Sezatoarea canadiana (174)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ia uite, nici nu stiam ca Rotateq-ul e vaccin oral. Nici macar nu chinuiam copilul.
Adevarul e ca nu prea mi-am batut capul cu vaccinurile care nu erau in schema recomandata, avand in vedere ca i-am facut injectia pentru RSV care se face numai la prematuri, in fiecare luna din noiembrie pana in martie, si era un adevarat chin, numai cand vedea cladire CLSC-ului se apuca saracul de urlat, si acum urla ca din gura de sarpe cum intra in cabinetul unui doctor, deci nu mai voiam sa stiu nimic de alte injectii sau vaccinuri.

Pucku dupa cum il stiu eu delasator pe barbate-meu cred ca o sa mearga ca si anul trecut cu caiciucuri de iarna si in iunie. Eu nu zic nimic deocamdata, cine stie ce ne rezerva vremea asta.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani si de la mine de 8 martie!!! Sa fiti sanatoase, iubite si sa iubiti!!!

Si o dedicatie:

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

http://www.passeportsante.net/fr/Maux/Problemes/Fiche.aspx?doc=gastroenterite_pm

despre gastro

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Am vrea sa mergem si noi la Riviera Maya in aprilie. Cine imi poate recomanda un hotel cu o plaja rezonabila si fara pietre si care sa nu coste 2000 biletul la Riviera Maya ? Am citit o gramada de review-uri si la toate hotelurile la care m-am uitat pina acum se spunea ca plaja este mica si/sau sint pietre...La Punta Cana am tot fost, pentru La Romana in aprilie nu mai sint zboruri directe (doar prin Punta Cana, deci inca 2 ore cel putin de drum), in Cuba n-am vrea sa mergem....Sint intr-un impas total

Edit: am pus intrebarea in "bold", ca sa fie mai vizibila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

O floricica de 8 Martie!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Oana, eu stiu ca multe plaje pe Riviera Maya s-au refacut anul asta, ar trebui sa vezi cu agentul de voiaj. Noi chiar ne uitam acum la hoteluri si am tot citit prin reviews ca lumea a fost nemultumita ca a picat in perioada in care se refacea plaja! Chiar am vazut poze cu escavatorul pe plaja... Da' in ultima saptamina am vazut nu-s cite hoteluri si nu-mi amintesc deloc...

Nu vreau sa tulbur apele, stiu de ce NU ar trebui sa fac asta, dar e cineva care-a facut vaccinul de A1H1 la un bebeu peste 6 luni?

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ati facut mucenicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pentru ca tot stau mereu cu "ochio" pe voi, imi spun si eu parerea ref Rotarix.
Mie nu mi l-a recomandat perdiatra (nici macar nu mi-a spus ca exista, iar eu ignoranta, nu am aflat din alte surse) iar Ana a facut o entero cu Rotavirus de am stat internata cu ea 3 zile si apoi am mai tras-o inca vreo saptamana acasa. Cu perfuzii, stare de moleseala maxima...groaznic!!
Daca as avea acum de optat, in mod sigur i l-as face! Desi exista riscul sa il faca oricum, cel putin face o forma mai usoara.

fetele!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut Alina, sunt o neserioasa, nu am mai apucat sa vorbim...

Asa stiam si eu, ca rotavirusul e mai pacatos ca alte virusuri provocatoare de gastroenterite.
In Franta sunt la mare moda gastroenteritele, la noi erau mai rare, pana acum vreo 2 ani de cand aud mereu ca e plin spitalul de rotavirus
Ca pana la urma, aici e cheia, sa vezi daca sunt "sanse" sa se imbolnaveasca copilul. Presupun ca in Canada nu sunt chiar asa multe sanse sa te duci la spital bolnav cu o entorsa si sa pleci cu rotavirus, ca la noi

Pfuai ce imi plac discutiile astea despre vacante la palmieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ankalaura si aici prin spitale poti lua tot felul de minuni Uite aici un articol :
http://www.radio-canada.ca/nouvelles/societe/2010/02/28/001-HMR-c-difficile.shtml
Eu cand vad in metrou asistentele imbracate in costumul de spital, stand langa cate un homeless si stiu ca tot cu hainele alea se apropie de pacienti...

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput