TABARA DE VARA INTERNATIONALA PTR COPII

TABARA DE VARA INTERNATIONALA PTR COPII | Autor: IOANA_MIRUNA

Link direct la acest mesaj

Sunt interesata de o tabara de vara ptr copii in Anglia sau Germania. Am gasit pe net cateva dar nu stiu care sunt conditiile acolo si mi-ar fi de folos niste sugestii.
Poate cineva sa-mi recomande pentru 2 copii sub 10 ani?
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

am citit cu ceva timp in urma despre cursurile de vara pe care le organizeaza Oxford University si mi s-a parut foarte interesant pentru ca are si program de invarare si vizite si multe alte activitati specifice de vacanta .Eu mi-as dori pentru fiica mea o astfel de vacanta dar sa stii ca revervarea ocurilor trebuie facuta cu mult timp inainte.O alta varianta ar fi summer camp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IOANA_MIRUNA spune:

Multumesc frumos pentru raspuns.
Am gasit in Romania mai multe variante, dar nu stiu la care sa ma opresc.
Singura sau cu mine?
E varsta potrivita sau nu?
Cea mare are 9 ani, cea mica aproape 5.
Summer camp unde? La Oxford sau Cambrige?
Cand am deschis acest subiect m-am gandit ca poate cineva poate sa-mi recomande o locatie exacta, unde stie ca este super ok, unde poate si-a trimis copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIA8 spune:

Si eu caut o tabara internationala pentru baiatul meu cel mare(11 ani), pe cel mic(5 ani) nu l-as lasa, cred ca e totusi c-am devreme. Am o oferta de la o agentie romaneasca. Aveti noutati? Experiente? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Buna fetelor,

Si eu sunt interesata de o tabara internationala sau chiar nationala ( pentru invatarea limbii engleze)..Sunt tare interesat de subiect..

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,
am citit saptamana trecuta subiectul vostru, si stiam ca vazusem un anuntz pe undeva la pediatra noastra despre o tabara, dar era pt copii mai marisori decat am io

asa ca vineri am trecut pe acolo sa i/au pliantu

info despre tabere din germania aici http://www.eos-freiburg.de/

nu stiu care/s conditiile, pt ca la mine a picat planu din start

pt Germania daca cautati pe goo dupa Ferienlager sigur sunt mult mai multe info.
Succes si sa reveniti cu impresii

Mergi la inceput