Dr. Pruna Silviu- Municipal, pareri!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marutzu

olina te intrebasem pt ca eu chiar lucrez cu amandoi la municipal si chiar ma interesa pt ca nu am auzit macar odata ceva naspa mai ales de ea care e asa de cumintica si la locul ei...imi pare rau daca te a deranjat intrebarea
nu m-a deranjat dar nu am raspuns pentru ca nu are importanta

Xio, nu suntem la tribunal aici iar despre dr. respectiva nu am vrut si nu am sa spun tot ce stiu - chiar daca stiu destule din motive de conjuctura - cu sau fara cunostinte medicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

off topic, Marutzu unde lucrezi cu ei doi? Pe ce sectie?

Si eu lucrez tot pe OG, et 5.

Si pt Olina, daca erau neseriosi si aiuriti, clar ca NU ma dadeam pe mana lor...logic, nu? Aveam de unde alege...

Si dovada nasterii cu ei:
http://nico.stfp.net/20080414....din pacate colega mea care a facut pozele nu s-a gandit sa ii pozeze si pe ei, dar credeti-ma pe cuvant.

Mergi la inceput

Revenind la cele scrise de Olina:

1: daca iti facea injectii regulate cu ceva care provoaca alergii, CUM ai reactionat? ai dus alergia luni in sir fara nici o manifestare??hmmm...interesant ca reactionezi bine la contactul cu alergenul( mai ales pe cale injectabila) fara sa faci soc anafilactic....

2:CITEZ" ca sa nu mai spun ca s-a bagat peste tratamentul lui numai pentru ca era o disputa intre ei doi care nu avea nici o legatura cu pacientii si cu probitatea profesionala"...

Eu sunt de 11 ani in spital, ii cunosc f bine si NEVER-EVER nu i-am auzit certandu-se pe ceva, evident ca or face-o acasa pe subiecte diverse, dar in clinica, niciodata nu i-am auzit macar contracarandu-se...si sunt convinsa ca nimeni nu face "teatru" d-asta de fata cu pacientele.....

Cat despre "probitate profesionala"....nu stiu ce-i aia....

Eu merg in continuare pe mana dumnealor si faptul ca zilnic vin paciente la dumnealor prin recomandari, imi intareste convingerile cum ca-s niste OAMENI minunati, niste medici iscusiti si de incredere.

PLS: nu suntem la Tribunal, asa e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

waw...nico ce mica e lumea! sunt de la sala de ceza et 4 am nascut am stat acasa 2 ani si am inceput pe 25 svv dar acu suntem la sala et 5. te stiu pe tine, ai nascut un baietel si mai aveai o fetita. o luna sunt pe sectie ca deh suntem prea multe si o sa se imbogateasca spitalul cu banii din sporul meu de sala. andreea sunt eu ma stii si tu. daca nu dupa nume din vedere sigur

Mergi la inceput

si nu mai esti blonda, acu am savurat si pozele. eu din lene nu am apukat inca sa pun poze dar....cu rabdare....

Mergi la inceput

Andreea creatza, slabutza si inaltuta, cumva??
Ok, ne vedem pe sectie, eu sunt pe 2 iulie de noapte, LA2.
Hmmm...ce mica e lumea

Mergi la inceput

yeap. kiar eu...pe 2 sunt de zi. da tot ne intalnim noi cumva

Mergi la inceput