America (192)
Raspunsuri - Pagina 10
lexi spune:
Ramona, pai daca puneti de-o intalnire prin centru, v-as ierta ca nu ne invitati si pe noi sa mancam porumb fiert, da' daca nici poze nu prindem...
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lexi dezlegarea cand te-ntorci din papusoi sau can' te-ntorci de la lanci? io votez cu ruxij, daca se face vreo lista cu propuneri. |
Tu votezi cu Ruxij ca nevasta sau amanata ? Sau vrei la pensiunea ei din porumbul Indian ?
Bai Ramona, tu ce stii ? Nu mai poate omul sa comita un adulter ca stie toata comunitatea ..Damn !!!
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lexi Ramona, pai daca puneti de-o intalnire prin centru, v-as ierta ca nu ne invitati si pe noi sa mancam porumb fiert, da' daca nici poze nu prindem... |
Nu-s implicata, chibitez de pe margine.
Carmenbr spune:
Doris, tine gura mica si nu striga de adulter, ca stii tu...ti se intoarce cand ti-e lumea mai draga si striga lumea dupa tine!
Sa mai spun cat va invidiez?!
Las ca-mi vine si mie randul!
miereamara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
Nu-s implicata, chibitez de pe margine. Lume multa, oameni putini |
Si io, si io...in loc sa muncesc:)) am tocit Fcinciu'!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
buflea spune:
Nebunaticelor, vreti si voi la adulter ? ...
Sa va dau adresa tufei de porumb unde o sa ne tavalim ? ... ah ! dar nu stiu daca mai e loc, deja suntem o bruneta, o blonda si o roscata ... ce sacrificii sunteti dispuse sa faceti ?
Andrada spune:
Pina nu uit, sinzi, marimile englezesti sint cu 4 mai mici ca alea americane. Daca esti 2 in America in UK esti 6, 4US=8UK, 6US=10UK etc
ocebine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
Nu-s implicata, chibitez de pe margine. Lume multa, oameni putini |
Ramona, voyeur???
Hmmm...numa nebunii pe aici...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."