plasturi de slabit

plasturi de slabit | Autor: sorina0

Link direct la acest mesaj

sunt recomandati plasturii de slabit in timpul alaptarii? cine stie daca au si efect si care

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

ai grija cu pastilele de slabit sa nu patesti ca Mutu, si nu zic in gluma.Sunt destul de periculoase, si nu cred ca vrei acum cand trebuie sa ai grija de copil sa patesti doamne ferste ceva.Iar ca alaptezi cu atat mai mult, ar trebui sa te indrepti spre metode naturale de slabit, dar ceea ce mananci sa-ti acopere necesarul tau, pentru ca pierzi foarte mult prin alaptare.Faci cum vrei da gandeste-te ca trebuie sa fii sanatoasa sa poti sa fii alaturi de copilul tau.

PS: aaa. ai spus plasturii scuze,am citit pastile si de aia am scris, da nu sterg , poate mai citesc si alte persoane interesate si trebuie sa stie ca sunt periculoase.
Despre plasturi, drept sa-ti spun nu prea cred, ce efecte minune sa aiba, tot mai bun e cateva abdomene, niste miscare cu bebe in brate face minuni, crede-ma .Iar dupa ce termini alaptatul, poti tine si o dieta mai seriosa, dar pana atunci nu recomand, pentru ca tu trebuie sa-i asiguri lui bebe ceea ce are nevoie prin lapte, dar nici tu sa nu ramai fara rezerve de vitamie si ce mai are organismul nevoie pentru ca sa functioneze bine.Inca ceva, mie dupa alaptare mi-a cazut rau parul, nu stiu daca e general valabil sau doar eu am fost asa mai ghinionista, iar unghiile erau casante rau.Acum incerc tratamentul cu drojdia de bere sa vad daca are vreun remedu , cica e foarte buna, pentru par, unghii, piele.Vad in timp, deabia sunt la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Dpdv al eficientei, plasturii de slabit sunt frectie la picior de lemn.
Nu mai continui cu sfaturi si indicatii despre beneficiile miscarii, ca e inutil, le stii si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sorinaO - dupa cum vezi au avut un real succes si rezultate fantastice, toti americanii obezi au slabit:-)

plasturii ca si pastilele se bazeaza pe lenea oamenilor - dati banii ca doar si ei, producatorii, trebuie sa se imbogateasca! si dupa faceti o dieta sanatoasa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput