Sunt interesata de o tabara de vara ptr copii in Anglia sau Germania. Am gasit pe net cateva dar nu stiu care sunt conditiile acolo si mi-ar fi de folos niste sugestii.
Poate cineva sa-mi recomande pentru 2 copii sub 10 ani?
Va multumesc!
am citit cu ceva timp in urma despre cursurile de vara pe care le organizeaza Oxford University si mi s-a parut foarte interesant pentru ca are si program de invarare si vizite si multe alte activitati specifice de vacanta .Eu mi-as dori pentru fiica mea o astfel de vacanta dar sa stii ca revervarea ocurilor trebuie facuta cu mult timp inainte.O alta varianta ar fi summer camp.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Am gasit in Romania mai multe variante, dar nu stiu la care sa ma opresc.
Singura sau cu mine?
E varsta potrivita sau nu?
Cea mare are 9 ani, cea mica aproape 5.
Summer camp unde? La Oxford sau Cambrige?
Cand am deschis acest subiect m-am gandit ca poate cineva poate sa-mi recomande o locatie exacta, unde stie ca este super ok, unde poate si-a trimis copilul...
Si eu caut o tabara internationala pentru baiatul meu cel mare(11 ani), pe cel mic(5 ani) nu l-as lasa, cred ca e totusi c-am devreme. Am o oferta de la o agentie romaneasca. Aveti noutati? Experiente? Multumesc.
Buna fetelor,
Si eu sunt interesata de o tabara internationala sau chiar nationala ( pentru invatarea limbii engleze)..Sunt tare interesat de subiect..
Lili
Salutare,
am citit saptamana trecuta subiectul vostru, si stiam ca vazusem un anuntz pe undeva la pediatra noastra despre o tabara, dar era pt copii mai marisori decat am io
asa ca vineri am trecut pe acolo sa i/au pliantu
info despre tabere din germania aici http://www.eos-freiburg.de/
nu stiu care/s conditiile, pt ca la mine a picat planu din start
pt Germania daca cautati pe goo dupa Ferienlager sigur sunt mult mai multe info.
Succes si sa reveniti cu impresii