America (192)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

n-am vazut loboda

n-o iesit...
si din restu...doar o urzica....

Sinzi , Radu si David psihologul
www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

E buna si urzica aia daca te supara Radu:)

Imi plac trandafirii, ciudat cand ii vad taiati in magazin nu ii suport, dar asa imbobociti in gradina ii ador.

Aidan e bine, nu se mai aude nimic la plamani si urechile sunt ok.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Radu nu ma supara...hihi...si soacra pleca......ca ce as mai pune urzicile pe ea!!!!

Irina, vesti bune despre Aidan!!! Luni cu forte noi la gradi!!!!

http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/4410889569/
Va delectez cu desenele lui David

http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/4410902405/
si cateva din West Palm Beach (de fapt Jupiter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna vorbaretelor.

Super Lia Brava si la mai mare...fata desteapta tare singura cu domnul "fat". Lia eu am pus-o pe maica-mea la "handicapati", si nu a avut nevoie de nimic, ca sa comunice. O luau cu carutul de la avion, o duceau la avion, si ti-o aduceau afara...etc. Uff ce te invidiez cu intalneala cu Lili-ka. Uite in Chicago sunt atatea fete si eu nu m-am intalnit cu nici una. Hmmm, poate par si eu scortoasa ca Andrada.

Apropo Andrada mie nu-mi pari deloc scortoasa...doar titulatura de moderator ma speria la inceput cand te citeam.

Delia bine macar ca e RudY bine. Brr cred ca ai inlemnit. Si pe mine m-au sunat de la gradi saptamana trecuta...ca o doare pe fiica-mea burta si sa vin sa o iau. Mey dar daca te doare burta nu poti sta la scoala?

Andreea de Pupi, hai capul sus, ca va prinde din urma. Lucreaza cu el acasa un pic ceva jocuri cu literele...nu arid, asa ca plictisesti copilul. Si nu cred ca lasa astea repetenti la kinder, ca doar fac de multe ori inscrieri in clasa 1.

Si sincer pe mine ma batea gandul sa o mai tin odata in kinder, doar ca sigur se plictiseste, ca ea deja speluieste foarte bine, citeste cursiv carticele...si ticere a inceput sa rada cand i-am zis de repetat kinderul...ca a spus ca in afara de vorbit prea mult uneori (cam o data pe saptamana) Adela e la super peste tot. Carmen deci nu numai baietei sunt vorbareti. A mea cred ca este si din plictiseala.

Apropo v-am spus ca de mai bine de o juma de an Adela face Sudoku, si-i place.

Carmen si noi tot starfall-ul il foflosim, tare educativ este. Mey te sun ca disperata si nu dau de tine. Suna-ma cand citesti mesajul te rog...ca vreau sa schimb data de plecare pe 28-29 si sa stiu poate mergem cu acelasi avion.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Andrada, vreau si eu poze cu tine, cu countertopu' si cu Miguelito

Andreea, pupici lui Philip.

Sectiunea din porumb, vrem update-uri live

Azi e ziua cea mare, comandam salteaua

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buflea m-ai distrat cu "good job, nice shit".

Si tu miericica cu CRAP school si Tits. Stii tu ce stii.

Hilde sigur ca veti avea ce vedea la 2 luni...ca un ursulet in miniatura.

Sinzi ce fericire pe tine tot timpul anului cald frumos, nu haine groase, nu tremurat...ce mi-ar place si mie, ca iarna tare ma deprima sa stau inchisa in casa. Numai ca nu as mai lua-o de la inceput cu gasit job, castigat pozitia prin valoare, apoi tenure, etc.

Gata v-am lasat. La noi e primavara, sunt deja 6 grade, e soare si noi mergem la karate acum.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Fetele, sint pe facebook scortoasa si diafana (Andrada Popescu aia blonda)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

LOL Esti super dulce Io nu mi te-am imaginat scortoasa, da' nici asa dulce

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am aflat azi de ce incurctura cu analizele nepoatei, o asistenta neatenta a pus eticheta cu numele ei pe mostra de sange a pacientei de dinainte, o fetita cu leucemie.In loc sa ii anunte imediat insa au asteptat sa treaca 48 de ore si abia apoi au recunoscut greseala.
Operatia cu stem cells va fi in 4-6 saptamani! Sper din suflet sa ii dea sansa sa umble!

Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Adriana probabil ca au reptetat testele ca sa fie siguri, oricum e foarte grav ce s-a intamplat, dar bine ca au descoperit greseala.

Andrada vezi ce am starnit? Ma alatur si eu grupului care spune ca esti dulce. Diafana de fapt asta se vroia a insemna, numa' ca eram grabita si nu am gasit cuvantul potrivit. Dar acum vrem sa vedem mai multe poze, nu poti pune una cu Miguelito pe fb?

Mergi la inceput

Sinzi, catfight? LOL nu mi-a venit a crede ochilor ce am citit, vreau amanunte, suna-ma:))

Mergi la inceput