Martisoare?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Si eu ma bucur ca se pastreaza sarbatoarea Martisorului, chiar ma uitam zilele trecute prin oras, era tare frumos, mai toata lumea avea in mana un buchet de flori, o punguta de cadouri... Am primit si eu de la colegi, prieteni, rude tot felul de martisoare, cadouri, flori (chiar si mici ghivece cu flori), dulciuri. Casa e plina de flori si biroul la fel (ieri n-am fost la serviciu si azi am gasit biroul incarcat cu tot felul de surprize ).

E un obicei tare frumos, si imi plac mult si targurile care se organizeaza aproape toata luna, mai ales cel de la Muzeul Taranului. In curand vor veni 8 martie si mucenicii (eu deja am mancat, mama stie cat de mult imi plac si a facut in avanpremiera ).

O primavara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Am primit martisoare de la colegi, iar eu pe 1 Martie am stat cu martisorul in piept- acum mi-am oprit doar un snurulet la mana. Fata mea a primit de la colegii "aia mari" de la gradinita( ea e la grupa mica si am inteles ca baietii de la grupa mare si de la after scool le-au dat la toate fetele martisoare). Educatoarelor le-am dus ghiocei pe 1 prinsi cu snurulet alb-rosu!

Mie imi place de cand incepe agitatia cu tarabele pline de flori si de martisoare....e semn ca vine primavara :)!

Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Da. Am primit, am oferit si mai presus de toate am organizat un targ cu martisoare exclusiv traditionale poze aici

Mergi la inceput