Nou-Venite (73)- Lia, suntem alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 10
trutzi spune:
Mai am o saptamana de tratament si dupa astept sa imi vina O sa imi fac un control si o sa astept rezultatul. Sper sa ne dea unda verde
Tu ce faci? Esti in perioada fertila?
Citat: |
citat din mesajul lui jesia trutzi cum stai cu proiectul Zambetul este ca stergatorul de parbriz, nu poate opri ploaia, dar te ajuta sa iti vezi de drum... |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
JoAnn spune:
hello
offf...a venit iar vremea rea .
fetelor serviti o la amiaza sa mai incarcam bateriile
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
jesia spune:
citat din mesajul lui JoAnn hello offf...a venit iar vremea rea . fetelor serviti o la amiaza sa mai incarcam bateriile www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
daaaaaaaaaa servim multumim frumos
trutzi spune:
Am luat Diflucan si eu si sotul si doar eu un ovul Lomexin. Mie mi-a facut mai rau. Secretia era muuuult mai abundenta.
Acum este ca atunci cand m-am dus la doctor si am aflat ca am candida O sa repet analiza
citat din mesajul lui jesia eu urmeaza sa tratez o candida . Ce tratament faci? Zambetul este ca stergatorul de parbriz, nu poate opri ploaia, dar te ajuta sa iti vezi de drum... |
Lia73 spune:
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras
Sa aveti grija de voi!
Va pup si va imbratisez!
+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
trutzi spune:
In Bucuresti e frumos
citat din mesajul lui JoAnn hello offf...a venit iar vremea rea . fetelor serviti o la amiaza sa mai incarcam bateriile www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
jesia spune:
citat din mesajul lui Lia73 Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras Sa aveti grija de voi! Va pup si va imbratisez! +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Lia ce vrei sa spui cu asta?