America (192)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Super-lia,sa iasa A la test!!!!Si eu am test la chimie in 2 ore...si normal ca ingras porcu tare de tot in ajun.Nu fac citire la prima vedere...doar ca nu am avut timp sa batucesc bine de tot informatia in neuronii mei ....asa cum mi-ar fi placut.Normal...si la mine....pretentii la un mare A...cat casa.tema am facut-o toata,la 200 si ceva de problemute,...la 4 capitole,...o terminai ieri sera....sper ca nu o facut digeaba....ma gandesc ca s-o prins ceva de capsorul meu cel delicat

...care prinde repede si uita ....aproape la fel de repede.
Irina,nu te simti chiar asa de vinovata,te rog!!!!sa invete dragutele sa fie mai atente la ceea ce le rogi...caci pana una alta tu le platesti pe ele si ....e vorba de sanatatea copilului tau....care nu poate inca sa ceara singur"imbracati--ma va rog" inainte de a-l scoate la aer.Si eu am patit dintr-astea....si ....la fel am simtit cum imi creste tensiunea instantaneu...copilul tusea rau de tot,era pe antibiotic...si ele mi-l scoteau afara in tricou...si geaca statea bine mersi agatata in cui,caci de aiai o dusesem eu acolo...In fine,sanatate pruncului...si sa nu te simti vinovata cand i lasi pe ceilalti sa stie ca nu poti tolera neglijenta.stiu...mi s-a mai spus....ma comport ca si cum numai copilul meu exista sau conteaza....dar pentru mine asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

quackro, daca juniorii nu au si cetatenie romana, va trebui sa ceri viza de sedere pentru ei. suna la un consulat romanesc de aici si cere mai multe detalii, cred ca poti solicita viza chiar de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu nu m-am certat cu invatatoarele niciodata. Ori l-am mutat ori am discutat/negociat/bribed verbal sau altfel etc. Mi-a fost frica sa il las singur cu o femeie careia tocmai i-am ciufulit creierii. Surorile mele (invatatoare) spun ca nu conteaza, ca invatatorul face distinctia...dar daca nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, de aia am si zis ca ma simt prost (dar nu de teama ca nu i-ar mai da atentie sau altceva, ele sunt niste dulci, dar cam aiurite si oricum il vad tot timpul pe webcam si as putea sa fac diferenta), am reactionat cam nasol, dar puii mei, am nervii facuti prastie, eu il indop cu antibiotice ca si cand ii dau bomboane (e a cincea tura de antibiotic in 2 luni) si ele uita de la mana pana la gura, nu e ca si cand le-am cerut cine stie ce .

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, e rusinos da' sanatos : du o cutie de ciocolata cu un "note din partea lui Aidan" de genu "multumesc ca aveti grija de mine" bla...bla...Si sa vezi apoi ce casca urechile cand le rogi cate ceva, si nu mai uita deloc

Buflea, felicitari lui Alex!!!! Asa e...cand sunt mici, imediat prind miscarea...Si noi cand am fost la ski, David era pe partia cea mai grea si ne facea cu mana din telescaun si eu cu fundu rupt pe partia aia cea mai incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cam asa cum zice sinzi. Stiu cum e cind iti sar nervii. Eu mor cind imi da sfaturi invatatoarea, wtf, tu invata-l integrale pe contur si lasa-ma pe mine sa il fac mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Azi avem o sarbatorita!!!!

La multi ani Mirela!!!! (care e aici langa mine, si care tre sa studieze... ca mine de altfel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Mirela! sanatate si tot ce iti doresti!

Sa aveti o primavara minunata si senina!

Adriana off bietul pui mic cate are de tras!
Miere sanatate lui Aidan!

cu intorsul in RO: nici eu nu m-as intoarce.. poate pe undeva prin Euorpa da, ca sa fiu mai aproape de ai mei, ca de ei duc lipsa mereu si mai ales de sarbatori.. mereu e mai greu de sarbatori cu dorul.. dar ne calim, ce sa facem..

Edit: in loc de martisor, va facem www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a77fb42b9f0ad09e7c1e91&skin_id=701" target="_blank">un dans
si cateva poze din ultima vreme..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI......da azi am mai adaugat un an la "buchetul vietii"...imbatranesc,ce mai...si altii mai tineri de langa mine se distreaza pe seama asta...

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani Mirela! Sa sarbatoresti frumos si sa te bucuri de cei dragi!

Nu v-am zis ca fi-miu are doua "pretene" la gradi, doua blonde, indraznete si dezghetate foc, in prima zi cand l-am dus, una dintre ele a venit imediat la el si l-a impuns cu degetul, iar cealalta l-a mangaiat pe cap. La pranz il aseaza educatoarele intre ele si el le fura mancarea din farfurii:)))

Mai Mihuta, e fenomenala Andra ta, de cate ori o vad dansand ma minunez, mai ales cand imi aduc aminte cati ani are!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput