Fulgusori de nov-dec2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
lylyana.ion spune:
a innebunit lupu
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
many_bani spune:
O si din partea noastra insotita de multi
O primavara frumoasa doamnele mele.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
many_bani spune:
La multi ani si din partea noastra ptr. fulgusori si mamicile sarbatorite azi. Un buchet de flori si multi pupici.
Multumim de martisoarele virtuale.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
DianaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nov.dec2009 Am facut modificarile in lista si am remarcat progresul lui laurairina, care primeste multe frezii si ghiocei ! [Lavinia] Mamici de fulgusori |
Si progresul meu nu l-ai remarcat???
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Lidia74 spune:
Aaaaaa....si felicitari mamicilor in actiune care se indreapta spre silueta de gazela.
lylyana.ion spune:
ralu_seby, pe contul fulgusori2009 in albumul tau ralu_seby, nu mai poti face inca unul cu botezul, doar sa faci inca un album pe cont intitulat ralu_seby_botez de exemplu sper sa nu zic bazaconii
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
laviniablaga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DianaR
Si progresul meu nu l-ai remarcat??? Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
nov.dec2009 spune:
Update la listuta!
LauraAndreea am modificat acolo...sa ne dai si scorul Apgar, daca vrei!
DianaR . Primeste din partea mea un mare buchet de flori de primavara: asortat: frezii, ghioceii, zambilute, viorele...etc. te pup.Lavi
Mamici de fulgusori