Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Neata fetelor,

Vreau sa va sa trimit si eu un simbol al primaverii si as vrea ca acest martisor, impreuna cu primii ghiocei si primele randunele, sa fie si un simbol al inaltarii sufletelor noastre. Ziua de 1 Martie sa aduca noi sperante si pace in suflet, gingasie si dragoste, putere si multe realizari.

Va

Bianca 38+ asteptandu-l pe Eric Andrei

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Gaby trebuie sa iti spun ca m-am indragostit iremediabil de JoyEste de-a dreptul magnifica, iar voi doi niste adevarati artisti!

Hai sa incurajez si eu fetele care sunt urmatoarele pe lista:

Pt. azi

CURAJ LOREX,HAIDE STEFANNA!! SI SA SCAPATI REPEDE SI USOR!!

Pt maine

HAIDE FREEDELIA!!HAIDE ANDREEASMAR! SA FITI CURAJOASE SI SA MAI AVETI PUTINTICA RABDARE

Anca

cu Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 6 ZILE.. maxim !!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetele!

sa aveti o primavara de vis, cum poate fi altfel? mai ales ca asteptam sa ne tinem minunile in brate, unele dintre noi deja " evolueaza" in rolul de mama!

sa fiti inconjurate de flori, de iubire, de zambetele curate de prunci, sa va bucurati, sa aveti soare-n suflet, soti draguti, bebei mancaciosi si sanatosi!!!

va trimit virtual un martiosor de ddddddeeeeeeeeeparteeeeee!!!!!

castelana fericita 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Mi-au iesit si mie analizele de sange (o parte din ele) si am avut surpriza sa am colesterolul marit (246, fata de 200 limta superioara), la fel si trigliceridele si lipidele... de regula aveam probleme ca erau prea mici, colesterolul cel putin mereu era cu mult sub limita
Si mi-a mai iesit fierul sub (23, fata de 37 limita inferioara)...desi iau Centrum, se pare ca nu scap sa iau si suplimente de fier, ma cam sperie ideea dat fiind ca am probleme cu si mai nou din cauza ca imi apasa sarcina tare pe intestine si cativa chiriasi durerosi Care luati fier ati inceput sa aveti probleme cu tranzitul?

Vestea buna e ca sumarul de urina e f bun, deci si urocultura tre sa iasa buna ma gandesc. Mai trebuie sa iasa hemoleucograma, Chlamidia din sange (ca aveam un pitic, la secretie iesise pozitiv iar la sange negariv) si Lysteria, tot pitic ca am mancat diverse in ultima perioada
Maine ma duc sa-mi recolteze pt analize secretie si gata scap, sper!

Gata, am dat si eu raportul sa mai scap de tensiune

34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ella - bustierele aea din Carrefour la ce raion sunt?

va dati seama ca eu daca nu pot sa ma misc din pat trebuie sa-l trimit pe sotul meu dupa bustiera?Moamaaa,ce mutra o sa faca!!!

atb - ce sa ne mai alegem baba,ca au zis astia clar la meteo ca de miercuri-joi se strica vremea (ploi,lapovita) si eu am vrut ca baba mea sa fie pe 7 martie

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

ella - bustierele aea din Carrefour la ce raion sunt?

va dati seama ca eu daca nu pot sa ma misc din pat trebuie sa-l trimit pe sotul meu dupa bustiera?Moamaaa,ce mutra o sa faca!!!

atb - ce sa ne mai alegem baba,ca au zis astia clar la meteo ca de joi se strica vremea (ploi,lapovita) si eu am vrut ca baba mea sa fie pe 7 martie

34+

Pot sa ma aleg pe mine? Ca la ce dureri de articulatii si ce mers de melc am in ultima perioada...
Baba mea e pe 5, tre sa iasa macar o raza de soare in ziua aia

34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

neata,

Eu am pus prunca pe canapea si am mancat niste salata de boeuf. azi dimi la 5 cercetam netul si asta mica halea in nestire.

Babyangel esti o dragalasa. Am revazut si eu pozele tale si ma uit cu jind cand o fi si a mea asa de mare ca baiatul tau..

mi-e somn. cred ca iau bucuria si ma duc la somn....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!

La Multi Ani de Martisor! Cu siguranta vom avea toate o primavara frumoasa. Bebei sanatosi, papaciosi, somnorosi, razaciosi.

Mie mi-e somn in dimineata asta, m-am culcat pe la 12 si m-a trezit Elena la 6. Cel mai greu imi e cand ma gandesc ca peste putin timp asta ar fii mai mult decat frumos

Fetelor am uitat sa va spun (adica sa ma laud) cu faptul ca e gata camera Elenei, deja de cateva zile. Mama e la noi si mai freaca niste mobila si geamuri, azi ma pun pe spalat hainute de bebe. Abia astept.
Pt. bagajul de spital cam am de toate, dar trebuie sa le asez in geanta. Bine ca n-am nascut sapt trecuta ca nu aveam decat cateva absorbante, in rest nk.
Azi sun si la firma cu celulele stem, dupa indelungi discutii si cercetari am hotarat sa recoltam. Doamne ajuta-ne sa fie bani aruncati.
Rebiana te rog frumos sa-mi mai dai siteul ala de unde ti-ai luat absorbantele de lauzie, ca nu mai stiu unde mi-am notat.
Oana si de la tine as dori site cu pompa de san mai ieftina. Mi le notasem si nu gasesc

Ellanika sa-ti fie rusinica. Sa desfaci tu cadourile!! Da sa stii ca un inel m-ar unge si pe mine la inimioara, desi nu port eu bijuuri decat rar.

Andira nu te necaji, mie mi-a coborat de mult timp burta si abia merg. Ok nu sunt eu cel mai bun exemplu de mentinere a sarcinii, dar daca nu te mai duci la chefuri sigur ajungi la 36.

HAI STEFANNA!! HAI LOREX!!!
Nastere usoara!!!!!

Era sa uit, Gaby Joy este o minune, ca si ceilalti bebei de altfel, dar pozele sunt superbe. Sa va dea Dumnezeu sanatate! Cumm mai sunteti cu funduletul? Au sosit scutecele bio?

Mihaela35+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Bumbitza eu iau fier si sunt si constipata si mai am si niste hemoroizi, dar il iau cu fresh de portocale si se absoarbe si mai bine si nici nu ma mai constipa asa de tare.

Freedelia mai e atat de putin, scoatem de acum agitatele
Ti se implineste curand dorinta.

Mihaela35+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

M-am trezit din nou.
Si am dormit ceva mai bine, dar scurt de data asta ca Dami s-a sculat si cotrobaia prin casa.

Am citit azi-dimineata de sforait. Hi! Hi! Eu de mult dorm cu dopuri in urechi. Am deja tehnica pentru ca o aud foarte bine pe Dami si stiu si-n somn ce sa fac.
N-am alta metoda sa dorm langa sotul meu.

BUMBITZA - Nu te spria de colesterol, trigliceride mari si hemoglobina mica. Este foarte normal in sarcina sa fie acest raport dezechilibrat intre ele pentru ca bebe foloseste resursele de proteine, hemoglogina si calciu, iar zaharurile si lipidele normal ca se ridica daca nu mai sunt respectate rapoartele normale.

Si eu am la fel si iau Materna si vit.C si Tardiferon Forte si n-am probleme cu tranzitul. Cel putin pana acum, dar bag la greu fructe inainte de-a lua masa si beau lapte.

Cristina +31 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput