Timisoara, Impreuna! (168) Adieri de primavara

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu sunt available pentru intalneala.
Ana am uitat sa iti zic cand m-am dus acasa cu Getuta ,iubitul tau nu vroia sa ma ia la el in masina.Deciiiiiiipana la urma cu chiu cu vai...I-ai spus tu ceva cand o plecat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya

Eu sunt available pentru intalneala.
Ana am uitat sa iti zic cand m-am dus acasa cu Getuta ,iubitul tau nu vroia sa ma ia la el in masina.Deciiiiiiipana la urma cu chiu cu vai...I-ai spus tu ceva cand o plecat?

deya

Deya mama...stai jos si noteaza : gaina batrana , face ciorba buna...!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Ana na.....mi-am luat jucariile si am plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

o iesit soarele

eu de cateva zile studiez oferta de programe de la un colegiu din apropiere si nu ma pot hotara. majoritatea, cele care se finalizeaza cu diploma (degree) eu test de inscriere da' simt ca nu ma tine desteptu responsabil cu partea engleza sa sustin un test din asta ... mai studiez si ma hotarasc.

o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Asa mai vin si eu pe-acasa, mai am cu cine schiba o vorbulitza ...

Getutzu, multzam de cafea, pica taaare bine, din aia reala nu prea beau, numa' una mica de dimineatza ca altfel dau in insomine, asa ca a ta pica, dupa cum spuneam, tare bine.

Ana, fain cu casutza dar, ca si orice altceva, are avantaje si dezavantaje ... doar ca eu ii promovez numai partile bune . Am vrut sa intru la tine pe blog si cica-mi trebuie invitatie?

Maria, apoi spor la lucru si sa nu ma uiti cu o crengutza de liliac, cand or inflori ...

Silva, soarele iese si pe aici, partea proasta e ca nu prea sta .... Lasaca gasesti tu ceva exact pe gustul tau, trebuie putzintica rabdare ...

Noi suntem in alerta de grad 0 ca in grupa spiridusului s-a inregistrat un caz confirmat de scarlatina. Maine mergem sa facem extrudat faringian ... tine-ti pumnii stransi.

Mergi la inceput

Deya , te tzuca mama , zana draga....

Silvana , baga mare , poate asta e un tren de prins....si daca nu e prima oara , macar te alegi cu experienta si pe urma ai sa sti ce te asteapta....

Danuta....ma gandesc io ca-s si dezavantaje , dar tot asa cum scriam as face....Blogu' s-o mutat pe wordpress , pe veveve punct dintimisoara punct wordpress punct com...ia asa , intelegi tu...

va tzuca mandea si sanatate la ai bolnavi!

Mergi la inceput

'Neata lume...bem si noi un ceai , o cafa...ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut!

Ana, pentru asa prezenta rara si dorinta de cafea dau eu o specialitate

Dr la care am fost pentru extrudatul faringian a recomandat sa evitam contactul cu alte persoane pana la venirea rezultatelor, asa ca m-am aranjat de 3 zile de concediu, ceea ce nu-mi prinde chiar deloc rau, cu conditia insa ca rezultatele analizelor sa fie bune.

Astazi am gatit niste spanac proaspat luat din piata si o supica de pui. Am iesit pe urma in curte cu Lori si Sasha, si tine-te alergatura si giumbuslucuri. Stau un pic cu grija ca catzelul nu stie ca platforma apartine nesuferitilor de vecini si mai alearga si peste ea, iar la cat de ai dracului sunt, mai cheama politia sau ma dau in judecata. of, ce i-as mai

Mergi la inceput

Danutoooo , la asa cafea sau ceai...ma scuzati , dar colcaie caloriile! , chit ca arata demential....No ,bagam o cautare de bazooka pe net , pentru vecinii tai?!Poate are careva de vanzare....daca nu si un Pantzer merge...cu obuze de 112 mm...ce zici?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si eu vin la intalnire cand e?

va in grup si am fugit

Mergi la inceput