Recomandari medici pediatri IASI
Raspunsuri - Pagina 2
l_carmen2003 spune:
Asa e Cristina... cred ca meseria de medic e grea dar cea de pediatru e mult mai grea... Pe mine ma apuca nabadaile cand nu pot scoate de al al meu copil ce il doare si mai ales ca nu spune cand il doare de la inceput... Si cand sunt mici nici nu stiu sa spuna... Asa ca oricat de buni ar fi doctorii se intampla destul de des sa greseasca pentru ca nu pot cuprinde toate aspectele... nu le vad iar cei mici nu stiu sa spuna...
Noi suntem pacientii dr. Iordache de cand Alex avea 4 luni (are 6,9 acum) il iubeste foarte mult... A stiut sa si-l apropie si sa il faca sa aiba incredere in el. Imi place ca nu da antibiotice usor si ca nu e adeptul pumnului de medicamente. Tot respectul pentru el.
De asemenea mai ajungem si la dna dr. Muraru, o doamna cu un suflet deosebit iubita si de copii si de parintii lor. L-a scos pe Alex dintr-o situatie... pur si simplu l-a pus pe picoare, si de fapt nu doar o data.
cgeea spune:
Dr. Burlea - ne-a redat increderea in noi cand avea fii-mea 2 saptamani, si nauca de medic de familie ne-a speriat si ne-a umplut capul de prostii. Asta nu e topic cu MEDICI DE CARE SA TE FERESTI IN IASI, ca altfel ii dadeam numele....
Dr. Carasevici la Policlinica "Sf. Maria" - foarte blanda si a descoperit vreo 2 treburi la copilul meu, pe care pediatra (aceeasi de mai sus) nu le-a vazut.
Dr. Preda - pentru ORL
Dr. Preda Cristina - nici o legatura cu precedenta - medic endocrinolog
Dr. Grigore Cecilia - medicul nostru de famlie, ca am reusit de l-am schimbat
sotul meu
iris_2009 spune:
Eu o recomand clar pe dna dr. Siminiceanu. Am avut inspiratia de a merge cu fetita mea la ea inca de cand s-a nascut, s-o aiba in evidenta si sub observatie si astfel am evitat multe catastrofe ale medicului de familie, o doamna de altfel foarte cautata si cu "pretentii" de bun pediatru, insa s-a dovedit ca n-are nici o legatura cu realitatea.
Acum vis a vis de ce s-a scris mai sus, nu neg ca s-a intamplat asa, insa si eu cand am avut de vreo 2 ori probleme cu asta mica, imi spunea dr siminiceanu "incercam asa, daca nu cedeaza mergem pe analize si schimbam tratamentul", etc.
Insa de cele mai multe ori a ghicit-o "din ochi" cum se spune, absolut tot ce mi-a zis s-a adeverit, eu sunt f multumita de dna doctor.
O zi cat mai frumoasa va doresc!
MElise spune:
Dr. Chifu Mihaela este medicul nostru de familie, ne-am inscris la dumneaei tocmai pentru ca mi-a placut foarte mult cum lucreaza cu copiii (fetita mea era inscrisa la ea). Este un medic extraordinar, v-o recomand ca medic de familie. Are cabinetul la policlinica din Alexandru cel Bun.
MElise
magda2010 spune:
eu recomand pe dna dr Stanea Rodica,spitalul Sf Maria.
iar cel mai bun psiholog este dna dr. Zamfirache de la centrul Ghelerther.
herra spune:
dna Zamfirache e psiholog pediatru?
oricum, eu nu am reusit sa ajung la dneaei, are un cabinet, ceva? stiu ca e si profesor la universitate, si formator (tine cursuri cu alti psihologi).
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Lumi_Nag spune:
Recomand si eu pe d-na dr Badarau Livia de la policlinica din Tatarasi. De asemeni o recomand si pe dr Siminiceanu.
adda_lili spune:
Unde este centrul Ghelerther as vrea sa merg la doamna Zamfirache si daca se plateste la ea si cat e consultatia. Si daca il cunoaste cineva pe chirurgul Rani din spitalul Sf Maria
ioana spune:
Centrul Ghelerther este vis a vis de Scoala Otilia Cazimir (poate ma corecteaza fetele daca nu este asta numele scolii), in spatele politiei municipale si langa sediul SRI. In centru. Nu stiu daca te-am lamurit... In spatele Casei de Pensii, ca reper.