Sa accepte sa vorbeasca la tel cu amanta sotului ?
Raspunsuri - Pagina 8
batool67 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elle_seb El este musulman sau nu? _ www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic |
Nu are nicio relevanta daca e sau nu.
ladyJ spune:
Batool, daca e vorba despre un cuplu musulman, sigur ca lucrurile se schimba si sfaturile pentru prietena ta ar fi altele.
E clar acum de ce nu pleaca femeia: pentru ca isi va pierde copiii La asta te-ai referit asadar cand ai spus ´´ísi iubeste prea mult copiii´´
Este foarte trist..ei traiesc in Romania, sunt romani amandoi?
batool67 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Batool, daca e vorba despre un cuplu musulman, sigur ca lucrurile se schimba si sfaturile pentru prietena ta ar fi altele. E clar acum de ce nu pleaca femeia: pentru ca isi va pierde copiii La asta te-ai referit asadar cand ai spus ´´ísi iubeste prea mult copiii´´ Este foarte trist..ei traiesc in Romania, sunt romani amandoi? |
Nationalitatea si religia lor nu au nicio relevanta in acest caz. Orice mama isi iubeste copii, indiferent de religia ei. Femeia nu pleaca ptr ca nu are alternativa, nu are familie, nu are rude.
Elle_seb spune:
Batool, din pacate are mare importanta daca el este musulman. Nu inteleg de ce nu dai un raspuns clar: da sau nu.
Daca nu e musulman, cred ca toate fetele au cam raspuns la unison.
Daca el este musulman, cred ca cel mai bun raspuns l-ar afla de la un avocat, in situatia in care vrea sa divorteze.
Elle
_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui batool67
Nationalitatea si religia lor nu au nicio relevanta in acest caz. Orice mama isi iubeste copii, indiferent de religia ei. Femeia nu pleaca ptr ca nu are alternativa, nu are familie, nu are rude. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Nu ma refeream doamne fereste la o paralela intre religie si iubirea unei mame. Ziceam doar ca, in cazul in care este o familie musulmana, ea va pierde copiii la divort. In acest caz inteleg alegerea ei de a sta si suporta nesimtirea sotului. Este foarte trist.
Daca asa sta situatia, spune clar, si sunt convinsa ca multe fete pot veni cu solutii valabile. O femeie poate schimba multe lucruri, cu tact si rabdare, si de ce nu cu viclenia femeii disperate.
ruxij spune:
Da, daca este un cuplu musulman, ea va pierde copiii la divort, deci nu are cum sa divorteze. Deasemenea, am citit recent un articol pe aceasta tema, problemele cu divortul musulman sunt destul de complexe, in unele parti exista un contract de casatorie si aceasta ii da sau nu ii da femeii dreptul la divort. Asa ca de plecat nu are cum pleca aceasta femeie. Prietena mea cea mai buna este musulmanca si a divortat pt. ca locuieste in America, dar nu poate sa mearga si isi viziteze tara natala pt ca dc. ar intra in tara respectiva cu fata, i-ar luat fata imediat. Deci, in situatia in care este vorba de un cuplu musulman, sfaturile cu lasa-l nu mai stau in picioare. Da, din pacate probabil ca trebuie sa o sune pe amanta respectiva, acum depinde si ce presiuni face sotul asupra ei. Poate incerca sa refuze, asa ar fi indicat si corect, dar dc. el o obliga, eu chiar nu cred ca practic ea are prea mult de spus in aceasta situatie.
conchita spune:
n-am inteles, daca ei stau in romania, cum ia barbatul copiii la divortul romanesc? ce daca e musulman, legea e romaneasca.
hannen spune:
Batool,sper ca prietena ta citeste si ea.Sfatul meu e sa-si ia inima in dinti daca chiar vrea sa scape de umilinte.Sa lase comoditatea la o parte,ca eu am impresia ca este cam comoda si sa puna piciorul in prag.Daca el e musulman,sa-i aminteasca care este datoria lui care in niciun caz nu e aceea de a avea amante sau de a-si umili sotia!!
Sa-i faca valijoara si sa-i dea bice la mandra daca ii arde asa de tare de tinerele nesimtitului!
Doamne,asta nu-i casa ,nu-i familie.Si asta ar fi ultima dintre umilinte.Cum mai sa-i ceara sa o sune pe aia si sa-i zica ca nu sta cu sotia in casa?Si amanta aia ce are, e retardata?Adica nu stai cu sotia ,cu mine te vezi 10 min. pe zi si/sau doar simbata si atunci tu unde stai?In boscheti?
Puneti-va cerebelele in miscare ca nu e el buricul pamintului mai.Muream cu el de git,serios vorbesc.Cred ca-i dadeam de-a telefoane in cap si de-a amante de-l asculta doctorul cu urechea.
Pfiu,ce m-am enervat!Si ajung la vorba forumistelor,unele isi merita soarta,pe bune.A acceptat 3 ani de umilinte ,i-a spalat chilotii porcului ca sa se duca ala la tinerica?Pai il trimiteam cu jegul pe el ,ca daca-i trebe` de la el,sa-l si ferchezuiasca,sa munceasca nu doar sa desfaca cracii.
A ajuns in situatia ca el sa-i impuna/ceara sa o sune pe amanta pt. ca ea a dat impresia ca se poate.El nu mai da doi bani pe ea!si ea tremura ca o lasa ala fara copii,auzi brau!Da` ce bre,traiesc in congo?Si daca le da si copiii la pachet ,lui si mindrutzei fo 5 zile ce zici,il mai vrea prospatura ,deja reprodus?Macar asa de sperietura si l-as trimite val virtej cu copii si toate dupa el sa i le puna plocon amantei in brate.
Scuzati limbajul dar am vazut verde de indignare!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
pitzinuca spune:
citat din mesajul lui hannen Batool,sper ca prietena ta citeste si ea.Sfatul meu e sa-si ia inima in dinti daca chiar vrea sa scape de umilinte.Sa lase comoditatea la o parte,ca eu am impresia ca este cam comoda si sa puna piciorul in prag.Daca el e musulman,sa-i aminteasca care este datoria lui care in niciun caz nu e aceea de a avea amante sau de a-si umili sotia!! Sa-i faca valijoara si sa-i dea bice la mandra daca ii arde asa de tare de tinerele nesimtitului! Doamne,asta nu-i casa ,nu-i familie.Si asta ar fi ultima dintre umilinte.Cum mai sa-i ceara sa o sune pe aia si sa-i zica ca nu sta cu sotia in casa?Si amanta aia ce are, e retardata?Adica nu stai cu sotia ,cu mine te vezi 10 min. pe zi si/sau doar simbata si atunci tu unde stai?In boscheti? Puneti-va cerebelele in miscare ca nu e el buricul pamintului mai.Muream cu el de git,serios vorbesc.Cred ca-i dadeam de-a telefoane in cap si de-a amante de-l asculta doctorul cu urechea. Pfiu,ce m-am enervat!Si ajung la vorba forumistelor,unele isi merita soarta,pe bune.A acceptat 3 ani de umilinte ,i-a spalat chilotii porcului ca sa se duca ala la tinerica?Pai il trimiteam cu jegul pe el ,ca daca-i trebe` de la el,sa-l si ferchezuiasca,sa munceasca nu doar sa desfaca cracii. A ajuns in situatia ca el sa-i impuna/ceara sa o sune pe amanta pt. ca ea a dat impresia ca se poate.El nu mai da doi bani pe ea!si ea tremura ca o lasa ala fara copii,auzi brau!Da` ce bre,traiesc in congo?Si daca le da si copiii la pachet ,lui si mindrutzei fo 5 zile ce zici,il mai vrea prospatura ,deja reprodus?Macar asa de sperietura si l-as trimite val virtej cu copii si toate dupa el sa i le puna plocon amantei in brate. Scuzati limbajul dar am vazut verde de indignare! |
hannen esti mortala!
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."