LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

A sosit primavara, si o data cu ea soseste si viata, care a stat ascunsa pe timpul acestei ierni grele. Va doresc sa fiti pline de viata asa cum este mediul inconjurator. Un 1 Martie fericit alaturi de cei pe care ii iubiti cu adevarat!

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Zsuzsu sa va afceti bine repede

Bianca ce va mai distrati in leagan vrem si noi asa

Eu l-am trimis pe David la mami ca sa fac curatenie. Este prima data cand pleaca fara mine Imi este deja dor de el Asa ca nu mai stau pe-aici, fug sa fac cate ceva.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumim pt ghiocei, o primavara cat mai frumoasa sa aveti! Io o sa va dau martisorul cu intarziere, ca e in aparatul sora-mii...

Bianca, rasul lui Vladimir e contagios. Am observat ca de fapt e mereu hlizit. In toate pozele te astepti sa auzi hahahahahahha.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Fetele, un martzishor pentru voi din partea noastra!

O sa ma straduiesc sa recuperez ce-ati scris peste we... dar mai incet, ca tre sa recuperez si treaba prin casa Dupa 3 zile de stat singuri "copii" mei au "daramat" tot. Dar s-au descurcat multumitor!

Dupa cum cred ca ati aflat... am ratat concursul de mers de-a bushilea. Adela s-a speriat de prezentatorul concursului si s-a pus pe urlaaaaaaaat!!! Imi pare rau ca nu am fost acolo... poate reuseam sa o linistesc...
Multumim lui Cati, Ioanei si Bogdan, care au venit la galerie. Ne cerem scuze pentru "prestatie".

Raaluca unde a disparut?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Noua ne plac si jucariile Chicco si Fisher Price... dar si de-alea simple de cauciuc sau puzzle-ul de pe jos (covorash)... totusi jucaria preferata a Adelei este carticica FP (iar a mea mashinutza Chicco ), so... nu as cadea nici in extrema asta.

Piticul meu care nu a vrut sa-si demonstreze maiestria la mers de-a busilea a inceput sa se antreneze din ce in ce mai mult la mersul in 2 labutze. E asa haioasa, ca merge pash-pash, ca o babutza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Apropo de mancarea "de copii mari": eu ii mai fac la pranz un soi de musaca. Adica fierb carnea (vita sau pasaret cunoscut), bag la steamer o leguma (fie cartof, fie conopida, fie dovlecel) si ceapa, blenduiesc apoi carnea cu ceapa, leguma o pasez la furculita, pun in vas de yena cu ulei de porumb si dau la cuptor 30-40 min. Azi am facut cu dovlecel si curcan si a iesit abia asteptam sa refuze gandacul ca sa o halesc io. Dar n-a fost sa fie!

Super ideea! Sa ii fac si eu lui Mofturik musak, poate binevoieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

copiii mei nu sunt pasioanti de jucarii.
desi am zis ca nu-mi fac casa depozit de jucarii, tot am mai cumparat cate una, si am primit destule. avem si FP, Chicco si Vtech, ikea, si no name. toate au aceeasi soarta.
andrei a mers de-a busilea de la 7 luni. nici macar nu s-a uitat la jucarii. era mai interesant sa traga de cabluri, sa cotrobaie. se "juca" cu jucarii doar cand le gasea prin dulapuri (ca am inceput sa i le ascund). ii placea sa rastoarne sacii cu jucarii si sa le imprastie prin casa. jocul cu o jucarie dura maxim 10 minute (astea erau jucariile inteligente)
in schimb ii placeau cratitele, sculele lui tati (dar la care nu avea acces), telecomanda, telefoane, tastatura, mouse.
andrei a inceput sa se joace cu jucarii pe la 2 ani. dar si acele jucarii erau: aragaz cu cratite, blender, fier de calcat, aspirator, masina de gaurit.
acum andrei vrea jucarii de genul: bakugan, ben 10. astea prezinta interes cant sunt in piata pe taraba. daca cumva le-am cumparat, in maxim 10 minute interesul pt ele este 0.

ioana a inceput sa se tarasca prin casa pe la 5 luni, iar la 5 luni si 3 saptamani mergea de-a busilea. abia pe la 9 luni a inceput sa o intereseze jucariile, dar nu cat sa faca pasiune pt ele. pt ea sunt interesante jucariile cu care se joaca andrei. cel mai mult s-a jucat cu o jucarie 15 minute. asta a fost consideranta jucarie inteligenta.
cel mai mult ii place sa le dea jos de pe rafturi, sau sa le scoata din sertare. interes au prezentat pt ea: girafa de la fp in care trebuie bagare cuburi si o jucarie de la ikea cu diferite forme de lemn pe niste tije metalice.

mai nou andrei inventeaza jucarii. iar ioanei i se par de-a dreptul inteligente acele jucarii si se joaca impreuna cu el. cel mai mult le place sa se joace cu oalele mele in care pun diverse jucarii si spun ca fac mancare. si amesteca ioana in oala intr-o veselie, ca asa a spus andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

O primavara frumoasa si din partea noastra! Eu chiar am vazut astazi primii ghiocei de anul asta...
Magdy-furtuna a venit de la noi ca din cauza ei, noi n-am mai miscat din casa we asta...
Nu v-am povestit, dar la noi in comuna s-a amenajat " in premiera" acum o saptamana o tabara de d'ai nostrii...Primarita e disperata ca s-au pus taman la Universitate(care a castigat concursul european pt polul de competenta in urbanizare si dez durabila...a pus afise pe toate gardurile ca a sesizat prefectura si statul(ca e prop terenului resp).zici ca suntem sub asediu...toate babele tremura pe la colturi...niste chinezi isi exprimau la coada la paine nemultumirea ca s-a dat drumu la frontiere in Europa si isi faceau griji pentru masinile lor... circula politia toata ziua(alex e incantat)...distractie asigurata.Numai maica'mea e suparata ca i-am interzis sa mai umble de capul ei pe afara cu alex (ea a venit sa vb romaneste cu el)ca n-am de gand s-o recup de la politie, daca-l apuca pe vreunul un acces de zel si vede ca e romanca..
incepusem cu furtuna...chiar ma gandeam cum s-or fi descurcat conationalii cu vijelia aia in colibele lor (vreo 6) acoperite cu folie, dar cred ca mi-am facut griji degeaba ca o tanti cu fustite si doi plozi erau la datorie azi de dim in fata la paine

Cu jucariile...mie mi se par utile la casa omului, dar nu se poate spune dinainte, daca o sa-i placa copilului sau nu...avem insa noi cateva care au fost de un imens succes la alex, de care vad ac este extrem de atrasa si anastasia si spre care alearga orice copil care intra la noi in casa . EX: http://www.amazon.fr/Vtech-Jouet-Porteurs-Trotteurs-Basculo-Porteur/dp/B000NJFJQ8 .daca o intalniti in cale si vreti sa cumparati ceva de genul asta, eu chiar v-o recomand( e de la 9 luni pana la 8 ani cati are nepotul, care s-a jucat si el cu ea).
Monnvas-22!!!...noi abia suntem la 17, dar suntem domnisoare cu piciorul fin (eu o tot pandesc ca avem de la botez 3 perechi de sandale 19,20,21 si parca n-as vrea sa i le dau iarna viitoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

salut,va doresc o primavara frumoasa si calduroasa.noi am fost plecati din bucuresti sa ne mai aerisim dar din pacate a plouat si tot prin casa am stat mai multtrebuie sa iau niste lectii de prim ajutor, vineri seara a cazut si si-a spart buzita, cred ca si-a muscat-o cu dintele.i-a dat sangele, nu stiam ce sa fac mai intai,pun apa,nu pun,cu ce il sterg.l-am sters cu niste tampoane sterile.mie mi-e frica de cazaturi,sange.azi vorbeam la telefon si nu eram atenta la ce face si a trantit dvd-ul pe el si-a mai facut o mica vanataie.mai fetelor, asta mic este un super mancacios,cum vede pe cineva ca mananca vrea si el,sambata pe la 4 a mancat un iaurt,jumatate din ciorbita verisoarei lui,carnita,prajiturica si tot ar mai fi mancat dar nu i-am mai dat eu.cred ca la gradinita o sa le fure mancarea colegilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mireal la capitolul cazaturi e doar inceputul! andrei si la 3 ani tot e ciuruit pe picioare de vanatai. ii trece una, mai face doua.
calmeaza-te! ca in curand vor urma: nas julit, genunchi juliti.

e bine ca e mancacios. din ce ai povestit, parca povesteai de ioana sambata la ziua soacrei, cand a mancat ca disperata.
andrei are momente la gradinita cand mananca si din mancarea celorlalti copii. andrei fiind de mic spaima farfuriilor.

Mergi la inceput