Hai Stefanna, Child & Delia ! Iepurasi 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza Alina, Mary, wow, ce burtici mari aveeeeeti, cum trece timpul, eu ma gandeam ca sunteti tot in primul trimestru , am cam ramas in urma.Multa sanatate si burticile si bebelusii din burtica, dar si pe copilasi.BAZAR GENERAL - hainute, jucarii Sa-l ajutam pe BOGDAN Sa salvam un inger - ALINA DONESCU ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam Sa ajutam la terapia pentru EMMA www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Multumim mult!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
33+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
freedelia spune:
Neatza, fete dragi -- ultima dimineata cu burtica... sunt un pic nostalgica... Au mai ramas cateva ore, in 2 ore plec la spital. Plec cu bebe in burtica si ma intorc cu burtica goala...
Incredibil cat de repede a trecut timpul... da, stiu, acum cateva zile ma plangeam ca nu mai trece odata, dar uite ca a trecut si privesc in urma si nu stiu zau cand am ajuns de la 2 liniutze pe testul de sarcina la plecarea spre maternitate.
Ma gandesc ca poate... probabil... asta va fi ultima mea sarcina... pe cand majoritatea prietenelor mele abia au facut primul copil, sunt acum insarcinate cu primul copil sau inca se pregatesc... cat de dor o sa imi fie cand o sa fie toate gravide in jurul meu...
Ma gandesc cat de binecuvantati suntem, ce copii minunati avem si cum m-am plans eu tot timpul sarcinii asteia... acum ma simt asa de vinovata... DAR CHIAR A FOST GREU ![]()
Of, ce sa mai zic, ma gandesc la multe, n-am prea dormit azi-noapte (stai linistita, Carmen, dormeam iepureste oricum cand ai sunat, am fost prea emotionata sa dorm adanc) si m-am tot gandit la de toate...
Va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine si de bebe Jeff/Jane pe parcursul acestei odisei si abia astept sa trec alaturi de voi la un nou capitol, cand ne vom muta la scutece.
Intru rapid cand ies pe usa, sa va spun.
Va pup!
39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 5-6 ore!!!
POZE
asteropipan spune:
DELIA nastere usoara si recuperare rapida!!!! abia astept sa vad ce este bebe.sanatos sa fie in primul rand. pupici.tinem pumnii!!
hai, curajjjjjj!!!!asteptam vesti.
38 +
AMR 1
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
Dianami spune:
Salutare! Mi-am facut taitei cu lapte si hop pe forum. Nu stiu de ce ma apuca foamea noaptea.
Ieri facusem prajitura cu zmeura si azi-noapte, dupa cum stiti, am dat iama in ea.
Ella, luasem niste gogosari si conopida murate, sa-mi treaca greata de la dulce
.
Carmen, eu mananc orice, beau si o cafea. Bebe nu a patit nimic. Incearca si tu sa reintroduci treptat cate ceva nou. Ultimele studii au demonstrat ca nu prea au legatura colicii cu alimentatia mamei.
Noi suntem cuminti in continuare si papam laptic la discretie. Colici nu avem.
Adriana, Alex mananca noaptea de 2 ori, o data pe la 1-1.30 si apoi pe la 5. deci nu ma plang. Iar seara dupa 9, cand dorm toti 3, chiar ma plictisesc uneori
. Doar il mai alaptez/schimb pe pisoi. E floare la ureche cu un singur copil, pe cuvantul meu
.
Andira, iti tin pumnii sa mai stea bebe. Eu nu cred ca mai ai col daca s-a deschis. Esti deja la a treia sarcina, deci s-a dus de tot. Daca ai trecut de 34 s, nu mai sunt necesare injectiile cu dexa decat daca exista risc (retard de crestere sau alte minuni). 
Miria, eu am luat utrogestan la toate sarcinile. La fetita pana la 16 sapt, la baieti pana la nastere (deficit mare de progesteron, placenta mea nu facea fata). Am luat chiar doza mare (800 mg/zi). Sunt perfecti toti
.
Lorex, sa va bucurati de bebe, sa fiti sanatosi! 
Greenfrog, bine ati venit acasa, tinem pumnii la control. 
Vroiam sa va spun ceva in legatura cu suplimentele de fier: complexele gen Materna nu au suficient fier cat sa acopere o carenta. De aceea este indicat sa luati preparate de fier (Tardyferon). Bebe ia de la mama cat ii trebuie, plus ceva pt. a-si face rezerva hepatica. Dupa nastere este indicat sa luati fier minim 4-6 luni, vreo 2 luni se rezolva carenta, iar in alte 2 se refac depozitele din ficat. Daca a fost anemie feripriva puternica, se ia si mai mult timp.
Din alimentatie nu se repara o carenta pt. ca ar trebui sa mancati carne/ficat in sange (bleah). Iar din legume si frunze nu se absoarbe decat f. putin.
E indicat sa-l luati cu acid folic sau vit. C, ambele ajuta absorbtia. Ceaiul negru si cofeina o ingreuneaza.
Aceeasi poveste cu calciul: daca nu ati avut voie sa luati in sarcina (da contractii) si exista carenta, luati atat timp cat alaptati, altfel calciul va pleca din dinti si oase, cu repercusiuni rapide (carii) sau tarzii (osteoporoza). Din fericire, calciul se absoarbe bine si din alimente (lactate, mai ales cascaval), din legume si cereale mai putin (datorita fitatilor si oxalatilor).
Pe parcursul tratamentului cu calciu nu luati magneziu, intati se trateaza deficitul de calciu, apoi cel de magneziu, altfel se inhiba reciproc.
Gata, ma duc la un film si astept vesti de la Delia. In cateva ore nu vei mai avea burtica, dar vei tine la piept o comoara
. Tinem pumnii!
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
atb spune:
Haide Delia!!!!
Tinem pumnii sa scapi usor, sa ai o recuperere rapida, laptic mult si bebe Jeff/ Jane sa fie sanatos, papacios si necolicios!!!
Scoatem majoretele si pentru Child, care si-a vazut dorinta cu ochii, aceea de a naste chiar de ziua ei!
LA MULTI ANI!!! draga Diana
, sa ai parte de o zi minunata, binecuvantata, si sa primesti cel mai scump cadou pe care-l poti primi in ziua aceasta, sa iti tii puiul in brate!
Haide Child!
Adriana
37+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
honeybaby spune:
Deci eu generala, liceu, facultate am invatat ca daca se scade 10, 19, 20 etc la suta se face dupa formula care v-am spus-o.
1000x20:120=166,66 Asta e 20 % din 1000.
1000-166,66= 833,34
Exact ca la TVA.
Daca la 833 se adauga 20% = 833,34x20:100=166,66 exact suma care am scazut-o
Daca s-ar face asa cu ziceti voi si adaugi la 800 un 20 % iese:
800x20:100=160 iar 160+800 nu mai da 1000.
Doar cand adaugi 20 % poti sa faci 1000X20:100
Cand scazi 20% se face dupa formula care v-am dat-o mai sus.
Nu ma pricep la explicatii, sper ca s-a inteles.
Oricum secretara i-a scazut cum a vrut ea, nu mai conteaza.
Ella- faza tare ca s-a discutat despre scazutul salariului si sotul a zis macar, daca tot il scade sa-l lase acasa vinerea ca suntem cu casa eu trebuie sa nasc , urmand ca sa stea de acasa totusi online si pe telefoane, un fel de muncit de acasa.... Au zis ok.
Azi au revenit asupra idei si au spus ca doar 2-3 luni pana terminam cu casa
Denisa,
35 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
atb spune:
Of neuronul meu....
Uitasem... azi e si ziua lui Marsy_baby, deci...
LA MULTI ANI!!! Marsy
multa sanatate, fericire si iubire alaturi de printesa ta si cei dragi!!!
Adriana
37+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Dianami spune:
Child, Marsy,
. Sa va bucurati de sufletelele mici! Cadouri mai placute nu cred ca ati fi putut primi
.
Child, Andreea, nastere si recuperare usoara! 
Selina, bebe al meu a avut 2900 g la nastere (fix 35 sapt). Cu o saptamana inainte avea 2700. Tot timpul a fost mai mare cu 10-12 zile fata de medie, daca ar fi stat pana la termen ar fi depasit 4 kg. Important e sa fie sanatos. ![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Erina spune:
Buna in miez de noapte!
Pentru ca trebuia sa marchez cumva implinirea a 37 de saptamini am imbratisat un pic toaleta (nu credca e vreun semn prevestitor de nastere e doar o cina cam grea).
Delia peste citeva ore iti vei tine in brate minunea!!! Curaj si totul sa decurga perfect!
Abia astept sa citesc vestile despre voi!!!

Diana, nastere usoara si bebelus sanatos!!!
Inteleg ca printisorul se va naste de ziua ta. Ce cadou minunat!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
nibi_niki spune:
Tocmai am ajuns si noi acasa si am intrat pt a agita niste motate pt Delia

HAI DELIA

Abia astept sa vad ce surpriza ascunzi in burtica
37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

, am cam ramas in urma.