Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Ariciule, tu erai!!! Aveam eu o banuiala, dar mi-a fost frica sa ma pronunt!!! :))) Sa-ti fie de bine!!! Eu tot nu m-am vopsit si pe parul meu saten inchis se vad la fix cei 2 cm de par alb! Mi-e cam frica, desi azi implinesc fix 3 luni, iar maine intru in trim. II de sarcina... O sa te anunt cand imi iau inima in dinti!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

M-a luat o durere de cap..
Aveti idee ce pot lua?!

Klarisse graviduta 9+

NIMIC! Doar sa-ti faca cineva un masaj pt stimularea circulatiei. Atat.

Ariciu in 9+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Eu eram, Buburuzo! Ce culoare vrei sa te faci? Exista din alea fara amoniac. Chiar n-ai de ce sa-ti faci griji cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Ariciule, vreau sa ma fac "light brown". Asa scrie pe cutie. Povestea e in felul urmator: ultima oara m-am vopsit in tara, in decembrie, inainte de a afla ca sunt insarcinata. Si, pentru ca aici am dat peste o tanti care mi-a distrus culoarea obtinuta cu greu si nu as vrea sa mai risc inca un decapaj, mi-am luat vopsea din Romania. Bineinteles ca vopseaua are amoniac... Pe 1 aprilie vin ai mei in vizita aici, la mine. Nu stiu daca sa ma vopsesc pana atunci si/sau cu o zi-doua inainte de sosirea lor. Asta e dilema!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Maya, sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa pleci!!!!! Chiar si cand o sa fii la odiseea ta, sa nu cumva sa ne uiti! Mai treci sa ne mai zici ce si cum ca altfel...

In privinta alcoolului, eu nu pun strop in gura. Cred ca sunt suficiente tigarile alea la care nu pot renunta.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Ariciule, nici prin cap nu/mi trece.
Fiti atente, la aceasi emisiune cu eco ptr burtici a dat 10 metode simle de beauty. Sper sa va fie de folos:
10. lapte dulce in cada de baie (1 litru) reduce vergeturile si hraneste pielea uscata; 3RON
9. bere pentru clatitul parului (complex vit B, hamei, malt),1/1 bere si apa; 1,5 RON
8. masca cu branza de vaci ptr fata... no comment
7. ulei de masline cu zahar, peeling ptr minii (zaharul indeparteaza celulele moarte iar uleiul hraneste); putin RON
6. zat de cafea, zahar, smantana - peeling ptr corp. cafeaua contine cofeina buna ptr reducerea celulitei, zaharul si zatul indeparteaza celulele moarte iar smantana hraneste pielea. frecat si clatit cu apa 5-6 RON
5. pliculete de ceai negri ptr ochii, reduce cearcanele si ochii umflati; 2-3 RON cutia
4. masca cu capsuni ptr fata (contin vitamina C, substante antibacteriene) reduce iritatiile si petele; aaaa, nu stiu cat costa... sunt de import
3. masca cu galbenus de ou ptr par (lecitina, minerale),tinut 3 min. clatit cu apa si aplicat nr.9; 1RON (2 galb)
2. apa minerala cu otet 1/1 ptr fata (evitat ochii) otetul are PH.ul asemanator pielii fetei; putin
1. miere, balsam ptr buze; 8-10 RON borcanul

Am voie sa spun emisiunea? e noua, interesanta si de folos...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Ariciule, vreau sa ma fac "light brown". Asa scrie pe cutie. Povestea e in felul urmator: ultima oara m-am vopsit in tara, in decembrie, inainte de a afla ca sunt insarcinata. Si, pentru ca aici am dat peste o tanti care mi-a distrus culoarea obtinuta cu greu si nu as vrea sa mai risc inca un decapaj, mi-am luat vopsea din Romania. Bineinteles ca vopseaua are amoniac... Pe 1 aprilie vin ai mei in vizita aici, la mine. Nu stiu daca sa ma vopsesc pana atunci si/sau cu o zi-doua inainte de sosirea lor. Asta e dilema!

12+

Mai e o luna pana atunci. Daca te vopsesti acum, tot vei avea radacinile albe atunci.
Daca vopseaua are amoniac, eu n-as avea tupeu, pe bune. Am auzit de cazuri in care n-a fost nicio problema, dar mai stii... Nu e mai simplu sa-ti mai iei una fara amoniac? Nu gasesti pe acolo?

Mergi la inceput

La mine a dat super roade peeling-ul corporal de doua ori pe saptamana cu zat de cafea amestecat cu malai in proportie de 2/1. Zona de impact: fese, coapse, picioare pana-n talpi. E atat de relaxant!!!

P.S. Nu va spun insa cum arata cada dupa aia...

Mergi la inceput

pe toate
Am fugit acasa. Ne citim maine. Pana atunci... va doresc sa aveti aceeasi stare de bine pe care o am eu acum fara niciun motiv aparent.

(asta e pt voi de 1 martie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pupici Ariciule..seara frumoasa si linistita.

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Revin cu intrebarea, e cineva urmarita de vreun dr ginec. la CMU sau stiti ceva de dr. Doina Mihailescu ?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput