Martisoare?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Si noi am primit o multime de martisoare, bratara-martisor si flori.

Nu stiam ca si bulgarii au martisoare, am primit azi de la o colega din Bulgaria un martisor virtual. Oare si alte tari din jur au aceasta sarbatoare?

_
viata implinita
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Si noi,si noi...Din pacate baietelul meu este racit,nu l-am dus la gradi dar am dus eu martisoare din partea lui educatoarei si fetitelor din grupa.M-am intristat mult ca nu l-am putut duce,mai ales ca ma intalneam cu copii cu floricele in mana si in jur, la gradi, se ofereau martisoare!

In schimb la servici am fost "rasfatata" din plin cu martisoare ,flori si ciocolata!.

Sper ca pana pe 8 martie sa se faca bine.Va fi o zi deosebita si atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Ce dor imi este de ghioceii vinduti in piata! Asa, legati cu ata de papiota si mirosind a crud si nou, a primavara!
Ce n-as da sa mai merg in piata sa cumpar ghiocei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickey_Pooh spune:

Da, din fericire inca se mai ofera martisoare, si cu atat mai bine, incep sa castige teren cele traditionale, din lemn, ceramica, crosetate, etc.
Am primit si am dat, si desi vremea nu ajuta, parca incepe sa se simta primavara!

E un obicei foarte fain, nu doar la noi http://en.wikipedia.org/wiki/Martisor ci incepe sa prinda si in "afara"; cateva prietene carora le-am trimis in anii trecuti un martisor mi-au trimis acum poze cu ele purtandu-le si m-am simtit asa bine

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena

Si noi am primit o multime de martisoare, bratara-martisor si flori.

Nu stiam ca si bulgarii au martisoare, am primit azi de la o colega din Bulgaria un martisor virtual. Oare si alte tari din jur au aceasta sarbatoare?

_
viata implinita
perlute

Da si eu am primit de la colegi bulgari si si aici in anumite zone ale Greciei se poarta. Cativa colegi Greci cunosteau obiceiul, altii nu, in functie de provenienta.
In orice caz eu am purtat azi cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am primit si am oferit martisoare.Este un obicei asa frumos,care nu merita sa fie uitat!Umblu cu martisorul in piept si cu bratara martisor la mana pana pe 8 martie!
Azi a fost o atmosfera asa frumoasa la servici,care mai de care se agitau,ce am primit,ce oferim,frumoooooos!
Bun venit primavara!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Azi am primit acest martisor. Si am sa-l port, ca e dat din suflet, de mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

fetita mea a dat si a primit martisoare, si de la fetite si de la baieti

la noi la serviciu, baietii ne-au dat martisoare, in plus, avem in echipa un olandez si un suedez - olandezul a dat cate o orhidee fiecarei fete, iar auedezul a venit cu mici pandantive cu pietricele (semipretioase?) colorate - asa ca ei au adoptat traditia

probabil ramane randul fetelor in ziua de mucenici sa le dea de baut :D

si ceea ce mi s-a parut deosebit anul asta este ca i-am vazut pe toti in jur bucurandu-se mai mult de ziua asta decat in alti ani..

mi-a placut mult de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Si la noi au adus baietii cate o floare pentru fiecare fata: zambile, frezii, trandafiri, lalele. Au adus si bomboane si ciocolata. Doar unul singur ne-a adus martisoare. Mi-au placut, erau niste iconite in miniatura. A fost o zi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

cel mai frumos martisor e soarele si vremea frumoasa, in afara decel primit de la sotul meu, si mirosul florilor de primavara

Mergi la inceput