Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

PYS
PSY
SYP
SPY
YPS
YSP

..... hmmmm?

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

PYS
PSY
SYP
SPY
YPS
YSP

..... hmmmm?

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

SPY Obviously

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Intru si eu repejor, sa va spun ca suntem binisor, dar raceala Cameliei ma dispera, mai mult faptul ca nu ma lasa sa-i spal si sa-i picur in nasuc! MA chinui cu ea cate o ora, pana facem toate procedurile. Si apoi o mai prind ca-si da jos ciorapii si umbla desculta pe gresie/parchet!

Simt ca spre seara sunt foarte obosita si ma tot incearca contractiile! Abia astept urmatoarea eco sa vad ce mai face bebe.
Of ma apuca depresiile, stau si ma gandesc la un motiv intemeiat si nu gasesc, dar oricum imi vine sa urlu.
O seara frumoasa la burticute.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Nati , mai tin minte ce batalii erau si la noi in casa pe tema picaturilor in nas ... incearca eventual sa-i faci o oala de apa cu sare pe care sa o pui pe caloriferul cel mai apropiat de locul unde doarme, mai ajuta cat de cat.. A, si vezi daca la farmaciile din MD exista Karvol - capsule cu uleiuri de picurat pe perna pt copii. Desfunda nasucul si usureaza respiratia in timpul noptii, la noi sunt de baza in raceli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna seara dragele mele!Mi-a fost tare dor de voi dar nu am mai avut timp de internet,imi cer scuze!Acum ca am intrat in concediu sper sa vorbim mai des!Noi suntem bine,am intrat in 29 de saptamani,am aflat ca suntem,spre fericirea mea!Voi cum mai sunteti,totul merge bine?Nu am reusit sa citesc totul din uram pt ca e fff mult de aproape 2 luni de cand nu am mai intrat dar sper sa inem pasul de acum inainte!Va doresc o primavara fericita,insorita si plina de realizari!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&29+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Fetelor, ca tot vorbeati campioane la kg, spun cu toata rusinea ca nu cred ca ma poate intrece cineva... De asta am si decis sa iau masuri. Am deja +20 in conditiile in care mai am de parcurs trimestrul 3... Sper sa reusesc sa ma tin cu adevarat de dieta mea sanatoasa si sa nu mai calc in strachini

Mira fericita 28+cu Maya Alesandra

minunea mea

Stabilisem sa nu ne mai afecteze kilele Mira... insa daca tot deschisei vorba, cam ce inseamna alimentatie sanatoasa? Ca daca nici nu as minca ce-mi place (mai mult fructe si lactate)... m-as simti cred si mai ...dezolata... Dar sa auzim si noi din nou, poate ne bate vreun gind;)!

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Nati , mai tin minte ce batalii erau si la noi in casa pe tema picaturilor in nas ... incearca eventual sa-i faci o oala de apa cu sare pe care sa o pui pe caloriferul cel mai apropiat de locul unde doarme, mai ajuta cat de cat.. A, si vezi daca la farmaciile din MD exista Karvol - capsule cu uleiuri de picurat pe perna pt copii. Desfunda nasucul si usureaza respiratia in timpul noptii, la noi sunt de baza in raceli.

Andrea, merci frumos! O sa caut in farmacii karvol, sper sa gasesc. Dar e problema ca are un robinet deschis in nas, n-am mai vazut asa ceva, uda complet o basmaluta in 10 min.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

ca insomniacii si noi

Am apucat sa va citesc, dar nu imi amintesc de fiecare in parte.

Mommy felicitari pnetru dieta si rezultate, wow, trebuie sa ma apuc si eu. Sunt imensa. Am pus 10 kg, mi-e teama ca maine vad 11.
Simt ca ma ustura pielea pe burta si mi-e sa nu fac vergeturi...mai e totusi atat de mult pana la termen.
Cris_09 am si eu o prietena care a avut probleme cu bb. Era de o varsta cu noi sarcina, nici nu v-am mai spus. Avea DPN ca mine. Si a murit bb. s-a dus la eco, doctorita nu a avut curaj sa-i spuna pe sleau, a spus k nu merge ecograful si sa vina la spital a doua zi. Si a stat 3 zile in spital sa nasca, cu injectii pt contractii, cu tot tacamul Era distrusa. Mi se pare ingrozitor, cel mai cumplit lucru cu putinta, nici nu stii cum sa o consolezi.
Are o fetitza de varsta cu Mircea, ne miram cum am reusit sa ne sincronizam asa la ambele sarcini. acum mi-e si rusine sa vb cu ea, eu bine merci, ea terminata ooof.
Sabina ce ma bucur ca sunteti ok tu si fetele. Dragut sotul cu trandafirii, al meu nu face d-astea. Adevarat ca mereu i-am spus ca florile sunt risipa etc etc. Mi-am luat o bluza misto din matasica. pentru dupa ce nasc evident. Acum m-am facut cat malul. Cand ma gandesc ca deja tu ai 3 kg si in burtica
Sa va fie de bine cumparaturile, sa le stapaneasca sanatoasa mititica.
Artu vai ce nostalgii mi-ai trezit cu Habarnam!! VAzind pozele din carte, Doaaamneee! O stiam din scoarta-n scoarta, visam numai cu prichindei toata noaptea. burtica ta ce mai face?? tot micuta??
Sorana frumoase pozici de la fotograf. Burta e f frumoasa, buricul nu a iesit deloc. Iar ala mic e mortal!
NAti nasol cu picaturicile. Noi ne jucam ca ne punem si noi si rade de mama focului, noi facem tot felul de mutre, apoi ii punem si lui. merge, cat de cat... nasol ca probabil da si ea din picioare si te loveste in burtica...sper sa va treaca repede, sanatate multa!
Nana biata de tine, sa ai atatea probleme dupa ce mananci, mi se pare groaznic!
Bilica wow, m-au surprins pozele tale! Cum va fi bb?? Copii mici negri sunt papusi, frumosi foc. Mor dupa ei!! Abia astept sa-l vad.

Despre miscari, pai asta mica tot timpul e in miscare, nu sta o clipita. Eu o sa fac eco de trim 3 la 34 s, pe 15 martie, ca asa pot sa-mi programez epilatul sa nu stau nici prea mult nici prea putin intre cele doua. Voi mai faceti analize de secretie la 34 s??
Voiam sa va spun ca fierul - Tardyferon fol- mi-a reglat tranzitul. Neasteptat.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 32+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

Neata si din partea noastra

Azi am mai facut un set de analize inclusiv glicemia provocata si abia acu am apucat sa pap si eu ceva.
De luat am luat doar 6 kg pana acum dar problema mea sunt cele 100 pe care le aveam dinainte.Cred ca o iau razna pana o sa scap de ele.
Si cand te gandesti ca acum 4 ani aveam 65kg.
Un capitol nou plin de vesti bune si pe burtici.

Bia

Bia 22+

Bia, batem palma... mai sunt si "altele", adica eu... la kile peste suta:D... asa ca nu te lamenta singurica:D!@ Nu vom fi cu nimic mai putin bune in calitate de mamici, vei vedea;)!

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Am spus ca va tin la curent in legatura cu Cord Blood. Au trimis mail mai devreme, de data asta personalizat, si imi trimit contractele maine prin curier. Si am primit si o descriere a pasilor de urmat pana la momentul cand voi primi confirmarea ca celulele sunt viabile. Promti domle', ce sa zic, ieri le-am trimis mesaj pe site, si azi gata, trimit contractele! Mai am niste nelamuriri legate de cine plateste curierul cu contracte si kit, dar aflu eu.

Ana 29+ Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica

ticker

Poate dai cu Fw si la mine mailul... iti spuneam: fac prezentari la casa studentilor in fiecare miercuri a sfirsitului de luna.

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput