LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
DarkBendis spune:
Buna seara!
Cu un pic de intarziere,
LA MULTI ANI IRIS!!
LA MULTI ANI tatic de Andreita!!
O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC VOUA SI FAMIILOR VOASTRE
Plateea si celelalte mamici celei mai noi gasti de la clubul scutecelor, multi voua si la bebici... si cu drag va asteptam si pe la noi, la o poveste, un sfat, o tacla...
Eu mi-s (ca de obicei) franta la inceput de saptamana. Ieri am avut o zi pur si simplu INFERNALA - 3 colegi in concediu, inclusiv managera, 3 colegi bolnavi, aparatura care nu functiona, printere care se blocau, coada pana la usa TOATA ziua ... si colac peste pupaza m-a invadat si "armata rosie" Joy oh joy! Azi a fost ceva mai bine, dar tot foarte obositor, maine am un "workshop" organizat de cei de la HR pentru noi astia care parasim "barca" in 3 luni... cica ne invata sa ne actualizam CV-urile, sa ne facem covering letter etc ... din punctul meu de vedere e o zi in care nu voi fi la servici deci din partea mea pot sa ma invete si tabla inmultirii, eu ma duc cu placere
Eli, ce veste minunata! Esti prima dintre noi care a ramas din nou gravida, ce frumos! Iti doresc o sarcina minunata si un bebe superb si sanatos la sfarsitul celor 9 luni
Cristi, felicitari pentru pasii lui Carol! Vezi ca in curand vei alerga tu dupa el
Anca, frumoase de tot pozele... superbi copiii!!
Crisspy, felicitari pentru mersul lui Razvi!! De--acum...fuga-fuga dupa el
Iulia, aoleu... ce ai patit! Bine ca nu a fost mai rau! Ce spaima ati tras amandoi! Sanatate multa!
Naty, ai fetita mare!
Alinuk, multumim pentru martisoare!!
Uuufff ma duc la nani (asta dupa ce spal vasele, pun hainutele lui bebe pe suport la uscat, ii fac lu' tati de bebe sandvisul pentru maine etc) si sper sa fiu mai "alive" maine seara!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
micola spune:
neata
ce buna e cafeaua de la cristi...dupa 6 treziri, culcat la 23.30...
ah, si....minunea cu laptele praf a tinut doar 1 zi!!!!!!!!! gata! aseara n-a mai vrut, in schimb m-a rupt pe mine toata noaptea deja nu mai simt nici placere la alaptat,(si-mi pare rau ca chiar imi placea) cred ca si din cauza trezirilor dese pe timp de noapte. si ma enerveaza ca nici nu mai adoarme la san, ci numai leganat pe perna..suge si apoi se ridica si s-ar juca, iar cand incearca sa adoarma nici nu poate, se baga cu capul in perna si incepe sa planga...
gata, de azi nu mai vreau sa mai alaptez ziua..
Porumbita, cum mai sunteti? ce mai face Robert?
mamici si licurici
mami si licurici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
roxanaz spune:
neata!
hehe Lisa ce bine ca mi-ai adus aminte de painea fara framantat, ia sa mai fac eu din ea. ca e tare buna. (sau mai bine nu fac, ca mananc... )
Anca, vai ce frumoase pozele cu Andy si finuta!! suuper!
Dark, ce rau imi pare ca ai o zi asa nasoala lunea. hai ca nu mai e mult
micola, imi pare rau ca iar a luat-o Alex pe refuz. as zice doar sa insisti. ca au si ei toane. mai ales daca esti in starea asta d eoboseala...
Porumbita, Robert cum mai e? dar tu?
Mandra mea are ceva muci si de data asta a fost invers, ea ia dat lui frate-su da in rest totul ok....
sa aveti o zi buna!
Ciufik spune:
helau
mai intai si mai intai sa felicitam proaspata graviduta: BRAVO ELI!
sarcina usoara si bebe sanatos!
astept la interval si celelalte fete .
Cristi - bravo pentru carol! si andrei a inceput sa mearga singurel de vreo 2 zile.
Ledi - .
rox- sanatate Evei si lui Pat!
Noi dupa 3 nopti nedormite, dimineata la 6 eram la UPU la Budimex :(, avem bronsita. Prin urmare stau acasa pana vineri.
fug ca s-a trezit.
Sanatate tuturor!
anna-mama spune:
Neata si de la noi
Cristi, felicitari pt mersul lui Carol, merge fff bine! Ma bucur tare mult ca a prins curaj, multi de la noi
Crisspy, l-am vazut pe Razvi in filmulet, e asa de dulce si f precaut. Mi s-a parut f interesant cum isi regla el echilibrul dupa fiecare pas
Ciufik, sanatate multa, sa treaca repede boala si Andrei sa doarma bine
Anca, wooauu, ce poze superbe, si modele pe masura. Sotul meu a zis cand le-a vazut ca vrea si el sa-l duca pe fi-su sa-l pozeze un profesionist, i-am propus sa venim la prietena ta o fuga multi pt frumusetile mici
Ledi
Micola, poate il supara ceva de se trezeste de atatea ori pe noapte. Vladut azi-noapte s-a trezit din ora in ora in urlete, si de fiecare data ca sa-l potolesc din plans trebuia sa aprind lumina si sa dau drumul la tv pe muzica, apoi il puneam in patul meu cu tzatzi in gura, adormea si iar se trezea urland....nu pot sa-mi dau seama ce a avut...
Rox, sanatate multa muciosilor mici si scumpi, sa treaca repede raceala
Arriel, suntem ceva mai bine, nu mi-a mai facut febra, a fost doar un episod de 24 de ore, acum nu stiu care or fi cauzele. Thea nazdravana
Lisa, ce dulce e Anusca cum joaca cucu-bau mi se pare super ca se intalneste saptamanal cu copiii intr-un mediu curat si sigur, se dezvolta mult mai bine Mi-as dori si eu pt Vladut asa ceva.
Naty, felicitari pt Ioana, e fetita mare Ce ai facut la doctor?
Cami, ma bucur ca e mai bine Antonia! O iei si pe ea la Bucuresti?
Vladut ieri nu a vrut sa doarma toata ziua, aseara s-a culcat pe la noua si s-a trezit din ora in ora in urlete Azi i-am recoltat si eu urina pt analize, am invatat si eu cum intr-un final
Ieri i-am cumparat whiteboard magnetic, are o jucaria care e cu magneti, si niste carioci din coloranti alimentari ca sa nu fie toxice, sa invatam sa desenam
fetele, sa aveti o zi buna
Am implinit 1 anisor!
mara95 spune:
roxi, sanatate multa piticilor!
acum vazui ca lui andru ii ies 2 masele si un canin. ultima data i-au iesit 4 dinti deodata!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
sdcristian spune:
ciufik felicitari pentru mersul lui andrei si insanatosire grabnica, am avut si noi bronsita si a trecut relativ usor.
Porumbita spune:
roxanaz micola ms de intrebare
noi suntem la fel; are nopti mai bune, cu 2-3 treziri si nopti mai proaste cu 6-8treziri si dim luat cu noi in pat sau eu ma mut cu el pe canapea
nu ma mai grabesc cu intarcatul pt ca sunt convinsa ca nu de foame sau chef de san se scola;
de ex aseara era rupt (am fost la un loc de joaca pt copii si a fost super pt el acolo) si dupa am avut invitatii nasii la cina cu baiatelullor
a mancat la 19 2 (doua) borcanele de tagliatele cu peste (deci cam 440 g mancare) + un iuart humana (100 g); + vreo 2 biscuiti nestle
la 21 a supt 15 min si a adormit (nu am mai avut pe cine tine treaz);s-a trezit la 22 , a mai supt 10 min si a dormit legat pana la 1:30; cand s-a trezit;
intre 1:30 si 5 s-a trezit de vreo 6 ori si de 5 ori l-am culacat la loc doar luandu-l in brate, vb -12 minute siapoi pus in pat si mangaiat sau vb un pic cu el (fara supt/san) etc
pe la 6 l-am luat cu noi in pat , a supt cam 10 min si apoi somn pana la 7:30
noi de pasti plecam la bulgari; pana atunci ii dau seara lapte praf cu cereale (i-am dat 4 zile lapte humana gata facut cu cereale, ieri am luat Humana de seara) si dc nu reusesc cu binisorul intarcarea pana atunci ma gandesc in aprilie la ceva mai dramatic;
Porumbita spune:
Eli felicitari pt sarcina!!
ce supriza!
credeam ca bebelusi sau cadia o sa inceapa cu urmatorul bb