ca te-am iertat super ca e ok cu colicii. Felicitari pentru casa noua, sa o stapaniti sanatosi!
Auzi dar se intampla ca uneori provocarea sa nu fie cu succesc? Ca eu la asta nu m-am gandit.

40+ Lorena

am intrat in prelungiri..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ufff..de cand vreau sa intru sa o sustin si eu pe lorex da fetele nu m-au lasat si pace. Si de-acuma tot mai rarutz pe aici...se simte lipsa lu' babi...

Asha ca...

Bravo lorex & Iuria Natalia! Sa cresti mare si frumoasa si deshteapta! Mami sa ai laptic bunutz pt bb! Refacere rapida!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Bine ati revenit Adina_bulina, Catalutza si Simonette! V-am scuzat pana acum, dar de cand cu primavara nu mai are nimeni nicio scuza!

Adina_bulina, succes sa gasesti medicul de care ai nevoie!

Noi am fost azi la medic. Am ajuns la 60 de cm si 5600g. Asa ca n-am innebunit eu care ma vaitam ca s-a ingreunat scoica.
In rest, ascultat inimioara, plamanii, verificat la picioruse de displazie si restul de masuratori. Fontanela s-a inchis prea tare si nu mai luam decat o picatura de Vigantol. Dezvoltarea psihomotorie foarte buna (m-a intrebat cat de mult vorbesc cu el si cu ce ne jucam). Si ca sa vedeti ce selectiv e fi-miu, se zambarea la niste poze de pe pereti care aveau desenate atrii, ventricule, plamani- ce-i drept erau frumos colorate, dar de aici si pana sa razi la un ochi in sectiune....
Si ne-a facut vaccin. Plans maxim dar dupa ce a terminat l-am mufat, a papat haplea si a uitat si de vaccin si de tot.

Ne-a mai chemat la patru luni la urmatorul vaccin sau daca sunt probleme anytime.

Acuma... zic si eu cu colicii. Eu ii dau infacol ca mi se pare ca regurgiteaza mai repede. Altceva nu face... Dar bebelinul meu in ciuda faptului ca nu doarme mai deloc nu are colici. Si ii dau mancare cand doreste, nu cu program. Intr-adevar se mai screme, mai maraie, dar reactioneaza la ceva. Cand avea colici nu reactiona la ABSOLUT NIMIC. Imaginati-va un copil care tipa cu ochii inchisi, tu te chinui sa-i facei ceva (orice) nu reactioneaza, apoi dupa vreo 15 minute se opreste (cand tu nu-i faci nimic) si se odihneste 30 de secunde. Apoi o ia de la capat. Si dupa o ora-doua se linisteste si eventual adoarme. Astia sunt colicii. Azi cand plangea la vaccin mi-am amintit exact cum era. Deci dupa vaccin a reactionat la tzitzi. Cand avea colici NU!

Apropo de program. Roco, da-i sa pape la cerere ca sa reglezi productia de lapte. Daca-i dai cu program trebuie musai sa-i dai aceeasi cantitate. Alexis mananca noaptea la 5-6 ore si ziua cam la 1 ora jumate -doua. Eu sunt aproape sigura ca in somnul de noapte stomacul lui digera, deci mananca mai mult inainte de culcare. Si face kk de nu te tii dupa el cu schimbatul...

Gata! Ma duc la somnic! Pupici!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Si-acum pe fuga...

beatrice Eu folosesc Nan 1 + Lactogen 1 (tot de la Nestle) in combinatzie. Efectul este cam 1 kk la 2 zile .

myky791 Si Natalia mea a vut pb cu un ochishor. Am tratat cu ser fiziologic si masaj vreo 2-3 saptamani dar pana la urma tot cu tobrex am rezolvat-o (2 picaturi pe zi timp de 7 zile).

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Revin ca am vazut-o pe Irina. Superba! Sa va traiasca!

Si sa mai spun Mariucasara ca la 6 luni se "citeste" vaccinul. Trebuie sa fie o cicatrice de o anumita marime. Daca nu e in grafic se reface. Asa mi-a zis doctorita ca se face si la vaccinul neexpirat, nu doar la cel expirat.

Salut Larisel! Te las pe baricade la schimbul trei.. Vad ca a venit si Carmita. Gata bagajul draguta? Pregatita pentru marea intalneala? Sa ai o nastere usoara si sa vina lapticul repede!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

carmita,sunt aici!!!
am bagat una portie de poate,poate
dar eu am un copil incapatanat si nu am nici cea mai mica contractie/ceva!cred ca maine trec pe la plafar sa iau ceai de zmeur

chiar vb azi cu andrelina ca la 22 de saptamani vroia sa iasa ,mi se deschisese colul si a trebuie sa stau in spital pe injectii si perfuzii(aveam amenintare de avort)si acum nu mai vrea sa iasa
hai sa ne punem aman2 maine pe nascut ...sa nu mai tinem fetele in loc

arwen9240s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?
hmmm...cand vrei sa vi?noi te asteptam

Mergi la inceput