Fulgusori de nov-dec2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
plateea spune:
lavinia, dianar, andrecluj... multumim de primire...
va vom face cinste, vom fi niste mamici curajoase si descurcarete, asa ca voi...
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
ionelamaria spune:
Buna dimineata
Poftim la o gustare, o cafea, laptre, suc, apa... ce vreti voi... asa pentru diminetaa....Imediat e gata si masa si ne punem pe sarbatorit.
Ceva dulciuri ar fi dar nu pun poze ca balosesc destul bebeii... . Tort am cumparat ca mi-a fost lene sa fac. E tort amandina... deci cui ii place poftim la rand cu farfuriuta. Fripturici de puiut cu ardei copti cu otet, ceva salatica pt cele la dieta... Iar de post... uff... la asta nu prea ma pricep... dar avem saleuri de post si alcool (chiar daca asta cica nu e de post) : vinut de bordeaux pe alese, vischi, si o tuica de cazan, un lichior crema dar sa vad cine'l bea .
La mnulti ani, Chiara! daca tot ne sarbatorim in acelasi timp.
Mihnea a simtit ceva ca e tot un marait si vrea numai iun brate la mami. probabil ca vrea sa ma iubeasca de ziua mea
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
camelia86 spune:
neata!
Ionela iti doresc un calduros "LA MULTI ANI!",un an plin de bucurii alaturi de persoanele dragi tie!
La multi ani le doresc si fulgusorilor nostrii dragi care implinesc zilele aceste 2, 3, 4 lunite.
Lili_a vazut pozici cu printesa ta, m-a topit zambetul ei.
camy Flavius a crescut tare frumos, ii rad ochii in toate pozicile.
Crissa si puiutul tau e foarte frumos si haios in poze.
Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Camelia86#5422213404336909346
laviniablaga spune:
Ionela, multumim de cinste!!!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
Ancutza_Bro spune:
aaaa
Cuscra mea draga poate ajungem intr-o plimbare si prin Brasov in primavara asta ... noi suntem mai plimbareti de fel
oricum sunt de parere ca trebuie sa se cunoasca si tinerii porumbei si cand sa se intample asta daca nu in cel mai romantic anotimp? pana atunci uite www.youtube.com/watch?v=zLAi0reG0NA" target="_blank">aici cam ce o sa i se intample lui Iustin
pupicei multi de la noi
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
RamonaCopot spune:
LA MULTI ANIIIIIIIIII inca o data pentru sarbatoritii zilei de azi, dar si pentru cei nascuti in 29, 30, 31. .
Ionela la Bordeaux-ul ala ma infig eu si cand se termina ma dau pe licheur crema (de visichi sau de tiramisu) . Salata aia e numai buna de post .
In cinstea sarbatoritilor de azi a baut Dominic un bibe cu 170 ml laptic .
Va pupam cu mare drag pe toti si va invitam a vizionati si pozicile noastre de la
4 luni.
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
RamonaCopot spune:
Am tot vrut sa ii zic lui Camy bine ai revenit printre noi si am uitat. Tare m-am bucurat cand am vazut postarea ta. Am vizionat i eu azi noapte pozele voastre un adevarat gentelman e Flaviusica. SI albinuta Flavia e tare dragastoasa cu el. LA MULTI ANI Flavius draga, pentru cele 4 luni!
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
RamonaCopot spune:
Ancutza, Sabina e o iubareata! Ce frumos il pupa ea pe winnie si ce french kiss i-ar da ea de ai lasa-o! Abia astept sa vad poza cand o sa sara pe primul baiat sa-l pupe. (eu la 3 fetite(nepotele) am vazut ca ele saruta primele baieteii si ei nu stiau ce se intampla, saracutii). la iubareata!
Ramona,
dymomo77 spune:
Ionelo mama La multi ani!, sa ai parte de sanatate si bucurii, sa fii fericita alaturi de Mihnea si de tati si vorba fetelor sa fie ultima aniversare fara jumatatea ta. si
La multi ani sarbatoritilor de sfarsit de luna si in primul rand sa fie sanatosi ca de restul au grija mami si tati.
Danut multumeste tuturor fulgusorilor pentru urari si ii invita la un laptic.
Plateea bine ati venit in noua casa.
Ancutza dulce tare Sabinuta ta. Abia astept sa o vad in realitate.
Camy am vazut pozele cu Faviusica. Nici nu iti dai seama cand trece timpul.
Noi suportam bine noul laptic asa ca mami e tare fericita plus ca stam bine si cu greutatea si am ajuns si noi la 6.000kg.(de la 2.400 la nastere).
mami fericit de Dan Mihail
ralu_seby spune:
LA MULTI ANI!!!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de bucurii!!!LA MULTI AAAANI Dan Mihail - de Dymomo77, Mihai - de Pishko,Vlad - de Many_bani, Robert - de Miramar, Alexandra si Georgiana - de Speranta76, Flavius Cristian - de Camy_pus, Chiara Ada - de Andrecluj, Ariana - de Lalu_79, Maya Teodora - de Biara, Marie Rebecca Ayanna - de My_Lady0091, David Andrei - de A_driana, Ruxandra - de Ramonika, Raluca Magdalena - de Lauradi, Dragos Andrei si Eva Maria - de Gabitza35, Dragos Andrei - de Oana_PDV, Matei - de Crlp si nu in ultimul rand pentru Ionelamaria!!!!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)