America (192)
Raspunsuri - Pagina 7
pumba spune:
oana- doamne, ce ghinion
eu evit sa o mai pun in fata,(imi e teama ,sa nu se rastoarne ,din cauza echilibrului)...o pun in carut.
pupici pt Eva ai grija si de tine
blackpanterro spune:
Vaaai, cuscra!!! pup buba Evei!! ce ghinion dar bine ca nu si-a spart capul sa aiba nevoie de stitches si alte chestii...of, of...
Daca avem fetita, o vom numi Evangeline, si o vom striga Evie sau Eve :)
Anamaria, multam :)
Ah uitai sa ma "laud" ca avem cartea lui T.Boone Pickins "The First Billion Is the Hardest: Reflections on a Life of Comebacks and America's Energy Future" semnata de el :))
T.Boone e clientul socrului, el e supplier-ul de jet fuel, si a fost a lunch sapt trecuta cu pilotul lui si i-a dat carti pt sot si pt cumnatul meu :).
Si Bill Gates a clientul socrului :).Nu a cunoscut pe niciunul din ei personal dar a fost la bordul avioanelor personale, a spus ca sunt surreal.
Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
squirrel spune:
Va multumesc din suflet fetelor pentru raspunsuri.
Cu voia Celui de sus si daca ma veti primi, din toamna ma inscriu si eu pe listuta voastra.
Doamne ajuta tuturor si va doresc numai bine
Cu drag
Flavia
blackpanterro spune:
trebuie sa vedeti asta! e super!
http://www.boingboing.net/2010/03/02/ok-gos-rube-goldberg.html
mihutza11 spune:
multumim fetele de aprecieri! cate un la fiecare de la dansatoare!
Lai multumesc!
Adriana sunt ok.. acum imi caut job, daca bb2 nu s-a grabit macar sa fac ceva cu cariera, deocamdata.. ca o sa vina si bb2 candva..
Doamne ce ma bucur pt nepotica!!da Doamne sa fie bine cu restul!
apropo de ce va fi bebe.. ai incercat babismele alea cu acul si cu paine, sau ala cu ata si verigheta? eu la cine am testat pana acum s-au adeverit, inclusiv la ai mei etc..
Corina bafta cu casa!
Andreea parca pe masura ce creste Nick seamana mai mult cu tine!
Anamaria bv pt Loubutini.. eu nu prea pot sa port tocuri, ca si asa ca-s inalta.. si nici nu am unde momentan .. eu sunt genul mai pe balerini, dar imi place sa ma uit la pantofi, ca orice femeie, cred..
offf Oana! ce ghinion! sanatate Evei!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Carmenbr spune:
Pantero, bine ca nu e cancer! Uf, Doamne!
Oana, ce aiurea. Bine ca nu a ajuns la copci sau cusut, ca ramanea semn. Sper sa se vindece usor rana.
Ana-Maria, te invidiez. Nici eu nu pot sa port tocuri asa inalte, m-am dezobisnuit. Mama, $700 o pereche. Visez si eu la unii!
Corina, bafta cu casa.
Andreea, cum a fost sambata?
Fetelor, are vreuna testament? Mi s-a pus pata sa fac testament, mi-e groaza cand ma gandesc ca Eric va ramane in foster care in caz de ceva. Trebuie neaparat sa merg la avocat sau pot sa cumpar formularele de la Office Depot si doar sa le completez cu martori?! (asa mi-a zis tipa de la Office Depot).
sinzi_ana spune:
Fetelor, ce ar putea insemna niste pete maro ca niste pistrui dar mari cat o moneda de 1 cent pe sani, si sub brat??? Nu ma mananca, nu ma dor...
lai spune:
Adriana, ma bucur mult de vestile bune cu nepotica ta!
Squirrel, succes cu pregatirile, noi te asteptam
Mihaela, bafta cu jobul!
Andreea, foarte frumoase pozele - si voi, bineinteles Si eu sunt curioasa daca sunt din Utah sau din Oklahoma.
Oana, imi pare rau cu Eva
Ramona, multumesc. E alta, nu e asa de dramatica precum cea din poze, nu are nebunia aia de patio interior, dar e din aceeasi perioada si are elemente arhitecturale similare, de exemplu pereti de sticla/tranzitie smooth interior-exterior. In plus a fost in stare mai buna (desi si asta a necesitat si inca necesita mult de lucru - iti dai seama cealalta ), a fost considerabil mai ieftina, are o curte mult mai mare si mai frumoasa, piscina, e intr-un cartier care mie imi place mai mult.. si na, ne e draga, ca-i a noastra Acum avem program de lucrat la casa in fiecare weekend, de 'landscape-uit' la greu ca am luat in primire o gradina-jungla da' suntem multumiti si inca siderati de piata imobiliara din zona.
Lai
blackpanterro spune:
Multumesc mult fetele si noi suntem foarte bucurosi ca e bine Elena.
Lai si Corina, felicitari pt case! Sa le stapaniti sanatosi!