Fulgusori de nov-dec2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Laurairina Prevad o ploaie de porcusori. Daca stagnam ce primim tot porcusori?

di astia primiti

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Biara ce bine arata tortul, vrem si noi o feliuta de tort poate asa o sa slabesc si eu poftind la felie .
Fetelor Mihai nu prea doarme ziua, adica foarte putin in schimb noaptea dormim dusi cam de pe la ora 6-7 p.m. pana pe la ora 4-5 a.m., desi doctorita mi-a spus ca ar trebui sa doarma la amiaza cam 2 ore , dar ce sa fac daca el nu doarme atat, adica noi dupa fiecare masa cam la o ora dormim cam 30-40 min. Ce program sa ii fac la saracul ca nu pot , ca de somn plange foarte tare. Sotul zicea sa nu imi fac griji faptul ca manca si doarme cum doarme si nu plange inseamna ca e sanatos.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

nov.dec2009 multumesc pentru mesaj

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Simonette tu ai reusit sa dai jos cateva kg bune pana acum eu doar 1kg. Sper ca daca te tin de mana ai sa ma tragi dupa tine

Laurairina in dreptul meu prevad multi

shtephy unde esti?

Si Lumi lipseste de ceva vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Laurairina, ba am citit ce a spus Ramona c dar am vrut sa am timp sa adaug si poze . Nu stiu cum: www.ronduldesibiu.ro/uploads/2009/11/05_celulita.thumbnail.jpg" target="_blank">asa, sau www.doctor.info.ro/images/pages/CELULITA_95155.jpg" target="_blank">asa. greu de elucidat cazul

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Na ca mi-ai copt-o Ionela

Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara dragelor
Vad ca azi a fost mare petrecere aici ,imi umplu si eu o farfurie cu bunataturi de la voi daca imi permiteti.Sper sa mai primiti urari si la ora aceasta.

La multi ani Ionela!!!Sa fii sanatoasa si fericita zi de zi!!!

La multe lunite tuturor fulgusorilor nascuti intr-o zi de 28,29,30 sau 31!!!Sa cresteti mari !!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Yaaaaayyy, a aparut Shtephy. Ia zi duamna, pe unde ne-ai umblat?
Simonette bine ai revenit, ne-ai lipsit. Foarte comici cheliosii tai
Ionelei si tuturor multilor usori ce se sarbatoresc astazi!
Monisule cum se numesc fulguletii de la anu?
Fetilor, m-am umflat in penele mele de cioara de numa-numa ce comentarii dragute ne-ati lasat.
Bine, ca m-am umflat si de la tratatiile de astazi, io nu mai vreau sa raportam lunea kg (ca tot nu le-am declarat de 2 saptamini, cred ca miine bifez turma de mistreti ca porcusorii aia roz sint prea delicati pt mine)
Ma duc la baita de mamica si de pitica, cred ca-s si ametita de la baccardi ala asa ca dupa aia ma bag la . Ne vedem miine cu raportul de kile in fata la careu

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Ancutza,draga mea cuscra m-am topit dupa Sabinutza ,e scumpa rau.Abia astept sa o vad pupandu-l asa pe Iustinut

Simonette ,tot draga mea cuscra ,ma bucur mult ca ai revenit ,ca sunteti bine ,sanatosi.Am admirat poze cu 3 fratiori frumosi foc (cam putine ,mai vreau!)Sper sa nu mai stai departe de noi atata vreme.

Doris uite eram pe aici,citeam din urma ca zilele astea am umblat brambura si nu am mai putut tine pasul.

Mami de Mariuca nici nu mai stiu daca am scris sau doar am gandit ,imi pare tare rau de catelus ,saracutul de el. default.

Many pare super fain umidificatorul ala ,sper sa faca treaba buna.

Lidiuta super site-ul ,mi-a placut mult.A trecut o luna de la vaccin ,nu?Deci mai raman doua

Dankutza ma bucur mult pt vestile bune despre mamica ta.Ma gandesc maine la tine ,cred ca vei primi foarte multe floricele

Monis pt tine si nazdravanul tau.

Diana tu ai tuns-o asa pe Timeea?E super !!!M-as lasa si eu cu incredere pe mana ta

Monica sper sa nu aiba legatura cu stafilococul galma /ganglionul acela si sa treaca urgent

Lalu sunt alaturi de tine ,ma rog sa fii bine si sa fie totul bine cu lapticul tau.

Camy imi pare tare rau de experienta voastra cu vaccinul.Din pacate unii bebei fac reactii si chiar urate la porcariile astea de vaccinuri.

Am restante la poze ,sper sa reusesc sa vizionez in seara asta sa fiu la curent.Stefi e racita si maraita si nervoasa.Nu stiu cum sa fac sa o tin departe de fratiorul ei. Alinus ma gandesc la voi ,sper sa fie bine Dragos curand.
toate mamicile dar TOATE.

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Moama ce de cinsteturi aicea! Azi am muls si eu o pasare si vb lui Lili, eu maine refuz sa dau raportul...

Stephy, eu am tuns-o! Am zis ca daca nu-mi merge cu medicina ma pot apuca oricand de frizerit...

Cuscrulina draga era sa pic pe spate cu tot cu scaun scaun cand am vazut floricica intinsa timid de ginerica...

Monica, pana una alta si comprese cu rivanol si alcool ti-ar putea face bine.

Teodora a adormit pe la 6 si de atunci doarme, azi pauza baie...

I pup you all!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Lili da ,am aparut ,nu pot io sa stau mult departe si cum sa ratez papica [size=1]si bauturica[/size] buuuuna.Am stat pe-afara si pe capul altora zilele astea

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput