LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**
Raspunsuri - Pagina 14
Nikoleta20 spune:
hello,
cu mare placere v-am oferit martisorul...daca mai e si comestibil,cum zice mireal,atunci....
sunt foarte si foarte in acelasi timp...sa va zic si de ce...
vestea proasta e ca maine la ora 12 suntem programati la vaccin,caci pe 3 lipseste dr,si a decis sa ne cheme maine...asa k maine...o sa simta ceva durere puiul meu...vestea si mai proasta este ca eu nici macar nu voi fi langa el...va merge mama cu el caci eu voi fi la....SERVICI
M-a sunat in acesta seara Directorul si m-a intrebat daca pot incepe de maine programul(cu saptamana de proba),evident ca nu as fi putut sa il refuz...
asta e...multumesc lui k m-a sunat si sper sa ma si angajeze definitiv,imi voi da toata silinta,promit.
Sa va zic ca de fapt miercuri,pe 3 trebuia sa ma sune sa imi dea raspunsul?m-a sunat pe 1 sa ma duc pe 2...inseamna k ii place de mine
pisigri spune:
Hola tufietili (ca la Moldova)
Am o problema. Cu capu' probabil, da se stie ca astea-s cele mai grele.
Pe 16 mai e ACDC la Bucuresti. Sotul si-a luat bilet.
Eu inca alaptez. Initial am zis pina la un an, apoi din niste motive (importante pentru viata de cuplu dar pe care nu le pot discuta pe forum) mi-am luat un fel de angajament fata de sot ca la 1 an intarc. Acum recunosc ca sotul nu ma preseaza in nici un fel sa "ma tin de cuvint", dar eu simt ca e important pentru noi.
Un argument in plus pt intarcare era ca din toamna ma duc la job.
Acu am citit pe forum de intarcat si crese...si am aflat ca:
-exista femei care continua cu alaptatul seara si dimineata
- mamele zic ca laptele ajuta mult in perioada multelor viroze facute la intrarea in colectivitate
In plus, Ilinca nu da nici un semn ca ar avea vreo intentie de a renunta la sin. Laptele praf nu ii place. Lapte de vaca inca nu am incercat in cantitati...normale...adica mai folosesc la gatit daca ramin fara lapte praf, sau ii mai fac cu cereale dimineata, dar ea papa cite 100g la o masa, deci...Iar in oras am vazut lapte praf si pentru copii peste 2 ani, deci nu imi dau seama cit de ok ar fi sa o las doar cu lapte de vaca...
P escurt, nu ma pot hotari. Ma simt vinovata de parca factorul declansator al dorintei de a o intarca ar fi un concert idiot; adevarul este, daca e sa fiu sincera cu mine, ca as avea si eu nevoie de un pic de libertate. Pe de alta parte, ce libertate imi trebuie, ca oricum nu am cu cine o lasa pe Ilinca decit in cazuri extra exceptionale, cu mama mea... Adica oricum nu am cum sa stau despartita de ea nu stiu cit timp, sa zic ca faptul ca o alaptez ma conditioneaza. Iar cazuri ca acest concert, la care nu pot sa o iau cu noi pentru ca efectiv nu am cu cine sa o las in Bucuresti cit tine concertul, sint extreeeeeem de rare; e prima oara de fapt cind apare asa ceva...
Pe de alta parte, ma gindesc ca oricum ar trebui ca alaptatul sa fie substantial rarit (macar, daca nu intrerupt de tot) pina la cresa, ca nu pot sa ma duc la job cu sini plini cu lapte...din motive de lipsa de intimitate pentru remediat problema si de studenti carora le predau.
Nu stiu, ma simt vinovata fata de copil ca vreau sa il intarc, fata de sot ca i-am promis, fata de mine ca nu-s in stare sa iau o decizie... Plus ca la capitolul concerte (rock) eu oricum am un fel de slabiciune mare...adica nu ca n-am ratat nici un concert de-asta in tara, dar am fugit amindoi la Milano la un festival rock si metal ca sa il ascultam live pe Ozzy Osbourne...adica sintem trilulilu pe tema asta...
Heeeelp...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Hola tufietili (ca la Moldova) Am o problema. Cu capu' probabil, da se stie ca astea-s cele mai grele. Pe 16 mai e ACDC la Bucuresti. Sotul si-a luat bilet. Eu inca alaptez. Initial am zis pina la un an, apoi din niste motive (importante pentru viata de cuplu dar pe care nu le pot discuta pe forum) mi-am luat un fel de angajament fata de sot ca la 1 an intarc. Acum recunosc ca sotul nu ma preseaza in nici un fel sa "ma tin de cuvint", dar eu simt ca e important pentru noi. Un argument in plus pt intarcare era ca din toamna ma duc la job. Acu am citit pe forum de intarcat si crese...si am aflat ca: -exista femei care continua cu alaptatul seara si dimineata - mamele zic ca laptele ajuta mult in perioada multelor viroze facute la intrarea in colectivitate In plus, Ilinca nu da nici un semn ca ar avea vreo intentie de a renunta la sin. Laptele praf nu ii place. Lapte de vaca inca nu am incercat in cantitati...normale...adica mai folosesc la gatit daca ramin fara lapte praf, sau ii mai fac cu cereale dimineata, dar ea papa cite 100g la o masa, deci...Iar in oras am vazut lapte praf si pentru copii peste 2 ani, deci nu imi dau seama cit de ok ar fi sa o las doar cu lapte de vaca... P escurt, nu ma pot hotari. Ma simt vinovata de parca factorul declansator al dorintei de a o intarca ar fi un concert idiot; adevarul este, daca e sa fiu sincera cu mine, ca as avea si eu nevoie de un pic de libertate. Pe de alta parte, ce libertate imi trebuie, ca oricum nu am cu cine o lasa pe Ilinca decit in cazuri extra exceptionale, cu mama mea... Adica oricum nu am cum sa stau despartita de ea nu stiu cit timp, sa zic ca faptul ca o alaptez ma conditioneaza. Iar cazuri ca acest concert, la care nu pot sa o iau cu noi pentru ca efectiv nu am cu cine sa o las in Bucuresti cit tine concertul, sint extreeeeeem de rare; e prima oara de fapt cind apare asa ceva... Pe de alta parte, ma gindesc ca oricum ar trebui ca alaptatul sa fie substantial rarit (macar, daca nu intrerupt de tot) pina la cresa, ca nu pot sa ma duc la job cu sini plini cu lapte...din motive de lipsa de intimitate pentru remediat problema si de studenti carora le predau. Nu stiu, ma simt vinovata fata de copil ca vreau sa il intarc, fata de sot ca i-am promis, fata de mine ca nu-s in stare sa iau o decizie... Plus ca la capitolul concerte (rock) eu oricum am un fel de slabiciune mare...adica nu ca n-am ratat nici un concert de-asta in tara, dar am fugit amindoi la Milano la un festival rock si metal ca sa il ascultam live pe Ozzy Osbourne...adica sintem trilulilu pe tema asta... Heeeelp... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Mai amana putin. Doar nu poti sa o intarci brusc. Acum o luna dopua in plus n-o fi foc. Eu zic sa te decizi atunci mai aproape de concert. Eventual dupa Paste mai faci o recapitulare.
Nikoleta20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Nikoleta, felicitari si...sa fie cu noroc! |
mersi.
app,sa stii k rasul lui Vladimirescu este contagios...azi lasasem pagina i bara deschisa chiar unde era pus likul cu el in leagan...si cand intru in camera il surprind pe M.hlizindu-se la monitor
pisigri...din pacate nu prea am cum sa te sfatuiesc in problema ta,insa ceea ce stiu este k trebuie treptat sa ii raresti mesele...pentru a o putea intarca pana in toamna,poate chiar mai devreme...pentru k nu stiu cat va fi de usor pt ea sa stea separata de tine chiar si cateva ore,imediat dupa intarcare...poate percepe intarcarea ca pe o ruptura de tine...nush...insa eu cred k un an este suficient pt alaptare...ce este dupa un an,cred k este alint si (poate sau sigur) vitamine,anticorpi...daca poti alapta cat mai mult,f bine...dar daca nu... nu cred k e un capat de tara
Ilinca ce o face oare,mie imi e tare dor de ea,desi nu lipseste de f mult timp,insa cred k ii e foarte greu in aceste zile...si eu am trecut prin asa ceva in vara trecuta,dar s-a intamplat instantaneu(in cateva ore mi-a murit o catelusa pe care o iubeam tare mult,o am si aici in pose la albumul de la nume...a murit sfasiata de un rotwailler)...mi-afost mie tare greu...dar ei,care practic asteapta momentul marii despartiri.un si o pt ea si pt Manu
m_monique spune:
pisigri eu care am intarcat odata, si sunt aproape sa o fac si a doua oara, iti spun ca nu e un capat de tara intarcarea. e o etapa normala din viata.
trebuie sa fi tu hotarata. si sa incepi sa parcurgi cateva etape, astfel incat sa ajungi la alaptat doar dimineata si seara. daca vrei sa detaliem subiectul, vorbim pe privat. am mai povestit odata cum l-am intarcat pe andrei, si mi-am luat-o.
pt cele care nu stiu, cu andrei procedura de intarcare a durat aproape 4 luni, ca nu m-am grabit deloc, iar el a ajuns sa se intarce singur.
Adee spune:
O primavara frumoasa si la multi ani
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza
11 LUNI
simonapro spune:
O primavara frumoasa cu multe bucurii si impliniri!
Olga: multumesc frumos!
Cami: si noi avem probleme cu ridicatul in picioare in cada si de aia nici nu prea il tin mult la baie, dar mai are si momente cand se mai joaca cu Sebastian.
Pisigri: eu l-am intarcat pe Sebastian brusc, ca altfel nu s-a putut, si l-am lasat 3 zile cu soacra-mea acasa si a fost ok, doar un pic marait, ca nu m-a vazut sa-si aduca aminte de tatza. La el a fost usor, in schimb la mine, tare greu cu sani umflati rau si cu statul fara el nu-ti mai spun.
Nico: ma bucur tare pentru tine, sa fie asa cum iti doresti!
Ilinca: multa putere iti doresc,stiu ca e cumplit eu am pierdut dragul meu catelus acum cativa ani, s-a speriat de petarde de Craciun si nu l-am mai gasit
Eu sunt tare suparata, ca Lucian nu mai vrea sa suga, dimineata imi tragea bluza in jos( ca si cand sa nu mai vada tatza) si plangea tare, pana la urma i-am dat lapte cu cescuta si a baut. Sa vad poate il pacalesc putin in seara asta, ca deja ma doare un san tare.
si va trimitem multe
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)