Abdomen extra-plat: Beachbody (19)
Raspunsuri - Pagina 16
codrina13 spune:
O, da, si la mine netul e deja o obsesiem, incerc sa o tratez.
Azi papa cuminte, de dim. un ou, la 12 brocoli fiert+un pic-pic de cascaval razalit deasupra, mai incolo am un kefir cu o feliuta de paine graham si pe seara o farfurie plina cu ciorba de fasole boabe+ceapa cu ulei si sare. ABia astept ciorba . Am si cateva felii de cozonac cu nuca, de casa, nu cred ca o sa ma abtin, macar o feliuta sa gust.
z333 spune:
eu imi fac ordine, ma apuc de sport si dupa aia plec prin oras sa-mi cumpar vaze decorative pentru vitrina.. si vreau sa imi cumpar un bonsai, desi e pretentios copacelul, ma risc..numai sa gasesc unul sanatos..abia astepttt
si la sfarsitul sapt sper sa ne vina si celalalt cadou, adica super aparatul foto
si la mine e grava rau treaba cu internetul..pierd f mult timp pe calculator..la tv nu ma uit, dar calculatorul asta e mai rau ca un drog..incerc sa ma lecuiesc si eu
v-am pupat, o zi faina si cadouri frumoase sa primiti
Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
carolinah spune:
La multi ani, doamnelor!
Azi am inceput ziua bine: nu prea am dormit azi noapte. In rest insa sunt vesela si optimista, la 6:30 am o programare interesanta, sa vedem ce-o iesi.
Sport nada in w/e, CM a fost doar o scuza, recunosc! Puteam f bine sa fac, dar am ales sa nu fac nimic, doar am stat cu copiii si ne-am jucat, am facut o prajitura cu mere, chestii administrative si atat.
Ca vorba lui Scarlett O'Hara, maine e o noua zi!
Allure spune:
Nikole, ce draguta esti :) Auzi Claudia Schiffer...Departe de realitate dar imi place cum gindesti.
Parul meu e o combinatie: saten la origini, imi fac radacinile singura cu vopsea blonda (rezulta un blond inchis) apoi la salon cer suvite deschise si mai inchise (highlights and lowlights), in total 3 culori minim...in realitate sint vreo 4 de la amestecurile rezultate in timp. Suvitele blonde sint facute cu peroxid dar pentru ca sint subtiri nu strica parul (nu e ca si cum te-ai decolora per total)...ce-i drept am si par zdravan si mult, tine la tavaleala.
Brunetelor, va puteti face suvite saten, subtiri si dese, amestecate frumos astfel incit sa-i dea niste reflexe luminoase, fara sa strice parul. Dar numai la salon cu stilist priceput. Nu acasa!
Conchita, nasolutze rochiile dar intotdeauna a fost asa, citeva bunute, restul garbage. Saracii! Se vede ca banul nu cumpara si stil...
Ema, mi-am luat Heart Rate Monitor de la Polar...ca tu ziceai ca ai marca asta. Abia astept sa-l probez. Ma pregatesc acusi sa-l inaugurez. Ce dragut e!
Este cumva asta? http://www.treadmillfactory.ca/p-928-c-43-polar-f6f-heart-rate-monitor-women-s.html
Te pomenesti ca avem aceeasi scula
Va las ca azi am program incarcat. O las si eu mai moale cu netul ca am cam exagerat...
Caro, sa ne spui cum ti-a iesit...;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
ema spune:
La multi ani,doamnelor!
Allure,asta este,al meu e argintiu...si sunt foarte incantata de el...de departe e ceasul meu preferat si face si treaba buna la sport.
carolinah spune:
Eu am ajuns de la saten f inchis la almost blond in muuuulte etape. Initial mi-a facut o decapare si am avut un saten doar inchis, nu f inchis. Apoi mi-a pus suvite, de fiecare data altele (alte bucati din par, practic), apoi o culoare mai deschis, apoi alte suvite si mai deschise etc. CAm in 18 luni mi-am schimbat produnf culoarea. Numai la salon si nu am patit absolut nimic, parul nu cade, e ok, nu e ars, nimic. Acum imi vopseste parul cu culoare de baza (si aia amestecatura de vreo 3) si imi face cu alta vopsea suvite rasucite).
Allure, sunt superbe suvitele!!!
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ema La multi ani,doamnelor! Allure,asta este,al meu e argintiu...si sunt foarte incantata de el...de departe e ceasul meu preferat si face si treaba buna la sport. |
nu-i dau de cap
cum fac sa-mi arate si mie nr de calorii consumate? imi arata timpul, intervalul unde se invirte pulsul dar la calorii imi arata "zero" constant...
m-am uitat fugitiv pe instructiuni si n-am vazut...ma duc sa ma mai uit odata
am terminat programul de brate si umeri...ma duc sa maninc de prinz...dimineataa am mincat numai un bol de zmeura/afine si o lingurita de spirulina cu miere si apa inainte de workout
salata cu de toate scrie pe mine!
Caro, mersi!
Codrina, o sa revin cu comentarii despre candida mai tirziu.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Ele spune:
La multi ani doamnelor si domnisoarelor!
Se pare ca toate v-ati hotarat sa scapati de dependenta de net. Eu nu am planuri de astea . Si apoi daca voi vreti sa va vindecati de net cum mai dainuie subiectul asta??
Acuma on topic..am vreo 2 saptamani de cand mai fac si eu cate un antrenament de la Insanity dar max doua antrenamente de astea pe sapt. Lumi ma duce in "ispita", probabil ca are ganduri criminale cu mine. Sa va zic ca in ce hal ma omoara Shaun??? Doamneeee, am 10 luni de sport facut de 5 ori pe sapt si totusi simt ca imi plesneste inima cand fac antrenamentele astea. Dupa primul antrenament m-au durut gambele o saptamana.
Toata admiratia pt "sexy chica" ca poate face zilnic antrenamentele astea .
Deci astazi am facut Pure cardio si m-am bonusat cu partea de la orizontala din Cardio Abs. Sper sa ma pot misca maine.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
ema spune:
Allure,butonul de sus dreapta...cand ai terminat exercitiile dai pe ok si apoi pe butonul dreapta sus.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ema Allure,butonul de sus dreapta...cand ai terminat exercitiile dai pe ok si apoi pe butonul dreapta sus. |
pai nu-mi arata si in timpul workoutului? asa as fi vrut...
Codrina, ai dreptate cu simptomele de candida...si eu am citit si m-am recunoscut in mare parte din ele
Eu am gasit un kit de "yeast buster" care are medalie de argint la nu stiu ce concurs de profil: http://beneficialnutrition.com/shop/category.asp?catid=251
Kitul trebuie luat pe durata de 2 saptamini cu o dieta stricta. Am zis ca 2 saptamini se poate, dar nu acum...mai la primavara-vara cind pot trai fara carbs. A fost cam scumputz la pret...aproape $90
Stiu ca uleiul de cocos e bun antifungic dar nu pot sa maninc prea mult fiindca e grasime - multe calorii.
Lumi, Ema - cum marimea 6? Nu mai inteleg nimic... Si eu tot marimea 6 sint...Dar nu-mi cumnpar nimic fara sa ma probez, in special sutiene si rochii.