Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Liliana bafta la eco..sa plangi dar numai de bucurie si poate intri sa ne dai vesti bune.
Alcool din ce stiu nu e recomandat ca trece de placenta si afecteaza . Culmea e ca eu nu sunt bautoare insa acum ba imi vine sa beau bere, la whiskey..dar asta e..ce sa-i faci?

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Maya, sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa pleci!!!!! Chiar si cand o sa fii la odiseea ta, sa nu cumva sa ne uiti! Mai treci sa ne mai zici ce si cum ca altfel...

In privinta alcoolului, eu nu pun strop in gura. Cred ca sunt suficiente tigarile alea la care nu pot renunta.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Fetele am o colega tare dezamagita in urma vizitei la ginecolog. I s-a spus ca are uterul foarte mic (1,5 cm) si cica normalul e undeva 5-6 cm si prin urmare ii va fi foarte greu sa ramana insarcinata si sa pastreze sarcina. Stiti ceva de acest aspect? Se poate face ceva? A trecut cineva prin asta?

Multumesc

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Liliana, intrebi daca bem alcool? Eu la o amarata de coca cola si incerc pe cat posibil sa nu o beau sau sa beau doar jumatate de pahar. Asa ca de alcool ce sa mai zic? Categoric NU.

Din cauza varstei si a neuronului gravid nu mai stiu exact cine zicea ca vrea sa isi faca suvite. Urma sa vina o prietena sa o ajute pe graviduta cu suvitele... Ce s-a intamplat? Sunt facute suvitele? Cum se simte graviduta dupa?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burticilor, acum pe Prima e o emisiune ptr voi... si pentru noi.... cu bebei.... e interesant asa ca daca aveti timp... e de vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Maya multumim
eu ma uit la emisiune.

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Ce sa va zic:eco nu am facut, am fost pe masa sa vada colul care e bine si inchis.l-am intrebat de eco si a zis ca data viitoare ca el ma asigura ca e bine.sunt un pic dezamagita.a zis ca sa mananc lactate multe, salate.oricum asta mancam ca altceva nu pot.la sfarsitul lunii sa ma programez la clinica sa fac morfologia de 20 saptamani si apoi sa vin la el.el zice ca am 15s si ca data nasterii mi-a zis undeva ...maxim 20 august.
acu voi ce ziceti?fara eco?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

Ce sa va zic:eco nu am facut, am fost pe masa sa vada colul care e bine si inchis.l-am intrebat de eco si a zis ca data viitoare ca el ma asigura ca e bine.sunt un pic dezamagita.a zis ca sa mananc lactate multe, salate.oricum asta mancam ca altceva nu pot.la sfarsitul lunii sa ma programez la clinica sa fac morfologia de 20 saptamani si apoi sa vin la el.el zice ca am 15s si ca data nasterii mi-a zis undeva ...maxim 20 august.
acu voi ce ziceti?fara eco?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mda, sunt unii medici pe care eu nu-i inteleg..
Asta ca te asigura el ca totul e bine..mi se pare foarte relativa. Plus ca ecografia era si pentru linistea ta. Eu spun sa mergi sa faci un eco ca pana la 20 de saptamani mai e un pic..

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Liliana, intrebi daca bem alcool? Eu la o amarata de coca cola si incerc pe cat posibil sa nu o beau sau sa beau doar jumatate de pahar. Asa ca de alcool ce sa mai zic? Categoric NU.

Din cauza varstei si a neuronului gravid nu mai stiu exact cine zicea ca vrea sa isi faca suvite. Urma sa vina o prietena sa o ajute pe graviduta cu suvitele... Ce s-a intamplat? Sunt facute suvitele? Cum se simte graviduta dupa?

12+

Eu si suvitele mele! Au iesit suuuuuuuuper. Le-am facut de vineri si nu ma simt deloc altfel. Oricum nu am de ce sa-mi fac probleme pt ca toata lumea mi-a spus ca atata vreme cat n-a ajuns nimic la piele nu a ajuns nici in alta parte. (sper ca am fost coerenta)
Psihic mi-au prins tare bine ca nu mi se mai observa firele albe (suvitele sunt platinate)

Ariciu in 9+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

M-a luat o durere de cap..
Aveti idee ce pot lua?!

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput