Comori de nov-dec 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 21
fulguletz spune:
sa va traiasca incerstinatul Daniel! frumos Daniel, frumoasa nasica si frumosi restul invitatilor :-)
Otilico, , incepusi si rablageala...mai ai pana la sfarsitul sarcinii, ofof...
am pus cateva poze prospaturi, daca va era dor de noi
http://picasaweb.google.de/zumperiox/Primavara2010#
pupaturi tuturor!
bitsone, hai mey scrie si tu mai des !
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
Ele spune:
Ioana eu i-am dat laptele meu cu linguritza cand a refuzat sanul Denisa.. tot de frica sa nu o intarc. A durat toata treaba asta vreo 3 zile. Urla cand o puneam la san. Dupa si-a revenit si a supt copilu bine merci pana la un an si o luna.
Sanatate multa!
Elena & Denisa
NOI
FELIS spune:
Fulguletz... frumosi copii ai... sa fie sanatosi... da cu ultima poza ce este?... cadea in jucarii?... din pat???
Onitza... Mihai tot asa bine mananca... dar numai cand e vorba de macare gatita... daca vreau sa il pacalesc cu gratar, friptura... nu-mi merge... ciuguleste putin...
Ele... sanatate multa... pupam Denisa... Am fost la Galati si te-am pomenit...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Bucatarelile mele
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
AM reusit sa pun cateva poze facute de fotograf de la BOTEZ. Sunt foarte frumoase, sunt f multumita de cum au iesit.
FULGULE, tare de tot mezinul. Vad ca se ia la intrecere cu fratiorul care sa fie mai ghidus si sa ii scoata lui mami peri albi Paul al meu cel putin se strofoaca f tare si chiar reuseste, noroc ca s-a inventat vopseaua. Despre tine nu pot spune decat ca din tanara precum esti, tot mereu intineresti.
eveline spune:
Superbe poze, m-am delectat cu fiecare in parte!
Intrebare intrebatoare....unde gasesc arhiva noastra de pe cand eram la odisee? Habar nu mai am la cate sapt a miscat Bia in burtica si-s curioasa de mor...probabil v-am impartasit momentul asta atunci si chiar as vrea sa stiu....ma poate ajuta cineva?!
15+ si mamica de Bianca
onitza spune:
EVELINE, multumim frumos.
Si eu sunt curioasa cum putem gasi capitolele arhivate, mai ales pentru perioada de diversificare. Doamneeeee, are deja 2 luni , nu-mi vine sa cred. Inca 4 si il dau pe mancarica. Trece timpul ca nebunul. Azi a ras in hohote in somnic si mi se pare ca zambeste din ce in ce mai des cand ma maimutaresc la el. E dulce foc grasunelul meu. Mda, sa revina cioara care isi lauda puiul la discutie: cred ca Otilia stie cum se face ca stiu ca si ea a cautat intr=un timp in arhiva tot pt diversificare. O asteptam cand va putea intra sa ne dea lectii tehnice.
EVELINE, tu cum te simti? Bia e incantata de burtica? O pupa / imbratiseaza?
MIRIA, AMR putin de tot. CUm esti?
eveline spune:
Onitza, multumesc de intrebare! Totul e bine, mai putin faptul ca ma cam doare spatele...din pozele tale, se pare ca eu am acum burtica cam cum o aveai tu pe la 6 luni. Asa a fost si la Bia, asa cred ca reactioneaza organismul meu...mi se mareste burta mai mult decat "normalul" varstei sarcinii..si probabil datorita faptului ca se mareste asa mult intr-un timp asa scurt ligamentele cu care e legat uterul de coloana is intinse la maxim, nu mai dovedesc nici ele... si imi cam crapa spatele. Bianca incontinuu pupa burtica, o imbratiseaza, face scenarii despre ce o sa faca ea cu bebe mic, cum o sa-i deie sa pape, cum o sa-i faca baita in cadita lui, cum o sa-l aline cand plange...e induiosatoare de-a dreptul, sunt tare mandra de ea.
Ieri a mers singura pe role, ieri fiind si prima zi in care i-am pus rolele in picioare...o iubesc nespus.
Cica la a doua sarcina simti miscarile bebeului mai repede, si eu as fi curioasa cam pe cand ar trebui sa le simt ca momentan n-am nicio treaba....ce-i drept la ce burtoaie am poate sa se plimbe ala mic si cu bicicleta in burta ca eu tot nu simt.
15+ si mamica de Bianca
fulguletz spune:
eveline, pey ia sari tu cu niste poze sa vedem si noi o burtica proaspata
Pe David nu l-a tinut mult cu rolele. A invatat sa mearga si el relativ repede dupa care nu l-a mai interesat. Rolele lui zac undeva in boxa!
fulguletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onitza FULGULE, Despre tine nu pot spune decat ca din tanara precum esti, tot mereu intineresti. |
hai mey ca de intinerit nu mai intineresc dar ma mentzin si io cum pot : dorm 10 ore pe noapte, mananc numai salata de varza si rosii bio, beau 3 kile de apa pe zi si fac sport mult mult...no, asta e secretu meu ...haha...
si da, as putea zice ca juniorul il concureaza pe David la tampenii...Mai rau, David e idolul lui si il imita din ce in ce mai mult
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
fulguletz spune:
si referitor la subectu bebe 2, eu nu l-am pregatit pe David deloc cu ideea ca o sa aiba un fratior. David a aflat cred cam la jumatatea sarcinii ca o sa mai aiba un fratior. Si cam atat! Si inainte de nastere i-am mai spus eu ceva legat de spital si nastere. In rest, nu am simtit sa impartasesc cu el nimic pe tema asta.