Fereastra rotunda
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
buna,
nu ai putea folosi o rama de oglinda, de tablou sau hubloul de la o masina de spalat, la care sa montezi cumva sistemul de inchidere si de sustinere ?
zic si eu, nu radeti de mine...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Letitia1 spune:
Rufus, de ce nu intrebi oamenii din sat ei unde si-au facut ferestre, ca ai zis ca toti au. Poate o fi cineva care face acolo, loco.
Lali spune:
Pacat de ferestrele vechi, dar poate erau irecuperabile oricum!Incearca cu metalul.
Nu stiu ce faci tu acolo, dar, daca e vorba de renovarea unei case vechi si frumoase din zona, te invidiez. Am fost si eu la cineva era art deco totul si era superb ! Multa munca, dar merita.
CorinaDani spune:
rufus, vesti bune, aceasta firma se pare ca produce si ferestre rotunde (termopan) cu diametrul de 50 cm...
http://www.gff.ro/art_30_Interviu_cu_domnul_Marin_Crutescu_Director_general_AMVIC.html
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Rufus spune:
Excelent, Corina! E sambata, dar luni la prima ora ii sun...Multumesc!
Lali, din pacate nu fac mare lucru, adica nu-i o casa asa cum gandesti tu. Se numeste reconditionare pentru ca in Vatra nu se dau autorizatii de constructie si atunci romanul intreprinzator a zis ca nu demoleaza si nu construieste, ci consolideaza, remodeleaza si extinde o cladire veche. De fapt, am pastrat fatada si am facut o casa cu patru nivele. Dar fatada originala are acea fereastra rotunda...
Letitia, Vatra Luminoasa este un cartier vechi din Bucuresti, fost al al "gazarilor", casele sunt de prin anii 30-40, construite industrial; n-am nici o posibilitate sa mai vorbesc cu constructorul...
Si, daca vreti sa stiti, aici am primit mai multe idei (si poate si o rezolvare) decat pe un forum de specialitate...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Lali spune:
Rufus, o intrebare: ai gasit la firma data de Corina fereastra care te intereseaza ? Sunt si eu curioasa...
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Rufus, o intrebare: ai gasit la firma data de Corina fereastra care te intereseaza ? Sunt si eu curioasa... |
Nu, Lali...
Ei spun ca teoretic se poate, dar mi-au dat tot felul de motive pentru care nu mi-o fac.
L-am convins pe proprietar sa renunte.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Nu, Lali... Ei spun ca teoretic se poate, dar mi-au dat tot felul de motive pentru care nu mi-o fac. L-am convins pe proprietar sa renunte. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Banuiam...
Bine ca ai rezolvat-o !
Alte probleme ? Ca eu tocmai m-am mutat dupa o munca de 2 ani si sunt la curent
Rufus spune:
N-am probleme...doar de vreme, ca am multa treaba afara, hidroizolatie la partea veche de casa, ceva tubulatura de canalizare...stau de 2 sapt cu sapatura in jurul fundatiei la partea veche a casei, nu pot face hidroizolatia, am nevoie de min. 8 grade...