Timisoara, Impreuna! (168) Adieri de primavara

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Sontac, sontac, mai ametesc, ma mai odihnesc, mai tusesc ... dar pana la urma am reusit sa fiu pe drumul cel bun. Deci, raportez:
- oua colorate - si-s opere de arta , nu alta, avem portocalii, violete, roz, rosii si albastre, cu actibilde cu flori si incondeiate cu auriu - decoratiunile poarta semnatura spiridusului.
- cozonac cu stafide si nuca - n-am framantat, am folosit masina de paine.
- drob de miel - usor imprastiat, dar foarte gustos.
- prejiturele am luat de la cofetarie, ca n-am mai fost in stare sa fac.

La nopate mergem la Inviere, cel mai probabil, la biserica sarbeasca din Piata Unirii. Meniul serii va fi:
- drob de miel
- cas si telemea
- salata de cruditati: castravete, rosii, ardei, etc
si mai avem si un vin de Tokai adus de la Szeged

Friptura de miel si borsul, maine ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va aduca in casa numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Paste Fericit cu atmosfera de bucurie, revarsare de gand si sfintire.
In aceste zile Sfinte, sa putem sa regasim , fiecare dintre noi si cu puterile noastre, linistea binecuvantata.
La miezul noptii, sa pasiti cu smerenie pragul casei, sa gasiti sursa de bucurie in sufletele celor dragi si sa impartiti Lumina pentru fiecare, zicand cu smerenie:

Hristos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Paste fericit! cu multa lumina si caldura in suflete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

PASTE FERICIT !!!!!
distractie faina maine alaturi de cei dragi voua

de-ale mele adunate http://picasaweb.google.com/andaniii/PASTE2010#

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Paste fericit! si lumina in suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

si special pentru aida.
daca eu inca plang cand ma gandesc la voi , tu deja nu mai ai lacrimi..ma rog pentru tine , ca nasterea domnului sa te ajute sa treci peste moarte.
te sarut , te imbratisez si iti spun doar atat:
hrisos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Hristos a inviat!

Dana, imi plac tare mult decoratiunile tale de Pasti
Alina, Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! " HRISTOS A INVIAT !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Christos a Inviat! Sarbatori luminate si multa sanatate va doresc tuturor!

Si va poftesc sa ciocnim un ou, si sa gustam o felie de www.serbanfamily.net/bucatarie/wp-content/uploads/2007/08/img_6230.jpg" target="_blank">cozonac.

Ce faceti, mai aveti liber? Eu de astazi merg la lucru ....

Care ati facut poze de sarbatori, vreau sa vad si eu !!! Si promit sa le pun si pe ale mele cat de curand ...

Mergi la inceput