"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 19
NelaM spune:
Loris, fratele lu' Ana (ti-am zis, Gianina, ca mi se pare ca seamana, nu stiu de ce) LA CAT MAI MULTE LUNITE! Sa cresti mare si sanatos, sa cresti frumos, puiule!
La multe lunite si lui Bubu!
La noi a fost o mare premiera, a adormit Ana de la san direct in patut! Sunt extaziata!
Ma fac covrig insa cand aud de bebe cu dinti, ca noi numai asa adormim, la san! Si intentionez sa o alaptez pana la 9 luni, cel putin.
Operatiunea piersica are in continuare un real succes! A mancat donsoara piersicuta acum seara 120 de ml amestec de laptic, cereale si jumatate de piersicuta! Record pentru vrabiuta mea. Si a luat si san bun dupa. Imi vine sa topai de bucurie!
Luni mergem sa scoatem actul acela necesar venirii in tara, pentru Ana, hartia de drum, sau cum ii zice, beletu', dom'le, beletu'. Si mi-a promis sotul ca ne scoate la o cico, asa, de 8 Martie!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
carinablanca spune:
AM ajuns si eu in direct.
Iulika, ma bucur ca Brucu e mai bine.
Asa sunt de obosita ca simt ca adorm cu laptopul in braza. De cel putin o saptamana Maria plange aproape intruna cat timp e treaza. Nu mai stiu ce sa fac cu ea. Stiu ca de fiecare data a fost intoarsa peste cap de vaccine dar chiar asa de tare sa o fi afectat astea de la luni? Pplus problemele ca kka de saptaman trecuta?
Nu stiu, dar deja disper.
Monikus tu cum mai esti ca te inteleg 100% prin ce treci.
SI nici nu mai vrea sa pape Maria. Azi abia o papat 50 g mar cu cereale si 240 ml lapte. In 3 mese. Si mai are 2 la care parca vad ca iar o sa refuze papa si o sa urle.
Of, of, mai, mai............
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
carinablanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Loris, fratele lu' Ana (ti-am zis, Gianina, ca mi se pare ca seamana, nu stiu de ce) LA CAT MAI MULTE LUNITE! Sa cresti mare si sanatos, sa cresti frumos, puiule! La multe lunite si lui Bubu! La noi a fost o mare premiera, a adormit Ana de la san direct in patut! Sunt extaziata! Ma fac covrig insa cand aud de bebe cu dinti, ca noi numai asa adormim, la san! Si intentionez sa o alaptez pana la 9 luni, cel putin. Operatiunea piersica are in continuare un real succes! A mancat donsoara piersicuta acum seara 120 de ml amestec de laptic, cereale si jumatate de piersicuta! Record pentru vrabiuta mea. Si a luat si san bun dupa. Imi vine sa topai de bucurie! Luni mergem sa scoatem actul acela necesar venirii in tara, pentru Ana, hartia de drum, sau cum ii zice, beletu', dom'le, beletu'. Si mi-a promis sotul ca ne scoate la o cico, asa, de 8 Martie! Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Nela, ce bine ca papati mai bine. EU simt ca innebunesc cu papa asta.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
NelaM spune:
Angelli, la cat mai multe lunite puiului Nicholas! Sa fie sanatos, voios, voinic!
Biaz, o floare de la noi. Sper sa isi revina micutul si sa te poti odihni. Nu poti sa scoti un pic de lapte si sa il lasi sotului sau soacrei sa ii dea? Mai apuci cateva ore legate si e lucru mare, mai ales ca ai si slujba in timpul zilei, e solicitant.
Eu, care uram operatiunea Milka, am devenit experta deja. Inaintea primei mese a Anei, cea de dimineata, ma trezesc si scot cat pentru toate cele trei suplimente de cereale de peste zi (cam 120 ml, imi este mai usor pentru ca Ana doarme multe ore legat). Cateodata fac simultan cele doua operatiuni (si Ana si pompa, insa nu-mi place ca Ana e cu ochii la pompa in loc sa suga). Am incercat sa fac aceste suplimente si cu lapte praf, insa nu mananca la fel de bine si am renuntat. Cat este, este, cand n-o mai fi, vedem noi cum facem. Fac orice, numai sa manance cat mai mult.
Techila, voi cum mai sunteti?
NelaM spune:
Carina, te inteleg atat de bine! Am avut un mare stres cu Ana, acela cu greutatea! De cand cu diversificarea, paradoxal, eu m-am mai linistit un pic, pentru ca, daca la san exclusiv, nu-mi dadeam seama cat manaca, acum vad! Are apetit, mananca bine (bine, eu i-am dat cereale, banana si piersica, pana acum, mai sunt muuulte inainte).
Sper sa fi fost numai un episod sporadic azi la fetita ta, si maine sa manace bine! Ca eu nu stiu ce sfat sa iti dau decat sa ii dai multe vitamine (prin fructe), pentru apetit.
mary_07 spune:
Ne-am intors,acum baga somn amandoi.Alex e vioi,n-are nicio treaba.
ehh,asta da viata acum...ei sunt linsititi si dorm ,eu ma relaxez..nu ca ieri
Carina,Techila,imi pare rau ca aveti probleme cu papa
Eu am hotarat sa nu ma mai consum ca nu vrea legumele.Treaba lui,ramanem deocamdata pe fructe ,branzica si cereale si mai incolo incercam iar
Nela,felicitari pt Anuska Papacioasa
Techila,congratulations pt curent
sunt si eu curioasa cum o arata casa cu lumini de craciun la inceput de primavara
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
NelaM spune:
Selen, mami, am vazut-o pe Bambi, e atat de draguta! Si tie iti sta super bine cu noua freza, si vorbesc serios!
Ana Banana a facut cunostinta cu marea deja, nu am bagat-o in apa inca, insa cred ca ii place.
Uite: http://www.youtube.com/watch?v=SQccxBmTFtQ
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui NelaM Selen, mami, am vazut-o pe Bambi, e atat de draguta! Si tie iti sta super bine cu noua freza, si vorbesc serios! Ana Banana a facut cunostinta cu marea deja, nu am bagat-o in apa inca, insa cred ca ii place. Uite: http://www.youtube.com/watch?v=SQccxBmTFtQ Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Asa deci [ omulet care bate darabana din deshte],te dai rotunda ca ai plaja,grade multe cu plus si soare,ha? Da' ce crezi,ca noi n'avem? Ba avem,dar ne scaldam mai la vara,asa...si sa vezi atunci si la noi filmulete[omulet care-si freaca palmele de zor]...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
NelaM spune:
Mary, va pup. Cum se mai simte Alex? Sper ca e totul bine! Si eu as fi iesit cu piciul afara, mai ales ca este soare, frumos, primavara!
Cu legumele, am si eu o presimtire ca Ana n-o sa fie mare fan de ele. Imi pun mare speranta in dovleac, pe care daca il accepta din prima si ii place, il voi tot combina cu restul. Dar daca nu vrea sa presteze, asa facem si noi, pauza si incercam mai incolo.
Nu stiu daca ti-am zis ca m-ai inspirat cu weekendul la munte, undeva, numai noi doi. Inca nu am cercetat nimic, dar cand ajungem acasa mi-ar placea sa ramana Ana cu ai nostri o seara si sa dam o fuga la munte, numai noi doi. Ca nu stiu cand o sa mai apucam!
Si poate ne punem pe curatat baia
In alta ordine de idei, am pete pe picioare, parca sunt muscata de tantari. Este un fel de dermatita de contact, nu inteleg de ce imi tot apare. Daca maine nu se amelioreaza, merg la doctor ca nu mai tine, ma mananca si arata foarte urat! Of of, mai mai! Toate vin cu varsta!
raluci_b spune:
citat din mesajul lui NelaM Selen, mami, am vazut-o pe Bambi, e atat de draguta! Si tie iti sta super bine cu noua freza, si vorbesc serios! Ana Banana a facut cunostinta cu marea deja, nu am bagat-o in apa inca, insa cred ca ii place. Uite: http://www.youtube.com/watch?v=SQccxBmTFtQ |
frumoasa cocheta frumos la plaja, vine ea vara si la noi
Poze BUBU