Gravidute si mamici din Resita 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

serbanica bine ai revenit. Ai un baietel cu multa energie.
Tu in ce zona stai?

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

a-ti vazut stirea de la tv din 4 martie cu bebelu nascut la spitalul judetean din Resita? Ma ingrozeste de fiecare data cand aud cate o veste de genu asta.

Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Codrina te-ai apucat de pregatiri pt ziua celor doi puisori?

Poze Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Citat:
citat din mesajul lui violett24

Buna fetelor,
As vrea si eu sa intru daca ma primiti.Nu sunt inca mamica ca nu am nascut dar avem 22 saptamani si este fetita.Ma bucur ca v-am gasit,desi stau in Bucuresti sunt din Resita si as vrea sa vin sa nasc acolo.Cunoasteti un doctor bun?Sau e mai bine la Timisoara?
Va multumesc si va pup
Poate ne cunoastem mai bine

Bine ai venit si sarcina usoara.
Zic Timisoara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

a-ti vazut stirea de la tv din 4 martie cu bebelu nascut la spitalul judetean din Resita? Ma ingrozeste de fiecare data cand aud cate o veste de genu asta.

Poze Denis

Fara comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor!Eu stau in lunca.
Serban e un copil cu foarte multa energie si nu vrea sa se joace singur decit daca stau cu el, cind trebuie sa fac mancare trebuie sa dau si lui oale ca sa faca si el mancare cu mine.
Stirea cu bebe mort m-a ingrozit mai ales ca era o gravida care mergea la dr si totul decurgea normal.Dar din cite am auzit eu medici din Resita nu prea stiu sa citeasca eco 4D
Pupici.
Poze la semnatura.

Mergi la inceput

Noi suntem bine, astept sa vina primavara in splendoarea ei. Dar, cica si jumate din saptamana asta tot vreme rece.
Maine sunt libera, cadou de 8 martie. Asa ca stau cu fiu`miu toata ziua. Voi unde petreceti?
In rest, stam in casa si ne jucam diverse.

Chiar..... mai putin si papam tort la dublu de la gemeni. Ati ales localul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Buna fetelor!Eu stau in lunca.
Serban e un copil cu foarte multa energie si nu vrea sa se joace singur decit daca stau cu el, cind trebuie sa fac mancare trebuie sa dau si lui oale ca sa faca si el mancare cu mine.
Stirea cu bebe mort m-a ingrozit mai ales ca era o gravida care mergea la dr si totul decurgea normal.Dar din cite am auzit eu medici din Resita nu prea stiu sa citeasca eco 4D
Pupici.
Poze la semnatura.

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png

E prea mic sa se joace singur. Jucaria preferata a lui fiu`miu sunt EU. Acum parca ma mai lasa sa respir cateva minute, asta daca este altcineva in zona.
Acu incerc sa vad care sunt pozele noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

PS sa incercati la albume ca nu mai stiu cum sa pun linkul direct!

Mergi la inceput

Vazut poze cu Seban si cu tine mamico. Frumosi amandoi. S-a bucurat de cadourile primite?

Mergi la inceput