Abuzul de putere al unui moderator
Marius, revin dupa 2 zile, fiindca sunt inca indignata de excesul tau de zel de a-mi inchide subiectul si de a rupe din el postari pt a redeschide dupa bunul tau plac un nou capitol. Dovedeai ca esti impartial doar daca ma anuntai ca am depasit 20 de pagini si sa deschid un alt capitol.
Te rog insistent sa stergi simulacrul de al doilea capitol si sa imi dai posibilitatea sa redeschid eu altul, asa cum doresc. Este subiectul meu si nimeni, nici macar un moderator, nu ar trebui sa aiba dreptul sa ciunteasca un topic dupa cum are chef sau simpatie/antipatie fata de initiator.
Sunt topice care au ajuns la 63 de pagini si nu s-a gandit nimeni sa le ciunteasca si sa aloce altcuiva subiectul respectiv.
Nu iti trimit pm, deoarece vreau sa fie clara pozitia mea in privinta acestui abuz / exces de zel, care ma insulta de-a dreptul.
Ai fost atat de nerabdator sa ii arati noului moderator mamagiuliei cine-i seful, incat dupa ce "si-a permis" sa inchida subiectul torei si sa-l anexeze la subiectul meu, mi l-ai inchis si l-ai ciuntit dupa bunul plac.
Sper ca pe viitor, sa nu mai "beneficiez" de exercitiul tau de putere, gen : " Fac asta pt ca pot si ma distreaza. "
Acest mesaj il scrisesem la subiectul de la sub forumul Scoli...., dar a fost sters, impreuna cu alte cateva, care erau "off topic".
Mi-am copiat mesajul in Word, deoarece ma asteptam la asemenea reactie, si l-am postat aici.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Raspunsuri
marius spune:
Va rog sa cititi:
- Regulamentul de utilizare al acestui forum in special pct 12 si 18
precum si:
Disclaimer-ul.
Nu exista "subiectul meu" nu a existat niciodata. Exista subiecte initiate de un utilizator, continuate sau nu de alti utilizatori. Dreptul de administrare informationala apartine INTEGRAL si EXCLUSIV www.desprecopii.com prin ADMINISTRATORI sau MODERATORI conform deciziilor interne.
Intrucat desi am explicat aspectul tehnic al splitarii unui topic, desi si alti utilizatori au inteles fara a avea nimic de obiectat si aceasta fiind solutia tehnica adoptata de www.desprecopii.com, intrucat am precizat ca postarea mesajelor off topic vor fi sterse fara o alta mentiune si intrucat desi informata continuati sa agresati verbal, ma vad pus in situatia de a va atentiona pentru ultima data, inainte de acordarea unui avertisment conform aceluiasi regulament de utilizare care este OBLIGATORIU in a fi respectat de toti utilizatorii. Daca insa prin atentionare va continua mentinerea unei pozitii neconforme probabil vor urma alte sanctiuni.
Nota:
acum am observat ca deja aveti inca un avertisment primit pentru acelasi gen de depasiri ale cadrului de utilizare ceea de denota cu atat mai mult ca nu este deloc in regula. Pentru ca este vorba de a doua avertizare primita de la doi moderatori (nu ca ar avea importanta acest aspect), va informez ca la urmatoarea abatere contul dvs va fi suspendat.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa