America (192)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Pentru ca suntem cele care insenineaza zilele barbatilor, desi ei se plang, dar numai pentru ca asa s-au obisnuit, pentru ca suntem cele care numai cand privim catre copiii nostri dam lumii mai multa frumusete,

Pentru ca suntem cele care gasesc timp in fiecare zi pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca desi ne mai plangem cateodata o luam de la cap in fiecare zi , mai puternice, mai hotarate,

Pentru ca sufletul nostru stie ce e iubirea, cum se daruie ea, si cum se primeste ea...

Pentru noi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de primavara sa ne aduca un omagiu LA MULTI ANI!

Cu ocazia zilei de 8 MARTIE urez tuturor fetelor inimoase de pe acest site, mamelor lor, bunicilor lor, fetelor lor, MULTA SANATATE SI TRADITIONALUL ”LA MULTI ANI !”

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

La multi de 8 Martie!
Sa iubiti si sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani de 8 Martie!

Clara bine ai venit! frumoasa povestea voastra!

Polux, Cami multumesc!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna ziua,

ma intereseaza pentru o prietena, la ce firme ati facut asigurarea de sanatate pentru parintii vostri cand vin in vizita. Si-au facut in Romania sau ati facut voi in USA, si daca ati avut nevoie de ele cat de bine s-au comportat.
Multumesc anticipat.

Cristina 38+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI,sa fim iubite,fericite,apreciate,pline de pofta de viata......caci minunate si extraordinare suntem...cu ocazia lui 8 MARTIE!.Eu o iau pe mami meu azi la restaurant....ce ma bucur ca e aici...sa ne sarbatorim impreuna.

POLUX...frumoase cuvinte.Multumim asemenea!!!
Andrada,am cautata si eu pe FB...si nu am vazut niciuna blonda...
CLARA, BUN VENIT intre noi
SAptamana asta am vacanta...asa ca dupa ce las pruncu la gradi..de la 9 la 12 stau la gym...dupa care ...citit pentru scoli...sau somnic d frumusete...pana la 5 cand iau puiutul inapoi acasa
Asig medicala,am luat pentru mama din Ro,de la INTERAMERICAN,....nu a fost costisitoare deloc,...ceva peste 200 de dolari per total pentru cele 6 luni,pentru 50 de mii in caz de nevoie.....deocamdata doamne multam nu am avut nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani de 8 Martie!!

Noi trei (Anamaria, Doris si eu) am petrecut grozav de bine, a fost asa un weekend relaxat si frumos si pe deasupra si insorit! Speram sa repetam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani fetele! O primavara plina de soare si miros de iarba verde va doresc!

Cristina asigurare gasesti si aici http://www.nriol.net/ , reviews f bune, am cunostinte care au folosit-o si mi-au recomandat-o, personal nu am experiente cu ei.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La Multi Ani de 8 Martie! (eu uit mereu e ziua asta).

Intru si eu sa zic, ca da, a fost un weekend superb! Si avioanele si vremea au cooperat (ajunseram mai devreme decit programat cu o juma de ora - caz neintilnit pina acum) Iar Lia si Doris sint absolut minunate!

Forte proaspete la munci azi.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani tuturor!
Bine ai venit Clara.
Am intrat doar sa-mi declar invidia pe gradina Sinzianei si pentru intilnirea fetelor in papusoi. Eu atit am avut de spus.
Andrada, incerc si eu din nou cu loboda ca am mai avut seminte, ma zgiiesc zilnic la locul ala si inca nu da nici un semn.
Nu stiu daca ati vazut asta, must see tv:
http://abc.go.com/shows/jamie-olivers-food-revolution
Sint mai multe segmente, keep watching.
Go Jamie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Clara Welcome

La multi ani fetelor si o primavara cu soare in suflet va doresc!

Fetele din lanul de porumb oricum va invidiam allready nu trebuie sa o mai si rubbed it in our face !

Ramona eu auzisem de emisiunea lui Jamie si mi-a placut idea. Abia astept sa o urmaresc!
Oscarurile le-ati vazut?
Mie tare mult mi-a placut showul facut de gazde LOL. Doi nebuni

Mergi la inceput