America (192)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Anamaria, I'm playing hard to get

Aha...m-am prins...tu vrei lugu-lugu nu wham-bam!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:

Anamaria

finally somebody gets me!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:

Anamaria

finally somebody gets me!!!!!!!!

Deci: candlelight, Sinatra si orhidee (trandafirii sint prea traditionali)...sint pe aproape?

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andrada, te gasisem:)) da cu poza aia asa de mica...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andrada, da' de ce la Info scrie ca esti Male, ai? Super blonda din poza

Anamaria, tot cu conturile baietilor esti? Fa-ti si tu, separat, ca mi-e rusine sa scriu indiscretii pe contul juniorului.

Oana 31+sapt si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

Andrada, da' de ce la Info scrie ca esti Male, ai? Super blonda din poza

Anamaria, tot cu conturile baietilor esti? Fa-ti si tu, separat, ca mi-e rusine sa scriu indiscretii pe contul juniorului.

Oana 31+sapt si Eva (29 iunie 2005)

Da, tot "troll" sint pe numele lor...nu stiu daca-mi fac cont. Sincer nu prea ma atrage deloc. Aici sint destul de expusa...acolo mi s-ar parea si mai mult.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ramona, ai auzit cumva ceva de un asa-zis atac la aeroportul din dallas ieri? soacra pleaca sambata de acolo si e ingrijorata, a sunat-o azi sotul sa-i spuna ca a vazut el nu's ce la stiri. dau pe google dar fara succes...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am gasit, never mind. de fapt nu fuse nici un atac ci o tanti nebuna a vrut sa dea buzna peste pilot care a alertat turnul de control si astia au trimis doua avioane militare britanice la aeroportul din londra. au arestat-o, inca nu se stiu detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lili_Ka, noi nu avem prieteni nemti numai daca sunt mixed si locuiesc in cartierul nostru care e predominant american. E tare haios, nemtii cred ca americanii nu vor sa socializeze, si americanii invers. Eu nu stiu limba si nici nu imi place deloc si de aceea nu ma incumet mai departe de prietenii americani care sunt oameni super doar ca pleaca mereu cand roteaza cu ordine.

Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Carmenbr: inlegatura cu testamentul, noi l-am facut foarte ieftin, ca asa e romanul, ne-am inscris la prepaidlegal service , daca vrei iti dau nr. unui roman de treaba care iti explica tot, si in pachetul lor de servicii legale pe baza de abonament lunar au si testament free, daca nu mai vrei sa bebeficiezi de serviciile lor, cancelezi, adica nu mai platesti abonamentul de 25 usd, parca, nu mai tin minte exact suma, era sub 30. dar ramii cu testamentul facut. noi ne-am luat masuri de precautie din cauza femeii Gabiela Parasca care a fost omorita de sot, acela s-a sinucis si copii i-au dat fratelui sotului desi nu ii cunostea, nu avea treaba cu ei, bunicii erau in America, dar nu aveau cetatenie, veneau sa ajute cu viza de turist, o adevarata tragedie pt bunici, nu au putut lua copii fiindca copii erau cetateni americani.
testamentul e facut de avocati, ii poti consulta in cadrul abonamentului astuia, a citeva zeci de ora de consultanta inclusa.

cine are un small bussines e super serviciul ca te ajuta in probleme legale fara sa platesti onorariul unui avocat desi benficiezi e consultanta unui birou de avocatura.

noi am lasat la bunici in Romania si trebuie sa metionezi pe cineva care sa ii duca copii in Romania si sa ii predea acolo la bunici in cazul nostru, ca s anu stea in foster homes pt la definitivarea procesului de stabilire a partilor in drept sa preia tutela copiilor. noi asa am facut, nu avem rude aici decit de departe, nu am vrea sa stea copii cu straini ci sa pleca rapid in Romania daca ceva se intimpla cu noi si dam coltu. mai bine sa fii pregati decit sa ii porti prin diferite case.

revin

Mergi la inceput