Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
Ramy77 spune:
PLATEEA, CRIS D, DECENUELA,tare frumos ati exprimat tot ce am simtit,ca gravidutze si ce simtim ca mamici cele dintre noi care au avut iepurasi grabiti

. M-ati emotionat de-am
, nu stia sotul ce-am patit...
Nu trebuie sa fiti suparate ca predati stafeta, pana la urma ramaneti in aceeasi comunitate, doar ca titlul "odisseii" o sa fie altul,nu? Legaturile dintre voi n-or sa dispara odata cu schimbatul link-ului.
Tot pufuletus dependentus veti fi
Si poate mai dam si noi o raita pe la voi in cautare de raspunsuri sau sfaturi...
Va
pe toate,si va trimit cate o 
Poze Briana.
GabyHila spune:
Oanka sa iti traiasca Mariuca! Tin minte cu ce placere o asteptai!
Sa fiti sanatoase amandoua si tati sa se bucure pe langa voi!
Oana am vazut poze si cu taticul! f mandru, ca toti de fapt:)
Ramy
pe aricel Briana!!
Ella pe unde esti? sa intri sa o vezi pe nora
honeybaby spune:
Salutare
Bravo Jeni!!!! Refacere usoara
Bine ai venit bb Sarah!!!!
Bravo Oanka !!! Refacere usoara
Bine ai venit bebe Mariuca!!!
Oana- am vazut poze cu Eric cel frumusel
.
Ne-am facut de cap ieri la botez. AM vb pana am ramas fara voce, am si dansat un pic si am papat. Bebeluna cred ca s-a odihnit dupa ziua de vineri, ieri a fost foarte cuminte, doar pe la 3-4 noaptea a inceput sa se agite. S-a mai agitat ea cate un pic cand vorbea cineva cu ea ,ca doar e fata politicoasa.
In rest toti prietenii s-au autoinvitat la spital cand nasc
. Poate ca e mai bine asa, scap de deranj acasa
.
Ma duc sa vad si poze cu Joy si Gaby
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
Maine avem si noi intalnire cu DR, si cel mai probabil vom afla exact cand mergem la nascare
Pana la urma merg pe varianta cezariana, mai ales ca am avut inca un exemplu(al Oanei) in care dupa 4 zile mergea ca un capitan!
Sper sa fie de acord si nenea DR![]()
![]()
Anca

cu
Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
ami_84 spune:
Draga Oanka noroc ca am scos ieri o majoreta sa o pacalesc pe Mariuca ca altfel nu mai apucam sa-ti fac galerie... asa ca
Bravo Oana!
Bine ai venit Maria-Emilia!
Multumim de mesaje fetelor! 
Si eu am zis ca mi-ar placea ff mult sa nasc duminica viitoare. Nu stiu de ce, dar imi doresc f mult sa nasc pe 7 martie.. poate o pacalesc pe Irinuca mea pana atunci! 
Ma intorc sa citesc din urma...
Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

babyangel spune:
YUPIII!! 

BRAVO OANKA!!
bUN VENIT BEBELUNA MARIA! Refacere usoara, si sanatate la amandoua!
Anca

cu
Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:

Bravo Oanka

Bun venit pe lume Maria

plateea, decenuela, cris
anca bafta la medic maine
eu am control la moasa....
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ami_84 spune:
Oana v-am admirat pozele. Ce sa mai zic, emotionant! Se vede fericirea pe chipurile la amandoi! Sa fiti sanatosi toti trei!
Plateea, Decenuela, Cris.dogarel multumim dragi colege de DC. Fff emotionant! Multa sanatate tuturor, lapte-n tate si rabdacool .. 
Gaby merg sa o vad si eu pe Joy. 
Anca,Dayanara sa veniti cu vesti bune de la control maine!
Pupici tuturor!

plateea spune:
dayanara, ami 84... nasteri usoare, si copii cuminti, sanatosi si necolicosi sa aveti!
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
ami_84 spune:
Mi-am mai amintit ceva. Sper sa nu gresesc... Parca Jeni_h spunea ca fetita ei e mai mare cu o sapt, dar nu imi mai amintesc cate g spunea ca are si s-a hotarat pt cezariana si a nascut fata de 3250 g. Iar ieri Oanka spunea ca fata ei la eco aparea ca avand +- 3400 g si s-a nascut la 3550 g... Stiu ca o sa spuneti ca masuratorile de la eco sunt cu marja de eroare, dar intrebarea mea este: Nu se cam pripesc doctorii cu mesaje de genul "e mai mare cu o saptamana"!? Se hotarasc sa scoata bebe afara, pe cand poate el nu era pregatit si trebuia sa mai stea sa creasca? Sper sa nu supar pe nimeni, dar cele care se gandesc sa isi programeze cezariana doar pe astfel de presupuneri, parerea mea este ca ar tb sa se gandeasca mai bine inainte de a lua o decizie! Nu credeti?