LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

carmenada sa va fie de bine intarcarea. ati intrat intr-o alta etapa.

legat de concediu: spune-i sotului ca se pot face concedii frumoase chiar si cu copilul. mai ales daca e mic. noi am fost in creta cu andrei cand avea 1 an si jumatate si a fost super. mai dormea seara in carucior, si noi stateam la terasa. am inchiriat o masina si am vizitat diverse locuri. e drept, ca daca am fi fost singuri am fi vizitat mai mult.
acum nu cred ca m-as mai simti atat de bine cu copii in concediu, pt ca andrei incepe sa semene cu "denis pericol public".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

THEODOR
LA MULTI ANI BAIATUL MEU. SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!!
IN URMA CU 5 ANI AM PRIMIT CEL MAI FRUMOS MARTISOR DIN LUME PE CARE ACUM IL SERBAM AN DE AN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

noi suntem iara bolnavi
adica dani a inceput saptam trecuta cu tuse , muci- diagnostic sinuzita- decare sincer ma cam indoiesc
dar mai vedem azi
de ieri si Julia a inceput cu tusea si harait tare, si ea a facut si febra
asa ca azi iara mergem la dr- nu am fost demult- de joi

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Multa sanatate! Sper sa vina mai repede caldura si astfel va fi mai bine si pt. voi

Mergi la inceput

NIKO felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Hola tufietili (ca la Moldova)
Am o problema. Cu capu' probabil, da se stie ca astea-s cele mai grele.
Pe 16 mai e ACDC la Bucuresti. Sotul si-a luat bilet.
Eu inca alaptez. Initial am zis pina la un an, apoi din niste motive (importante pentru viata de cuplu dar pe care nu le pot discuta pe forum) mi-am luat un fel de angajament fata de sot ca la 1 an intarc. Acum recunosc ca sotul nu ma preseaza in nici un fel sa "ma tin de cuvint", dar eu simt ca e important pentru noi.
Un argument in plus pt intarcare era ca din toamna ma duc la job.

Acu am citit pe forum de intarcat si crese...si am aflat ca:
-exista femei care continua cu alaptatul seara si dimineata
- mamele zic ca laptele ajuta mult in perioada multelor viroze facute la intrarea in colectivitate

In plus, Ilinca nu da nici un semn ca ar avea vreo intentie de a renunta la sin. Laptele praf nu ii place. Lapte de vaca inca nu am incercat in cantitati...normale...adica mai folosesc la gatit daca ramin fara lapte praf, sau ii mai fac cu cereale dimineata, dar ea papa cite 100g la o masa, deci...Iar in oras am vazut lapte praf si pentru copii peste 2 ani, deci nu imi dau seama cit de ok ar fi sa o las doar cu lapte de vaca...

P escurt, nu ma pot hotari. Ma simt vinovata de parca factorul declansator al dorintei de a o intarca ar fi un concert idiot; adevarul este, daca e sa fiu sincera cu mine, ca as avea si eu nevoie de un pic de libertate. Pe de alta parte, ce libertate imi trebuie, ca oricum nu am cu cine o lasa pe Ilinca decit in cazuri extra exceptionale, cu mama mea... Adica oricum nu am cum sa stau despartita de ea nu stiu cit timp, sa zic ca faptul ca o alaptez ma conditioneaza. Iar cazuri ca acest concert, la care nu pot sa o iau cu noi pentru ca efectiv nu am cu cine sa o las in Bucuresti cit tine concertul, sint extreeeeeem de rare; e prima oara de fapt cind apare asa ceva...
Pe de alta parte, ma gindesc ca oricum ar trebui ca alaptatul sa fie substantial rarit (macar, daca nu intrerupt de tot) pina la cresa, ca nu pot sa ma duc la job cu sini plini cu lapte...din motive de lipsa de intimitate pentru remediat problema si de studenti carora le predau.

Nu stiu, ma simt vinovata fata de copil ca vreau sa il intarc, fata de sot ca i-am promis, fata de mine ca nu-s in stare sa iau o decizie... Plus ca la capitolul concerte (rock) eu oricum am un fel de slabiciune mare...adica nu ca n-am ratat nici un concert de-asta in tara, dar am fugit amindoi la Milano la un festival rock si metal ca sa il ascultam live pe Ozzy Osbourne...adica sintem trilulilu pe tema asta...

Heeeelp...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Eu as face asa: as incepe prin reducerea sentimentul triplu de vinovatie: as renegocia cu sotul termenul de 1 an - pana la 1 an jumate .... apoi as incepe intarcarea .. treptat ...pana in septembrie ai timp sa o gasesti o alternativa multumitoare la laptele tau si sa scoti usor din mesele Ilincai, asa incat sa nu suferi nici tu nici copilul. In privinta concertului ma gandesc daca o iei cu tine, fetele din bucuresti nu te pot ajuta? eu stiu ...sa iti recomande pe cineva de incredere sa stea cu Ilinca pe durata concertului? Cred ca asta ar fi cea mai buna solutie pentru toti trei.
Mai ai si solutia intarcatului brusc dar atunci o sa te simti foarte vinovata fata de Ilinca pentru ca inteleg ca ea inca nu este pregatita. In plus este posibil sa-ti fie rau fizic... Eu am luat Dostinex si nu mi-a fost prea bine am fost ametita, m-a durut capul si am avut avut niste simptome gastrointestinale destul de puternice. Cu sanii am fost ok dar oricum eu mai produceau doar pentru o masa si aia... de fotomodel....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

carmenada sa va fie de bine intarcarea. ati intrat intr-o alta etapa.

legat de concediu: spune-i sotului ca se pot face concedii frumoase chiar si cu copilul. mai ales daca e mic. noi am fost in creta cu andrei cand avea 1 an si jumatate si a fost super. mai dormea seara in carucior, si noi stateam la terasa. am inchiriat o masina si am vizitat diverse locuri. e drept, ca daca am fi fost singuri am fi vizitat mai mult.
acum nu cred ca m-as mai simti atat de bine cu copii in concediu, pt ca andrei incepe sa semene cu "denis pericol public".

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Iti multumesc mult!
Cu concediul la noi este o alta discutie, avem in plan vacante cu Ina ...dar... genul de vacante pe care le avem noi inainte si dupa care tanjeste sotul, sunt imposibile cu copil- cel putin pana pe la 5 ani cand intelege si eventul poate incerca sa faca aceleasi activitati cu noi. Problema este ca eu una as renunta si as merge doar acolo unde pot lua si copilul dar, sotul vrea sa negocieze macar o iesire de 10 zile fara Ina... si chiar nu stiu daca pot sa-i ofer asta... pe de alta parte stiu ca l-as priva de niste activitati care chiar il fac fericit ... ma rog o sa vad eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANI THEODOR!!!! Asta da martisor

Shasa uite un buchet de flori pentru tine Esti o super mamica!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

THEODOR
LA MULTI ANI BAIATUL MEU. SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!!
IN URMA CU 5 ANI AM PRIMIT CEL MAI FRUMOS MARTISOR DIN LUME PE CARE ACUM IL SERBAM AN DE AN

IRITEOPETRU
New Life Is Born

LA MULTI ANI THEODOR sa fii sanatos alaturi de familia ta si sa aduci multe bucurii parintilor.

Si un buchet de pentru mami.

Mergi la inceput

OLGA, CARMEN va multumesc din suflet! Nici nu stiu cand s-a facut de 5 anisori
DYANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani Theo, martisor de Shasa!! Sa cresti mare si sanatos, ca frumos si destept deja esti si sa fiti fericiti cu totii!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput