Hai lorex!!! Pufuletifi Ian-Feb 2010 - (139)
Raspunsuri - Pagina 8
mitumac spune:
Fetelor....cred ca la scutece vom umple paginile cu minunatele evenimente care vor veni:
- prima, a doua, a treia,etc luna
- botezul...
- primul an...motul/turta....
Cate momente minunate ne asteapta si care le vom impartasi grupului de mamici...grup care s-a construit pe parcursul anului 2009 si care ne-a unit incredibil de tare...
Un brat de
pentru fiecare dintre mamicile fericite,
sanatosi si mancaciosi.
Sanatate multa!!!

miremia spune:
Vin si eu cu motatele pentru
noastre.

Hai Lorex! Adu-o pe bobitza in gasca asta mare de bebelini!

Curaj Arwen, mamica tanara si frumoasa!

Curaj Carmita! Asteptam minunea mica!

Decenuela, Plateea, Cris, Lorex foarte frumos si adevarat ati spus.

Multumiri pentru predarea stafetei

Mirela
fericita de Mara Ioana
lorex spune:
Mai fetelor, sunteti minunate!

Eu insa...iar am inceput sa lacrimez...sunt de groaza...cum sa nu plang cand vad atata galerie pt mine, nici nu ma asteptam..mereu mi-am imaginat ca fiind la urma o sa fiti prea ocupate sa mai stiti de mine!
Da se pare ca vorba aia.. cine ramane la urma, primeste o galerie mai consistenta ![]()
Va multumesc din suflet pentru majorete! 
Maine probabil o sa intru mai pe la pranz la operatie pt ca mi-a spus dr ca nu o sa fiu prima, ca mai are vreo 3 inaintea mea, sper sa va pot tine la curent de pe telefon!
Pup fetele pe care am reusit sa le emotionez cu mesajul meu, ar fi trebuit sa intru si la iepurasi sa le urez drum bun in continuare, mai ales ca sunt si pe lista lor! da...chiar trebuie sa intru...imi fac timp si de ei...
Ma bucur ca au mai intrat Bubu, Lalitica, Yasmine pe la noi...va pup!
Cris.D, fain mesajul de la Ema, o pupam dulce dulce pe mica printzesa!
Multumim de urari maicilor cu experienta: arturicii, lavinia, lisa79, iuliacris! 
Carmita, Cris, Plateea, Larisel(tudorii cica filmeaza si seria 4), va multumesc si pt incurajarile de a iesi din butoiul cu depresie.Am iesit! 
myky, multumim de urarile de primavara!
Alicredo, multumim pt bratul de flori! Ai lucrat un pic la aranjamet!![]()
Emanuelle, multumesc ca vrei sa ma ajuti!
Cam ce e de facut...dupa ce am scuturat bine am vazut ca unele randuri sunt verzi, unele sunt albastre...desi eu nu le-am formatat asa..
iar la linkuri utile mai sunt de ascuns cateva.Denumirea este pusa inaintea linkului, trebuie doar sa bagi linkul intre url-uri si paranteze patrate ca sa le ascunzi, sa apara frumos asa ca o listutza! 

Cristies, asa de ocupata esti azi nu prea te-am auzit! Multumesc pt frumoasa galerie!
Multumesc tuturor: rebiana, ayanna, mariucasara, oani, mamidepuiuti, xela, bubu, floricel, decenuela, danyelana, ioana fota, tuturor fetelor mele sexy!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza
miremia spune:
Cristiessi a mea face balonase.![]()
De unde anume ai cumparat suportul pt baie? M-am dus special pt el la baby expo si cei de la Primii pasi nu vindeau nimic, era doar expozitie.

Mirela
fericita de Mara Ioana
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Cristiessi a mea face balonase. De unde anume ai cumparat suportul pt baie? M-am dus special pt el la baby expo si cei de la Primii pasi nu vindeau nimic, era doar expozitie. ![]() ![]() Mirela fericita de Mara Ioana |
Chiar de la primii pasi l-am luat. Era undeva atarnat de tavan...
Gargaritzu e fericit tare in el. Merci Lucia de pont.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Lorex, tocmai azi s-a nimerit sa fiu extrem de prinsa... am avut musafiri si am primit un brat de flori reale de data asta pe care as vrea sa le impart cu voi macar ca si FLORI VIRTUALE!!!!!
Un mare buchet lui Lorex pentru prima pagina care arata superb!
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Chiar de la primii pasi l-am luat. Era undeva atarnat de tavan... Gargaritzu e fericit tare in el. Merci Lucia de pont. _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Si mie mi-a placut tare mult cand l-am vazut in filmuletul Luciei, asa ca am vrut sa cumpar unu pt bebita mea si unul pt nepotel. Vineri cand a fost sora mea la targ i-a zis ca nu mai vinde nimic, sambata cand am fost eu mi-a zis ca nu este nimic de vanzare...e doar expozitie.

Le-am vazut atarnate pe o sarma sus. Cred ca ai fost tu mai norocoasa.
Si multi pupici la gargaritz...sa se bucure de el!Mirela
fericita de Mara Ioana
cristies spune:
Ma duc sa fac mancare si revin in forta la schimbul trei!
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
carmita_baby spune:
Lorexule ma bucur ca ai iesit din butoiul cu melancolie si bag si eu niste motate agitate

HAI LOREX! HAI MAMICO! SA VINA BOBITA!

40+
Lorenaam intrat in prelungiri..
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:

HAI ARWEN! HAI MAMICO! SA VINA BEBE!

40+
Lorenaam intrat in prelungiri..
Mello motanelul iubit