Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)
Raspunsuri - Pagina 21
strumfy_12 spune:
Buna!!!!
Am adormit cu greu una bucata gaza... citit din urma dar sunt asa de obosita incat va zic noapte buna
Mami fericita de strumfita
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Raluci si noi tot pamp.nr 4 folosim.Oricum nu-s buni pana la 18kg cum zic ei ,cred ca la Stefi i-am folosit pana la 10 ,poate 11 kg.Cuscra asta a ta cam trage chiulul ,ar trebui sa-i trimitem o citatie. |
am auzit ca am fost strigata?!?!
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ralu_seby spune:
Iubitele mele, va doresc o noapte linistita si odihnitoare, ne auzim maine dimineata cu forte proaspete! Pupici!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
simina_kin spune:
Eu nu mai sunt la curent cu nimic, chiar nu reusesc sa mai deschid calculatorul.Acum am intrat ca am exilat una bucata sot in 'camera lui' ,ca nu are ce primi in seara asta
Delicioasa mea doarme de la ora 19, sunt curioasa la cat se trezeste maine dim
CUSCROO tare frumos martisorul.MULTUMIM
As vrea sa le spun si eu (cu mii de scuze pt intarziere)LA CAT MAI MULTE LUNITE ultimilor ghiocei sarbatoriti , si trimit catre mamici Lavi, RamonaC,Miany,Monis,Dana....
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Ralu_Seby ti-am admirat azi pozele azi (recunosc ca intr-o mare viteza ca tipa fimea de sus), da sunt superbe.Se vede ca a fost petrecere mareAm o nelamurire totusi..tati are frate geaman??????
simonette spune:
Fulgutelor... azi n-am avut timp sa intru deloc...
Am gasit pana la urma locuri ptr putulici la scoala, numai ca un pic mai departicel!
Va spun noapte buna ca ma bag si eu in pat!
Ma iertati da' n-am citit nika din urma
de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simina_kin spune:
Fac eu Cap nou, sa siu ca am facut ceva util
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
miany75 spune:
vad ca a fost destul de liniste prin zona....noi azi am iesit la plimbarica vreo 3 ore,in care bineinteles am dormit dusi...
Ionela multa sanatate si putere familiei voastre si sa va ajute DD sa gasiti cuvintele potrivite pentru a comunica o veste asa proasta...
SHTEPHY mereu o draguta Iustinutu si Shtephy-ita sa le treaca rapid raceala....si, of course, si pe mami..
A_driana pentru linistea ta ,fa-i niste analize (asa cum a zis si Dymomo)!!! Sa stii o treaba,parerea mea
DYMOMO am uitat sa-ti zic...ma bucur ca Danut tolereaza bine lapticul...sa dea DD sa ai dreptate si sa nu fie intoleranta la lactoza!!
Fetelor va multumim din suflet pt urari si va dorim si noi toate cele bune....Felicit si eu ,anticipat pe toti fulgusorii care se serbeaza maine! Sa cresteti mari,sanatosi si sa luminati mereu viata parintilor vostri!!!!
you all si sa aveti o noapte linistita....