Sezatoarea canadiana (174)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mamaana - merci de link, dar nu m-am prins cum se foloseste Cica what is your INSEAM, da' nu stiu ce e ala inseam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Mamaana - merci de link, dar nu m-am prins cum se foloseste Cica what is your INSEAM, da' nu stiu ce e ala inseam...

cat de lunga e in picioare pe interior - asa cum masori cracul la pantaloni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Doar doua lucruri vreau sa va spun: unul e ca mi-e ingrozitor de somn, al doilea ca am vazut sambata Avatar si de atunci numai asta am in cap! Toata ziua si toata noaptea imi apar in fata ochilor scene din film, imi tot spun ca vreau sa traiesc in film si complotez sa fug de acasa ca sa vad filmul inca o data.
Cu sau fara Oscar, e unul din cele mai frumoase filme facute vreodata!

Pucku, vazut filmulet cu copilasii tai, sunt atat de draguti... bebe grasun si fetita drola
Din ce stiu eu, gastroenterita poate sa fie cauzata de virusi, bacterii (Salmonella, E Coli), toxinele lor, paraziti, antibiotice etc. La copii cel mai frecvent e rotavirusul, la adulti norovirusul. Iar gastrotenterita cauzata de bacterii stiu ca dureaza mai mult decat cea data de virusi.

DanaP, vazut pozele de la Disney, nu-mi vine sa cred ce au crescut copiii tai, cred ca asta mi-a sarit in ochi cel mai mult Cred ca pe vremea aia au erau de varsta fetitei mele, cam 8 ani, nu?

mimitete, voi ati luat pachet cu cazare, zbor si masa? Ati avut masina sau ati laut shuttle? Shuttle e gratis, sunt curse dese? La ce hotel ati stat? Ce le-a placut cel mai mult copiilor? Exista ceva pe acolo cu care n-ai mai pierde timpul?
Cred ca orice poti sa imi zici e util, mie ori imi vin o mie de intrebari, ori nu-mi vine nici una, dar cu siguranta sunt foarte interesata.

Simonna, bebeul meu avea 2 ani si ceva cand a facut vaccinul. Presupun ca nu se califica pentru intrebarea ta, insa ce sa fac daca eu tot bebe il vad

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Presupun ca in Canada nu sunt chiar asa multe sanse sa te duci la spital bolnav cu o entorsa si sa pleci cu rotavirus, ca la noi

O, nu, de aici pleci cu chestii mult mai serioase

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Si eu am simtit acelasi lucru tot simbata cind am iesit de la Avatar. Si nici macar nu l-am vazut in 3 D (ma mai duc odata neaparat). Mi-a placut rau de tot.

Cred ca aveau 9 ani pe atunci copiii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Toronto, am o rugaminte: acum ceva vreme scria cineva de o pozitie in conta, daca mai e valabila am o prietena buna, cu experienta canadiana bazata in conta generala canadiana din 2004 incoace, tocmai s-a inchis firma la ei si sotul ei deja era in somaj; daca stiti ceva sunt recunoscatoare!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Anka, eu sunt mai cheap :)), am luat lui fiu"meu o bicicleta cu 40$ in stare perfecta de la o vinzare de garaj acum doi ani si merge si acum fara probleme; pe cind veniti voi incep vinzarile de garaj (eu la colind in fiecare an pentru carti mai ales, iau uneori la 1$ bucata carti faine)

Donia, si mie mi-a placut foarte mult Avatar, printre putinele filme la care ma uit de mai multe ori.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

am fost la doctor azi, mi-au venit analizele ...fac hypoglicemie...nici asa nu-i bine, nu stiam de ce ma doare asa tare capul...ufff....trebuie sa aprofundez subiectul, doctorul mi-a zis sa iau cate un collation si noaptea....eu cum mai slabesc?

maine ma duc cu Yann la vaccin, care e tare matait azi, sper sa fie fara reactii, febra si alte alea

sotului i s-a rupt un dinte, cica de vina ar fii tratamentul de canal facu prost...acum v-a trebui refacut, si reconstruit dintele, mi-e rau 2000$ pe putin, si acum cum il dau eu in judecata pe dentistu lu peste care nu-si face treaba in Rominia si vrea doar un cont mai gras?
stiti cumva daca nu lucrezi, cazul sotului, exista vreo posibilitate de dentist gratuit sau mai ieftin? ca eu nu am dentist la asigurare...e stiu eu ca-i deduc la taxe, dar numai la anu o sa-i deduc, apoi eu tre sa-i dau anul asta, deja dintr-un buget redus...

acestea fiind zise ma duc in pat, ca simt ca-mi plesneste capul

ah, simona stiu ca era obligatoriu vaccinul de H1N1 ca sa iesi din tara, e adevarat? ca si vecini mei pleaca, dar pe aia mika nu au vaccinat-o, acum a facut 6 luni...multam de informatie

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mamaana - multam, o masor musai.

Ana - vanzarile de garaj mi se pare o chestiune tare interesanta, abia astept sa vad una pe viu, ca doar in filme am vazut... Pentru bicicleta nu e clar insa daca o sa avem timp, ajungem marti seara, deci miercuri e prima zi de Canada si duminica ar trebui sa vina iepurasul. Intre timp, o sa alergam dupa acte si ce-o mai fi in primele zile....

Cheap sau nu, e chestiune de reglaj. Mie mi se pare super pret si in magazin, ca ma raportez la cat costa aici, in mod sigur imi voi schimba viziunea cand ma voi obisnui cu "binele" - adica macar preturi de bun simt, macar la unele lucruri.... Sau poate atunci mi se vor parea mari . Aici, lucrurile de copii sunt aberant de sumpe, aberant, efectiv!
Totusi o sa avem atat de multe de cumparat dupa sosire, incat orice varianta ieftina e bine venita la orice!
Ma intrebam ieri daca o sa avem masa si scaune de Paste... Sau poate o sa ciocnim un ou colorat asezati pe parchet. Dar macar sa avem oua colorate, tot o sa fie bine daca le vom avea.

Puck - ai si ameteli in afara de dureri de cap? Am avut si eu niste hipoglicemie, urmam un tratament, nu umblam fara ceva dulce in geanta. De regula luam o punguta de pernite cu crema dulce, si rontaiam la ele all day long... Ca mi-era frica sa nu ametesc pe strada...

Pe noi vad ca nu ne-au intrebat inca de H1N1, noi nu l-am facut, si nici nu avem de gand sa il facem pe asta romanesc. Sper sa nu fie nevoie sa il facem totusi, nu ne-a zis nimeni pana acum...

Am fost la oftalmolog cu fi-mea, m-a trimis la tomografie Heilderberg or something, cica a vazut pe fundul de ochi nu stiu ce excavatii, ma intreba daca am avut pe cineva cu glaucom in familie Mergem abia marti, tot e bine ca am prins programarea pentru marti, sper totusi sa nu fie nimic in neregula. Asa, la prima vedere pareau destul de mari cica, si putin mai mare la stangul decat la dreptul... Habar n-am ce e asta, e ceva cu nervul optic, trebuie sa studiez. M-am cam ingrijorat, sper sa iasa ok tomografia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ankalaura, adu-ti vopsea de oua din Ro.

Ana, am sa ma interesez pentru prietena ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

ankalaura, adu-ti vopsea de oua din Ro.

Ana, am sa ma interesez pentru prietena ta.

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

da, da chiar asa, vopsea de oua - mie mi-a adus sora mea anul trecut, sper sa mai fie buna, daca nu iau de la biserica ca au din cea ruseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pucku

am fost la doctor azi, mi-au venit analizele ...fac hypoglicemie...nici asa nu-i bine, nu stiam de ce ma doare asa tare capul...ufff....trebuie sa aprofundez subiectul, doctorul mi-a zis sa iau cate un collation si noaptea....eu cum mai slabesc?

maine ma duc cu Yann la vaccin, care e tare matait azi, sper sa fie fara reactii, febra si alte alea

sotului i s-a rupt un dinte, cica de vina ar fii tratamentul de canal facu prost...acum v-a trebui refacut, si reconstruit dintele, mi-e rau 2000$ pe putin, si acum cum il dau eu in judecata pe dentistu lu peste care nu-si face treaba in Rominia si vrea doar un cont mai gras?
stiti cumva daca nu lucrezi, cazul sotului, exista vreo posibilitate de dentist gratuit sau mai ieftin? ca eu nu am dentist la asigurare...e stiu eu ca-i deduc la taxe, dar numai la anu o sa-i deduc, apoi eu tre sa-i dau anul asta, deja dintr-un buget redus...

acestea fiind zise ma duc in pat, ca simt ca-mi plesneste capul

ah, simona stiu ca era obligatoriu vaccinul de H1N1 ca sa iesi din tara, e adevarat? ca si vecini mei pleaca, dar pe aia mika nu au vaccinat-o, acum a facut 6 luni...multam de informatie

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Pucku, daca nu aveti plan dentar la asigurare nu prea vad cum sa faceti sa aveti ceva gratuit la dentist. Singura posibilitate e sa gasiti pe cineva (un dentist) care va face un plan de finantare, adica rate lunare. La mine la clinica, pentru lucrari foarte mari se face plan de finantare. Mult succes!

mamaana, ce pofta-mi facusi cu mucenicii! N-am facut ca mi-e ca-i maninc si nu e cazul!

Mergi la inceput