Sezatoarea canadiana (174)
Raspunsuri - Pagina 17
ankalaura spune:
Hai mai Doloress, lasa-ma inca in bula mea de fericire
Need help de la mamici: de unde se cumpara o bicicleta de copil de 6 ani, si cat ar trebui sa coste? La noi costa cam 150 cad, ca si comparatie zic pretul
Vrem sa ii luam copilei celei mari de Iepuras. De doi ani tot o duc cu vorba ca o sa facem si o sa dregem in Canada, ca nu mai cumparam aici ca nu le putem cara, iar bicicleta i-a ramas mica de un an jumate...
Donia spune:
Doar doua lucruri vreau sa va spun: unul e ca mi-e ingrozitor de somn, al doilea ca am vazut sambata Avatar si de atunci numai asta am in cap! Toata ziua si toata noaptea imi apar in fata ochilor scene din film, imi tot spun ca vreau sa traiesc in film si complotez sa fug de acasa ca sa vad filmul inca o data.
Cu sau fara Oscar, e unul din cele mai frumoase filme facute vreodata!
Pucku, vazut filmulet cu copilasii tai, sunt atat de draguti... bebe grasun si fetita drola
Din ce stiu eu, gastroenterita poate sa fie cauzata de virusi, bacterii (Salmonella, E Coli), toxinele lor, paraziti, antibiotice etc. La copii cel mai frecvent e rotavirusul, la adulti norovirusul. Iar gastrotenterita cauzata de bacterii stiu ca dureaza mai mult decat cea data de virusi.
DanaP, vazut pozele de la Disney, nu-mi vine sa cred ce au crescut copiii tai, cred ca asta mi-a sarit in ochi cel mai mult Cred ca pe vremea aia au erau de varsta fetitei mele, cam 8 ani, nu?
mimitete, voi ati luat pachet cu cazare, zbor si masa? Ati avut masina sau ati laut shuttle? Shuttle e gratis, sunt curse dese? La ce hotel ati stat? Ce le-a placut cel mai mult copiilor? Exista ceva pe acolo cu care n-ai mai pierde timpul?
Cred ca orice poti sa imi zici e util, mie ori imi vin o mie de intrebari, ori nu-mi vine nici una, dar cu siguranta sunt foarte interesata.
Simonna, bebeul meu avea 2 ani si ceva cand a facut vaccinul. Presupun ca nu se califica pentru intrebarea ta, insa ce sa fac daca eu tot bebe il vad
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Presupun ca in Canada nu sunt chiar asa multe sanse sa te duci la spital bolnav cu o entorsa si sa pleci cu rotavirus, ca la noi |
O, nu, de aici pleci cu chestii mult mai serioase
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Doloress spune:
Anca pai uite aici:
http://www.walmart.ca/Canada-Sports.jsp?selection=spListing&page=sp&tabId=7&categoryId=894&lang=fr&departmentId=51
http://www.canadiantire.ca/AST/browse/5/SportsRec/KidsSports/KidsBikes.jsp
asa, scurt. Or mai fi si alte magazine, Toys'R Us poate, mai poti lua si second hand de pe kijiji.
Donia spune:
Doloress, oare asistentele alea nu ingrijesc si homeless in spitale? Sau crezi ca sunt strerilizati la internare?
ankalaura, eu biciclete am luat de la Walmart sau Canadian Tire. Cred ca cea mai scumpa de pana acum a fost de 100 de dolari. Depinde si cat de inalta e fetita ta.
Uite:
http://www.canadiantire.ca/AST/browse/5/SportsRec/BikesAccessories/BikesChildren.jsp
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
casandra spune:
Ione, am incercat sa sun la 514-534-1412 pentru bilet la teatru, dar numarul de telefon nu este bun.
Tu ti-ai luat bilet? Cum ai facut?
ankalaura spune:
Phii, era urmatoarea intrebare... Rotile sunt in inchi ori po... Fi-mea are 122 cm. La cati po sa ma uit?
Ce misto e in Canada, ieftine bicicletele Stiti voi, honeymoon Aici, mi se pare ca te ruineaza o bicicleta de copil
Doloress spune:
Donianormal, ca ingrijesc si homelesi, insa in spital ai totusi dezinfectant, presupun ca e o mai buna igiena, de exemplu ai hartia respectiva care se schimba la fiecare pacient si tot asa. Nu stiu, mie una nu mi se pare normal sa mergi cu aceleasi haine pe strada si in spital cand esti cadru medical. NU neaparat in sensul ca aduci virusi din metrou in spital, ci invers mai ales. De ce oare sunt atatea probleme cu C difficile? Poate sunt exagerata, insa eu cand vin de la medic si mai ales de la urgenta ma dezbrac la usa si dau tot la spalat de la A la Z.
Edit: eu n-am nimic cu homelesii, chiar mereu ma gandesc sa ma ofer voluntar la Accueil Bonneau, asta cand o sa am timp mai mult, pe mine chiar ma fascineaza, am si donat bani pentru ei si mereu cumpar revista aia a lor. Eu am ceva cu sistemul asta al lor, prea relaxat...
cge spune:
Fetele, multumesc mult de raspunsuri.
Gata, am convins-o pe sora-mea, vaccineaza bebelusha.
Anka, si noi role, biciclete, patine tot din Wallmart si Canadian Tire luam la copii.
Nu se face sa le iei mai scumpe, ca ei cresc repede.
A, si daca ramane vremea de acum, chiar ca or sa fiti in honeymoon cu Ca de la inceput.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Phii, era urmatoarea intrebare... Rotile sunt in inchi ori po... Fi-mea are 122 cm. La cati po sa ma uit? Ce misto e in Canada, ieftine bicicletele Stiti voi, honeymoon Aici, mi se pare ca te ruineaza o bicicleta de copil |
vezi ca exista pe site la toys r us (parca) un ghid de cum sa cumperi bicicleta in functie de cat e copilul de inalt 'in picioare'
uite aici :
http://www.toysrus.ca/category/index.jsp?categoryId=2582799
khristin spune:
Jessie, la noi toata manevra pasapoartelor a durat cam 6 saptamani cu tot. Sa-ti fie de bine shopping-ul din state. Ce spuneai ca ti-ai gasit?
Ankalaura, uite noi asta i-am luat-o fiemii cand avea 6 ani anul trecut: http://www.huffy.com/Products/Product.aspx?p=35&cat=3&subcat=11 In functie de cat e de inalta, trebuie sa te uiti cati inch au rotile. Yasmine e destul de inaltuta pt. varsta ei, are 132 cm si i-am luat de 20". Anul asta vad insa ca e mare fan al rolelor
Simona, eu nu i-am facut H1N1 puiului meu.
Oanagabriela, eu am auzit numai lucruri bune de Mayan Riviera. Cum stii deja, conteaza foarte mult resortul ales. Iti uram vacanta placuta si sa ne spui cum a fost.
Mai fug un picutz la predare ....phiiii si ce bine era-n liniste
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.