Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)
Raspunsuri - Pagina 3
gratiana77 spune:
DE CAND NE MUTAM LA CLUBUL SCUTECELOR? PARCA ATI SPUS, DAR NEURONUL MEU LAUZ...
poze
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Si teodor a avut problema asta cu unul dintre ochisori. Cei drept nu-i se lipea ochiul dar ii curgea. Pediatrul mi-a dat sa-i pun niste picaturi in ochi.(am aruncat cutia si nu mai tin minte cum se numea) Initial am incercat cu ser fiziologic. Pediatra a zis ca pot sa-i pun si lapte dar direct din san pentru ca este steril. Deci daca il pui direct din san fara sa-l mulgi in altceva este ok. Noi nu mai avem probleme acum. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eu nu i-as pune lapte sincer. In primul rand e mediu de cultura si in al doilea rand imi si imaginez cum ar trebui sa se stea cu tzitzi deasupra ochisorului . Parerea mea ...
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Fetele ce stiti despre Rotarix? Noua ni l-a recomandat pediatra dar nu am deloc incredere in ea. L-ati facut puiutilor cele care aveti pui mai mari de 2 luni, sau copiilor mai mari? Au aparut efecte adverse? Celor cu puiutii sub 2 luni vi l-a recomandat pediatrul? Scuzati interogatoriul dar char nu stiu ce sa fac si nu am mult timp la dispozitie sa ma hotarasc . Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
si noua ni l-a recomandat, dar am citit prospectul si zice ca e doar pt rotavirus asa ca, pe langa faptul ca costa 350 lei (enorm) exista prevenar care cica se face pe la 8 luni si e mai complex... asa ca am decis sa i-l fac pe acela la 8 luni.
Eu i-am facut doar cele gratuite vineri, i-am dat 1 supoz paracetamol 125mg seara, am pus comprese reci pe picioruse, insa sambata a facut putin febra, si i-am dat inca un supozitor si i-a trecut... a fost putin plangacios, nici azi nu e 100% in apele lui, dar e spre bine.
Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
pufuleti2010 spune:
Emanuelle, am vazut ca ai pus poze pe contul comun. Nu vrei sa fie si in album?
Eu as vrea dar nu prea imi dau seama cum sa explic... e ceva care o face mai lata decat celelate. Multumim!
Nik0le spune:
HAI LOREX!!!
cris.d, plateea, multumim pentru predarea stafetei, emotionante mesajele!
Pupici Emei pentru mesajul deosebit!
rebiana, decenuela, lorex, alicredo, foarte frumoase postarile voastre!
lalitica, abia astept sa veniti sanatosi acasa si sa te citim mai des!
sorina, alicredo, felicitari pentru stelute!
emanuelle, multumim ca ne ajuti pe partea tehnica!
elena_iulia, sa va traiasca micul crestin!
bubu, roco, bine ati revenit! Pupici sa le treaca pufuletilor colicile!
micki, fetele sunt bine, intr-o continua adaptare (cea mare la cea mica), perioada care cred ca o sa se termine cand o sa mearga de mana la scoala.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Si teodor a avut problema asta cu unul dintre ochisori. Cei drept nu-i se lipea ochiul dar ii curgea. Pediatrul mi-a dat sa-i pun niste picaturi in ochi.(am aruncat cutia si nu mai tin minte cum se numea) Initial am incercat cu ser fiziologic. Pediatra a zis ca pot sa-i pun si lapte dar direct din san pentru ca este steril. Deci daca il pui direct din san fara sa-l mulgi in altceva este ok. Noi nu mai avem probleme acum. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
noi am fost la oftalmolog... ne-a costat o avere consultatia sa imi spuna ce mi=a zis pediatra mea la telefon si anume
SER FIZIOLOGIC, SI DACA II CURG OCHII, 2 PICATURI DE TOBREX (NU TOBRADEX!!) DE 2 ORI PE ZI SI STERS CU COMPRESA STERILA DIN EXT SPRE INTERIOR, CU BLANDETE. MERGE GARANTAT PE CUV MEU DE MAMA DE PATRIOT!
Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
mcrissa spune:
Noua ne-a recomandat si Prevenar si Rotarix.A zis ca prevenar e pentru pneumonii si Rotarix e pentru forme urate de diaree.Si a zis sa le facem pe ambele pana la 3 luni.
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad
Atat sunt de mare
xela_07 spune:
Au adormit ambii copii, e party .
Astazi m-am uitat mereu in oglinda, ca deh arat si eu intr-n fel cu putina culoare pe mine . Ar trebui sa facem asta in fiecare zi. Nu stiu cum sunteti voi dar eu uneori ma si sperii, ce sa zic de saracul barbate-miu. So, cum spunea decenuela sa mai facem ceva si pentru noi ca nu se mai poate dom'le.
Am facut si curat ca la mine lunea e zi de curatenie, si nu puteam sa sar . Oricum una peste alta stau cu ochii ca pe butelie pe ceas sa vina sotul de la servici sa impartim responsabilitatile (a se citi copii ).
Si ma gandeam la cris.d ieri ... A inceput si al meu sa tipe afara. Adica dupa ce te ia cu toate transpiratiile sa te imbraci tu repede, sa-l imbraci pe el cand urla (cica toti copii plang la imbracat asa e???) iesi afara cu carutul dar de fapt il tii numai in brate ca iar urla si nici nu adoarme repede sa zici ca rezist dar macar o sa adoarma, nu frate e cu ochii cat cepele. Deci, care e solutia??
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)