Pestisori, La Multi Ani! (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa

Xandrutza bine ai revenit. Multa sanatate!

andanii ma bucur

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata si de la mine!

Io vreau cafea Andanii... la noi a fulguit ieri tare ... avem ceva zapada pe ici pe colo si e frig... nu-mi mai place... io vreau primavara.... gata, m-am saturat de iarna ... ma bucur ca ne dai vesti bune si ca a fost totul bine ieri .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deci, io ofer , , , ceai ... etc.,... si asteptam serveala Danutei .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"La multi ani!" Danuta! Multa fericire astazi si in tot restul zilelor si anilor urmatori alaturi de printesa ta Mirunica si al tau sotior (eventual mai baga-i Mirunei si vreo doi-trei fratiori si surioare ...), multa sanatate si viata lunga si implinita alaturi de familie si toti ai tai !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aha Baby, inteles... ma duc sa ma apuc de invatat si spaniola ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
la toate sirenetele si o zi minunata sa aveti ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare!Am venit si eu chiar daca mai tarziu la cafea de la Cryna cu laptic de la Dana.
Fetelor va multumesc tuturor pentru gandurile voastre si...ma rog si eu pt odihna matusii.Acum este inmormantarea,eu nu sunt la munca,a trebuit sa stea cineva cu fetele.Aseara nu am aparut pt ca am stat acolo pana aproape de dimineata.

Dar...azi avem sarbatorita La Muuulti Aaaani Danuta!!!Sanatate,impliniri si bucurii alaturi de cei dragi!!!
Dana m-am gandit la tine si ma bucur ca gandurile noastre au ajutat macar puuutin
Cryna si la noi e destul de rece,chiar fulguie si acum.Dar avem inima calda si plina de iubire
Baby,cuscra ce-mi face baiatul?Dupa ce culc fetele,daca nu adorm si eu cu ele poate bag un telefon.Daca nu pana diseara vb noi cumva.
Dany,surioara sti ca ne este dor de tine?!MAi ai putin si ni te alaturi.Te asteptam!
Cristiana undu esti madam?Io dau ,poate apari.
Xandrutza bine ai revenit si tinem pumnii sa rezolvati pana la ultima problema,sanatate multa!Si daca apari dimineata la cafea,bea si pt mine o ceasca,io nu prea am cum sa apar si imi lipseste
Merg sa mai fac ceva pe la bucatarie ai apar mai tarziu cu amanunte despre vizita autoritatii.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

La muuuuuulti ani, Danuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Danuta la multi ani , multa sanatate si noroc

nicoll concoleante iti doresc .... imi pare tare rau sa aud asa vesti proaste

ely ce mai fac spiridusii frumosi ???? cand ne mai arati ceva pozici cu ei ???

cryna cum stai cu invatatul ????

un we superb va doresc sirenelor eu o sa fiu plecata in we ... vorbim luni

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Neataaaa... haideti la o cafea...
E asa frumos afara, el putin asa se vede din casa... sunt happy

Hai ca acusica apare Dany si ne trage de urechi

Poze... am pus cateva din ianuarie aici si cu nepotu' aici

In rest... ce sa faca... prostii... nimic nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata si de la mine! Aparui la cafea ... multam fain Ely, atat de cofee cat si de delectarea ochilor ... vazui si trupa inzapezita si pe Elena cea mandra de "reusita" ei , cat si pe frumusetea de nepotel . Sa va traiasca cu totii .

Andanii, hablas espańol? si vrei sa ma ajuti? ... ...
Ca, in rest... scoala o cam legai de gard , momentan... m-am 'nervat si am hotarat ca nu dau partialele de acum, din aprilie, ci las toate examenele pt. sesiunea din iunie si gata ... sa ma vezi atunci ce ma crizez iara ... mno, cert e ca, amu vreau liniste si pace ... hi, hi, hi... ...

Apropos Baby, ce zodii sunt fratiorii tai? ... ca sa-mi dau seama cu care ma potrivesc mai bine ...

Nicoll, noi avem soare azi afara ... acus' ies din casa sa vaz daca n-o fi dintr-ala cu dinti ...

Mno, & si celorlalte sirenete... la toate sirenetele si s-aveti o sambata frumoasa ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

La multi ani Dana!
Cu o mica intarziere pentru ca ieri (la ora la care intru eu nu mergea internetul si apoi nu am mai intrat)E o zi frumoasa afara. E soare si zapada pare sa se topeasca foarte repede.
Nu prea am cu ce ma lauda pentru ziua de ieri. Doar treburi casnice, aspirat, spalat, mancare, nimic interesant. Azi am zis ca bag doar o crema de zahar ars si pauza. Si binenteles plimbarea pe afara ca tare e frumos. Nu am chef de nimc pe niciun plan. Poate imi vine chef macar sa scriu pe aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

'Neata si de la mine! Aparui la cafea ... multam fain Ely, atat de cofee cat si de delectarea ochilor ... vazui si trupa inzapezita si pe Elena cea mandra de "reusita" ei , cat si pe frumusetea de nepotel . Sa va traiasca cu totii .

Andanii, hablas espańol? si vrei sa ma ajuti? ... ...
Ca, in rest... scoala o cam legai de gard , momentan... m-am 'nervat si am hotarat ca nu dau partialele de acum, din aprilie, ci las toate examenele pt. sesiunea din iunie si gata ... sa ma vezi atunci ce ma crizez iara ... mno, cert e ca, amu vreau liniste si pace ... hi, hi, hi... ...

Apropos Baby, ce zodii sunt fratiorii tai? ... ca sa-mi dau seama cu care ma potrivesc mai bine ...

Nicoll, noi avem soare azi afara ... acus' ies din casa sa vaz daca n-o fi dintr-ala cu dinti ...

Mno, & si celorlalte sirenete... la toate sirenetele si s-aveti o sambata frumoasa ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@

Taur si scorpion sunt fratiorii ,plus berbec daca divorteaza cel casatorit deja.

Mergi la inceput

Baby,cuscra ce-mi face baiatul?Dupa ce culc fetele,daca nu adorm si eu cu ele poate bag un telefon.Daca nu pana diseara vb noi cumva.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

[/quote]

baiatul tau cere toata ziua mancare. Nu ca ar manca dar macar cere. Toata ziua il auzi, " melgem la butie mantam mantale" ce mananca? " mantalea pulgilor" adica fulgi de porumb. Mde , itentia conteaza nu?!

Mergi la inceput