Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Maine si eu merg la eco, si tot maine imi schimb si semnatura, Doamne ajuta sa fie bine!!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+8 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Lyvy te sustinem toate maine si o sa fie foarte bine.

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Livy o sa fie bine si la tine!!!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

nastasie, abia astept sa te intorci cu vestile bune!

E asa frumos sa-ti vezi bebelusul cum se joaca in burtica...e tare nostim!

Lora, mami de Iustina si 13+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Oare la 9 saptamani si o zi o sa aiba vreo 2cm?

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Pup fetele!

Nastasie, tin pumnii si asteptam vesti

Luminita

Lyvy, multa bafta maine

Eu am fost azi la recoltare de sange pt analize. Nu stiu de ce dar parca nu mai sunt asa panicata. Am senzatia ca o sa fie totul bine. Cred ca e din cauza primaverii.
Abia pe 16 martie am programare la eco. Am reusit sa-mi schimb data de pe 17 pe 16, din fericire tot la dr. Albu dar nu la Alcosan unde ma programasem initial. Tot atunci o sa fac si DT. Asta inseamna ca mai am cam 2 sapt de asteptat. Totusi, asa cum zicea cineva mai devreme, trece mai repede timpul cand ai un copil de crescut...

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Fetelor va urez o primavara frumoasa!

Am citit mai demult istoria cu lista de prietene dragi si m-am bucurat ca nu ati sters numele noastre. Eu as vrea sa ma vad acolo, vreau sa stiu ca nu am visat si ca am fost cu adevarat insarcinata.

Imi face placere in continuare sa va citesc, zambesc si sunt fericita de fiecare data cand povestiti entuziasmate si emotionate ca v-ati vazut copilasii la eco.

La mine recuperarea fizica merge bine, cea sufleteasca va mai dura probabil, dar e normal sa fie asa.

Pentru tine Madutza: sunt alaturi de tine din tot sufletul si te inteleg mai mult decat iti poti imagina. Imi pare rau din suflet dar cred -ca si tine de altfel- ca ai toate motivele sa privesti cu optimism inainte

Madutza, Iony, Viss, Maya, Michelle, Marcella, Mihutza...tuturor fetelor care suferiti si ramaneti optimiste in acelasi timp.. o mare imbratisare va trimit. Voi ma ajutati sa cred in continuare

Pentru toate gravidutele dragi:
sunteti puternice si o sa reusiti, stergeti orice urma de ingrijorare si zambiti viitorului!

Va pup pe toate,

Luminita, am inceput sa cand am citit mesajul dar dupa ce l/am terminat mi/am dat seama ca ai dreptate, asa ca fruntea sus si totul o sa fie bine.
Stii cand nu pot sa ma abtin si ma podidesc 'toate cele'? Cand vad burtici si ma gandesc ca si eu ar fi trebuit sa fiu ca ele, cand vad mamici cu bebei in brate...imi vine sa ma duc sa/i strang la piept... Dar imi revin numai la gandul ca o sa fim ca si ele cat de curand.

In legatura cu listuta, si eu m/am bucurat ca inca sunt la delfinasi, ptr mine conteaza mult...

Multumesc pentru incurajari! Conteaza mult sa stii ca te intelege cineva si este alaturi de tine... macar cu gandul si inseamna enorm.

Cateodata ma abtin sa mai scriu. Ma gandesc ca... nu prea mai am ce sa zic si la ce bun sa 'imi dau cu parerea'. stii cum e vorba aceea 'Ma bag ca musca in lapte'. Asa ca fetelor, daca 'o iau pe aratura'... sa/mi spuneti, nu ma deranjeaza si nu as putea sa ma supar.
De invatat, cat carul de la voi asa ca va multumesc si nu scapati de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Livy bafta maine!
maine ai sa vezi gindacelul cum da din manute....Ce frumos....
Eu am deabia pe 12 martie eco.....

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Fetelor, voi beti alcool? Ca pe mine ma intreaba toata lumea “Deloc-deloc? De ce?” Adica, nu stiu, dar daca nici nu imi trebuie, care e ideea?
Oricum, azi ma duc la eco si eu, peste 2 ore voi fi intinsa pe masa si poate voi plange iar...
Nu sunt asa de nerabdatoare cu eco astea, le fac numai pe alea standard si atat. Stiu ca totul e bine si daca n-o fi, nu ajuta sa ma gandesc dinainte.
Imi spunea instructorul auto ca eu chem portocaliul la semafor, asa ca de ce sa chem raul? Nu-mi fac probleme si daca vor aparea, voi vedea atunci.

Mi s-a spart o masea... Si de vineri pana duminica m-a durut capul! Asa ca am tipat la sotul care nu vad de ce sa se supere, la cine sa fi tipat si eu?

Am luat aproape trei sferturi din kg pe care il pierdusem... greturi tot mai rare... al meu nu mai vine odata acasa!
Poate apuc sa va scriu diseara de eco, sper sa fie totul ok, sa nu fac si DT. Poate vedem si culoarea caruciorului... speram.

Va pe toate! Si pe prietenele noastre dragi!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fete, este cineva urmarita de vreun dr. ginecolog de la CMU si sa fie si multumita de el?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput