LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (135)
Raspunsuri - Pagina 5
ditu spune:
La multi ani tuturor albinutelor si bondareilor care isi serbeaza ziua de nastere.
Multumim celor care si-au amintit de noi,mii de pupici.
Din pacate nu stiu cum reusiti sa aveti timp si de net sa mai cititi si sa scrieti ca eu nu apuc,din pacate nu am fost activa la aceasta odisee si iar se intampla la fel cu odiseea noua(fiind iar graviduta).
Noi suntem bine,am crescut mari si din ce in ce mai tupeista,nu ma asculta deloc,am incercat cred ca toate pedepsele posibile ,tin o perioada pana se invata cu ele apoi nu o mai intereseaza.Stiu ca problema este si faptul ca stau acasa cu ea,s-a saturat de mine si din pacate nu avem pe nimeni langa noi din familie,la gradinita nu ne permitem sa o dam asa ca tot greul este pe umerii mei.
Va admir si ma bucur ca reusiti sa tineti legatura intre voi,stiu ca va ajuta mult si multumesc tuturor celor care de cate ori am avut nevoie de un sfat mi-au raspuns si m-au ajutat.
Va pup tare pe toate si sper sa revin si eu printre voi.
La multi ani tuturor copilasilor
radcarmen spune:
La multi ani gemanutii Andrei si Mihai!
La multi ani Briana Elisabeta!
Kitty, esti de groaza. Mi-l si inchipui pe Capcaun facand parte din BUG Mafia. Nu esti normalaaaaaaaa!
Lumi, sa stapaniti sanatosi noua casuta si sa va aduca barza inca un bebe mic cand o sa fiti pregatiti.
Hotii, "dragii de ei", nu m-au deposedat decat de 3 laptopuri, o nimica toata. Si politia a venit, a constatat, a luat cica amprente si dusa a fost. Nu ne-au mai spus nimic...doar traim in Romanica. Nu imi fac iluzii ca vor prinde vreodata hotii, noi sa fim sanatosi.
Vlad e un mare smecher, aflat la faza cu prietenii. Toti suntem prietenii lui. Mi-a spus intr-o seara: "tu esti mami meu si prietena mea". Il ador, e tare dulce.
Avem o problema cand suntme in masina in drum spre casa. Vrea sa mergem mai tare si sa intrecem pe toata lumea "cine ajunge p(r)ima????". Acasa se da cu tricicleta si ia viraje bruste si se intoarce 180 de grade cu ea de zici ca e cascador. Si el vrea sa sara cu motocicleta cand "cheste mare" (spre sa-i treaca atata adrenalina).
Poze foarte recente nu am, doar astea.
Noapte buna tuturor!
pisikuta spune:
eu, pe forum, la ora asta...va dati seama imediat de ce nu m am putut abtine sa nu scriu doo vorbe scurte.
bicky, nu te iert si sa nu dea mama alora sa dispari iar pana maine dimineata, cand intru iar si nu pe fuga, ca sa ti zic mai mult de astea doo!!!!!!!!!!!!!!! treci in linie la raport si zi ce face fata a' mica, aia mare si matale n varf de pluton! nu ma lua cu d alea, alea, ca nimic nou, cand noi nu mai stim de tine nimic de juma' de an!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
[url=http://lilypie.com][/url]
norah
Everyday is the right day
Kitty spune:
Timeea
Pisiii...doo erau oole, alea proaspete din piata, vorbele ereau mai multe ele ...de felul lor. Imi iau popcorn si suc si stau dimi sa va vizionez cum va infru-confruntati cu duamna asta, Biky, de a aparut, nu prea imi amintesc bine cine e, ca dupa o varsta mai uita omul, voi doua ar trebui sa stiti la fel de mine ca mine.
Carmen sa-ti traiasca frumosu, am vazut poze " de sezon" .
Giuliei am inceput sa-i dau expectorant si a tusit foarte mult iar seara a facut 37,5, sper sa fie mai bine maine.
Ane...hai, nu-ti face probleme, ca te empatizez eu la un pahar de vin!
M-a iertat capcaaa a vorbit cu mine, i-a revenit si simtul "omorului" asa incat i-a raspuns unei prietene de-a mele care mi-a scris pe mess "scuze, n-am viteza la scris ca-mi tot intra parul in ochi!" . Asa ca deschid frizerie!!
biky spune:
Brrr...mi-e frica...imi tremura alea, alea...ce-mi faceti dragelor, ha?????????
Am mai cetit pe-aici, colea....dar nu m-am hotarat sa scriu, ca nu stiam ce! Acu' pe bune, io nu prea le am cu stirile scrise....dar am o gura!!!!!!!
Deci, stimate duoamne, iubite si preamarite luni, 8 martie a.c. , io personal sunt bine, sanatoasa, dezocupata, dezafectata momentan! Am tot 1.65 m, 57,5 kg (sa moara, unili di invidie) si sunt toooot bloooooonda! De cand am vazut-o pe printesa Lia nascatoare de printi la 50 si ceva de ani ma bate un gand....
Sa trecem la lucruri serioase, da?
Caterina, manca-o-ar mama de degetica, e la fel de supla si bruneta precum o stiti...nu am mai cantarit-o, dar nu cred ca depaseste cu mult 12 kg. O face mama top-model, ca-i fata de consilier (bugetar). Nu am scapat de pampers noaptea si de suzeta, dar nici nu am preocupari in acest sens! Perle? Mvaaaaiiii.....fara numar....cea mai tare:
Andra: Ce carte mi-ai cumparat?
Io: "Zece negri mititei"
Andra: cine a scris-o?
Io: Agatha Cristie....
Caterina: Cine a chis mizeiia asta?....i-o ushine, i-o ushine!Cred ca vede prea multe reclame....
Andra? of..... cand e copil....cand e donshoara....cand rade, cand plange....sare repede de la o faza la alta.....o fi pubertatea, adolescenta, nu stiu ...., dar imi bat capu'prea tare, ca o sa-i treaca! Speeeer!Bai, da-i fromoasa si are un vino-incoace...valeeeu! Doamne, mai introarce putin anii, ca sa fiu vedeta mamei!!!! Frumoasa varsta, of, of, mai, mai!
Moaaama, da ce am mai scris....vezi Pisik, frica pazeste bostanaria....ouale sau ci-o fi! Vezi, ca aia din Sechelaria te corecteaza ... ca cica oo sunt doar doo!
Cumatra Jo, scuze ca nu ti-am vazut apelul, dar ieream sigura ca te gandesti la se moa!
Crina, ca de obicei, e cu gandul doar la mancare...Auzi, soro, ce-ar fi sa vii cu niscaiva idei, ha? Acu' pe bune, nu am facut meniul, dar vreau ceva special sa fac, mai altceva, mai spectaculos....sa-mi chice cumetrii pe spate!
uiuiu...chiar am intrecut limita...
revin...
de frica...bien sure
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
ioanaradu spune:
buna!
intrasem sa vad fight!!! fight!!! ... dar slabuuuut!!!
oricum ARE CINE O CUNOSTINTA LA ELECTRICA BUCURESTI??? IMI TREBUIE AZI!! URGENT!!!
pisikuta spune:
bai, sint asa prinsa la firma si ma mananca degetele sa scriu mai multe, da' n am timp chiar acu'.
totusi:
kit, oole erau cate doua, dar pe perchi . mai erau si morcovii aia tineri, si carnea de pui...lasa, ca nu te a lasat memoria chiar de tot ca n ai batut pragu' lu' patruzeci inca. sa vezi dupa cum e. iete la bicky, vezi ce greu si a amintit de noi. dar stai, ca n am citi inca, doar am vazut c a postat, revin cu mai multe.
carmen, frumos ii doamne, tzuca l ai, cum ati zice voi pe acolo! despre hoti, numa' de bine. adica la ei e bine, ca noi...cu paguba...
gaia, ce vacanta minunata! a fost cu copi sau fara copi?
REVIN, nu va scap azi!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
[url=http://lilypie.com][/url]
norah
Everyday is the right day
biky spune:
Aoleuuuuu...cumatra Jo, vrai electrocutata? Mah, bagati-o in priza pe fata asta!!!! cu impamantare....si...apropos, cine-i Electrik, asta, din Bucale?
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995