Comori de nov-dec 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 19
paxela spune:
Onitza, nu ne-a tinut 1 ora jumate ci 2 ore,timp in care ne-a invatat, mai multe decat am auzit vreodata,fiecare chestie care se face si de ce se face, ca acum sau pierdut bazele si toti stim ca botezam dar de ce? ... asta nu stim, si toti stim ca se face asa dar de ce nu si tot asa, nea explicat tot ce e bine pt copil, tot ce trebuie sa facem si fiecare ce importanta are, cum si de ce pas cu pas
chestii stiute pe care le consideram babesti, si care culmea nus, cum e datul copilului peste prag sau faptul ca nimeni nu are voie sa il pupe, dar si chestii de care nu auzisem niciodata
ceva frumos, deosebit, care daca ar fi obligatoriu in fiecare biserica, ar fi chiar cel mai bun lucru, multi boteaza de obligatie, multi ca asa "e bine" , dar f putini mai stiu azi ca au niste responsabilitati
un lucur interesant spus de diacon azi... in fata lui Dumnezeu in primul rand vei da socoteala pt copii botezati de tine si abia apoi de cei pe care iai nascut
nea explicat si ce inseamna luatul motului si ruptul turtei...
ceva intradevar deosebit.....
ps: nasul mai stie sa scrie de mana:)) cine mai intelege? el probabil sau nici atat, bine ca na fost cazul de notite decat la cele necesare de adus..... si alea nu erau noutati dar pana si la alea nea explicat cu lux de amanunte de ce si cum....trebuiesc.... sa nu creada cineva ca ia el vinul sapunul etc acasa
onitza spune:
ALEXA, sunt tare fericita ca v-a placut si vi s-a parut interesant. Chiar nu stiam ca vei da socoteala mai intai pt copiii botezati si apoi pt ai tai, un lucru pe care probabil nu aveai de unde sa il stii sau poate l-ai fi considerat vorba babeasca. Multe am auzit dar putine suntem tentati sa credem ca sunt scrise in cartea sfanta; din ce ia povestit, consider ca s-a meritat sa sacrificati 2 ore de stat cu copilasii si cred ca Dumnezeu va apreciaza pt ce ati facut, mai ales parintii finutzului. NU mai pun in mess cat AMR ca lesin. O zi superba sa aveti!!!!
Otiliav spune:
Noi am fost aseara cu Ana la fotbal, mai vrea fata sa mearga asa ca ne-am facut si miercurea de lucru.
Ce povestiti voi acolo de botez, ma ia cu emotii.
Alexa, "nea explicat si ce inseamna luatul motului si ruptul turtei..." si sunt crestinesti. Ca noi inca n-am dezmotat-o pe Elisa si nici nu prevad prea curand ca nasii sunt in Ro.
Ioana, nici vorba de tratament ca nu avea cine sa prescrie, noi am intrat intr-un cabinet unde se fac radiografii, doamna aceea nici macar nu zice ce se vede in poza, e tehnician, nici macar doctor radiolog.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra
paxela spune:
da oti, sunt crestinesti, cica semnifica implinirea datoriei asumate de nas.... sincer stiam dar le consideram babisme, facute ca asa se face
Otiliav spune:
Neata!
Noi am fost aseara cu ratusca la bazin, s-a balacit mai mult de o ora, i-a placut mult ca nu mai fusesem de mult timp. Si la sauna ii place, cica face plaja
Ar fi bine daca am reusi sa ne tinem de program sportiv macar cat e mama aici, luni la gimnastica, miercuri la fotbal si vineri la bazin. Ca din iulie incolo o sa fie tare greu sa o mai duc undeva.
Si nu v-am zis, de o saptamana i-am scos rotile ajutatoare de la bicicleta si incet incet se invata fara ele.
Ce sa mai, am pus fata la regim de sport
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra
mirandolina spune:
'neata!
otilia mult ma bucur ca va faceti timp de sport Noi incercam din rasputeri, si desi nu sunt posibilitati in orasul asta, compensam cum putem. I-am scos si noi rotile ajutatoare, dar nu prea are curaj sa se urce pe ea...perseveram
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
onitza spune:
Noi deocamdata iesim cu trotineta. Bicla a ramas la Moreni ca ii e mica acum, merge pe ea numai daca se rdica in picioare, in fund se plange ca nu are loc,adevarul e ca are cracii lungi pt bicla aia. Eh, poate la vara i-om lua ceva, ori bicla fara roti ajutatoare ori role...avem timp sa ne gandim. Sport nu prea face paul decat la ce e inscris la gradi: dansuri si karate...suficient deocamdata.
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Ioanoooo, ce-i silueta asta pe tine. Vrei sa ne bagi in boala ? Am remarcat ca te suge bine Danut, e falcos bine de tot, a facut o gusulita N-am poze cu tabla, de fapt apare undeva intr-un colt de poza dar nu se vede bine. Pun link in curand. Promit. Felisule, ce-i cu tine asa trista? Sper ca n-a durat mult indispozitia. chiocoholica noastra draga Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra |
Otilia... nu era vorba de tristete... deloc... doar mi-a fost f rau... si nu as putea zice ca mi-a trecut... e suportabil dar tot imi este rau: presiune puternica la cap... senzatie de voma... asa patesc in fiecare primavara.. Cum si la servici e multa treaba zilnic contra-cronometru... joi mi-am depus o cerere de concediu de 3 zile... si am fugit ieri din Bucuresti... ne-am intors in seara aceasta...
Onitza... v-am vazut in pozici... mama mia ce ai mai slabiiitt.. Cat de scumpi sunt baietii...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Bucatarelile mele
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
ONITZA, MULT NOROC SI DISTRACTIE PLACUTA MAINE LA BOTEZ!
Cristina +37 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
onitza spune:
Ieri ne-am crestinat mezinul. A fost sublim, am avut parte numai de surprize foarte placute, de la cupil f cumintel, la nasi f darnici , (acum stiu ca finutzul lor are toate sansele sa aiba o viata prospera, ehee, cine stie ce om de afaceri iese din el! ), la fratior cumintel la biserica si rest, la prietenii de suflet care ne-au fost alaturi la unul dintre evenimetele imp din viata noastra si le multumim pe aceasta cale.
Poze in curand, asteptam si noi sa intram in posesia lor, cu mare nerabdare.