Hai Stefanna, Child & Delia ! Iepurasi 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Am fost si eu dimineata la eco cu noaptea in cap. Am avut programare la 7.40 si a trebuit sa duc si juniorul cu mine sa nu il trezesc saracutul si mai dimineata sa ajung cu el la gradi inainte de programare. Oricum a fost tare cumintel.

Bebe e bine, cu capul in jos si grasaaaan 2700 gr la 34s+1. Deja mi-e frica ce mare se face. Cat au mai avut alti bebei la 34s? Am avut in schimb si o problema, ca mi-a gasit zahar in urina asa ca maine dimineata trebuie sa refac testul de diabet Il mai facusem o data si a iesit ok. Am citit un pic pe net si m-am cam speriat asa ca nu mai citesc nimic si sper sa iasa totul bine. Si daca doamne fereste e ceva necaz si am facut diabet de sarcina sper sa nu fie probleme daca am grija si sunt supravegheata.

Mami 34+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Nibi niki bine ca nu a patit sotul nimic, fiare-le da-le incolo ca se repara. atata mai iti lipsea sa isi mai rupa si el ceva Doamne fereste ca sa stati amandoi prin spital peste cateva zile...

Gaby si Oana am vazut pozele cu minunile de iepurasi dragalasi ce frumosi sunt, sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Ina 36+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Jasmine - Pierre Cardin e carutul
Am ramas foarte dezamagita de cei de la graco.. Nici caruturile nici oamenii nu mi-au placut.
In schimb pt cele care vreti un carut sport mi s-au parut foarte misto cele de la Mclaren. Numai ca nu se lasa de tot spatarul, decat pana 30 de grade. Si cel mai important are decat 5,2 kg.
Eu vroiam ceva pt nou nacut dar parca regret ca nu l-am luat.

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina ma bucur ca vii cu vesti bune de la eco :) cat despre zahar, e bine ca au descoperit si.ti faci testul , daca e controlat nu e nici.o problema si dupa nastere obisnuieste sa dispara

la mine la 34 avea 2300 si ivan la 32 tot vreo 2300 :)
nu e lege dar al doilea poate fi mai mare de obicei si tu oricum l.ai avut pe victor marisor

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

LA MULTI ANI !!!

acum am ajuns acasa cu minunea mea. Am intrat sa va salut si sa va spunem ca noi suntem ok. Am nascut normal, nu cu cezariana Datorita doctorului, un omexceptional, totul a fost floare la ureche. Buburuza mea papa numai la san. La nastere a avut 3.250 si 50cm.
Va multumesc pt incurajari si promit sa intru cat de curand sa mai povestim

39+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Erina, Ioana_fota, Ella, Diana, Vladi, Asteropi, Bumbitza, Atb, Delia, Mihaela, Dayanara - multumesc mult pt sustinere, inseamna foarte mult pt mine, mai ales ca recunosc ca am fost putin deprimata si stresata din alte motive in ultima saptamana, incerc sa-mi revin si sa privesc partea plina a paharului.

Am venit de la spital - am stat 1,5h sa il astept pe dr, pt ca l-am prins intr-o nastere - si din pacate feeling-ul meu era corect: colul e aproape deschis.
Bb e bine, dezvoltata normal (nu mi-a zis greutatea), iar femurul tot ciudat arata. Pana la urma, daca tot nu am ce sa-i fac acum, nu ma mai agit degeaba cu femurul. Dr spune ca poate sa se si suprapuna imaginea, sau sa fie din cauza pozitiei, in tot cazul nu poate sa-mi spuna nimic sigur.

Ideea e acum sa stau cat mai cuminte, si sa incerc sa o mai tin pe Alex inca 2 saptamani. Azi termin 34 sapt (mi-am schimbat si semnatura in avans cu cateva ore, nu cred sa nasc azi), si mai trag de noi amandoua nitel.

Mihaela - eu nici ieri nu vroiam sa ma duc la petrecere (oricum nu m-am ridicat de pe scaun), dar a tras sotul de mine - probabil nici eu nu am fost prea ferma cand i-am zis ca nu ma simt bine - sa mergem toti.
N-am stat decat 2,5h, si m-am dus pt ca am zis totusi ca e frumos sa merg, fiind nasa saratoritei.

Jasmine - eu am avut carut de la Primi Pasi, dar nu era chiar ca cel pe care mi l-ai aratat.
Insa noi l-am luat in 2006, vor mai fi schimbat si ei ceva la design, de atunci, plus ca erau foarte proaste.
Eu zic sa-l testezi bine inainte, daca vrei sa-ti iei de la ei. Eu m-am lecuit, mi-au ajuns scaunelul de masina si carutul de la ei.

Delia - tin pumnii pt maine, abia astept vestile!
Eu zic ca e fetita!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - e verde carutul.
Ce am luat eu pt burit se numesc : Fileuri ombilicale extensibile.
exact asa scrie pe ele.
Sunt ca si "pasele" care se pun pe portocale, lamai etc sa nu se loveasca intre ele.
Se pun peste pansament daca pui sau peste direct peste buric.
Parca Kossir avea in album asa ceva de la chicco

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Gaby am vazut pozele voastre si sunteti o familie superba. Si mie mi-au placut in mod deosebit pozele cu coronita si cele in care Joy doarme pe brat cu capsorul in palma. E superba Faina treaba ati facut voi acolo

Niki bine ca voi sunteti bine ca fiarele se repara pana la urma Imi pare rau ca ati avut asa patanii

Oana am vazut pozele ci dragalasul Eric si cu voi doi parinti fericiti. Sunteti superbi

Alina2 iti tin pumnii sa iti iasa cum vrei tu si sa se nasca bebelina de ziua lui tata, dar daca e incapatanata mititica sa nu fii suparata

Denisa rozul ala poate ca nu e nimic Si eu am mai patit de cateva ori dupa ce am fost la baie sa vad pe hartie. Oricum incearca sa te odihnesti cat mai mult

Andira parca si tu ai control azi si tu esti doar cu putine zile in urma mea. Sunt curioasa cat de mare e bebelina Si al meu e jos de tot, mi-a zis si azi la eco, dar nu imi fac asa griji de asta. La Victor a fost fix la fel si a venit la termen.

Roxana daca ai terminat geamurile la tine hai si pe la mine Chiar ma uitam sambata ca batea soarele ca sunt cam prafuite. Eu curatenie am facut, de spalat hainite m-am apucat de ieri, dar geamurile .... mi-e groaza.

Mami 34+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

andira ti.a masurat si colul sau doar a spus ca e deschis?
despre femur eu sper sa nu fie nimic, doar eroare de imagine

denisa mclaren eu il vad ideal de la 6 luni sau 1 an, le cunosc foarte bine, aici are toata lumea dar ca al doilea carucior, chiar de scrie ca poate fi pus de la nastere, aparent e firav chiar daca e durabil, si la gropi si pietre nu am incredere in el, oricum sunt destul de ieftine

jeni bravo felicitari! bine ati ajuns acasa si acomodare placuta!
abia astept s.o vad pe micuta

POZE

Mergi la inceput

denisa le stiu pe cele de la chicco, dar pana acum nu m.au interesat :)
am noroc ca stau la 5 minute de fabrica chicco si au si magazin de desfacere langa, cu outleturi, eu de obicei cumpar haine si incaltaminte de acolo

POZE

Mergi la inceput